Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğu çok istedi mi eşin ? Benimki çok istiyor çocuk beş yılı devirdik gerçi ben de isitprım ama o kalabalık gelen giden curcuna derdinde , millete gösterişe bayılır , ben kendi halinde olmayı severim , millet beni ilgilendirmez derim , vs vs , öyle kafasına esen olmalı eşimin , bazen öyle zorluyor ki beni içim çürüyor sinirden gibi hissediyorum , sen ne bırcusun
Ben de terazi yim sen de yaysan oğlaklar hiç bize göre değil maalesef , Elalemin yanında bi becerikli bi iş kolik , evde ev işine yardım ederken burnumdan getirir dayımın müstakil evine gideriz bahçede bahçıvan gibi çalışır , binlerce örnek varValla bizdede aynı durum. Acayip mahalle baskısı vardır. Milletin fikri çok önemlidir. Ben yay burcuyum ve bende yoruluyorum çok :/
Ben de terazi yim sen de yaysan oğlaklar hiç bize göre değil maalesef , Elalemin yanında bi becerikli bi iş kolik , evde ev işine yardım ederken burnumdan getirir dayımın müstakil evine gideriz bahçede bahçıvan gibi çalışır , binlerce örnek var
Biz terör bölgesindeyiz, babasına çok düşkün, anneyi sevmez pek.Ay onden gitsin anasina madem sutoglan
Ya bir yildir sabrediyor bir gunun lafini yapmis. Yas 2 cunku
Ben mesela taa sabahtan söylerim eksikleri, akşam işten gelirken bi bakarım eksiksiz almış. Evde bi eksik olduğu zaman falan koşturur markete hemen, günde 5-6 defa gittiği olur.bizde ev işine yardım yok :) hatta evde bir eksik olur umru olmaz elli defa söylerim ya unutur ya sallar ama ailesinin evinde olsa dakkasında yapılır ne unutulur ne sallanır. ya da ofiste bir eksik olsun uyku uyumaz. ev umrunda deil yani. bende çok kızıyorum hadi diyorum huyun bu dicem ama deil. başka şeye gelince gayet düşünceli gayet ilgili.
O kadar beklemiş bir gün daha beklesin 6-7 saat mesafe çok uzak alışverişi yapıp giderdim ben olsam sadece kendini düşünmesin neticede zaten gideceksinizKızlar merhabalar, birkaç kişi bu da dert mi diyebilir, fakat kafama takıldı ve sormak istedim size.
Biz neredeyse 1 senedir tatile çıkamıyoruz, Doğuda görev yapıyoruz. Evleneli de 1 sene olacak nerdeyse, bizim havalimına ineceğimiz yerde annemlerin evi var, annemler şu an memlekette ve evde de kardeşim var. Annemlerin evi merkezi bi yerde ve alışveriş yapma imkanı oldukça bol olan bi yer. Eşimin ailesi ise annemlerin evinden yaklaşık 6-7 saat uzaklıkta ve alışveriş imkanım sıfır.
E malum 1 yıldır burdayım alışveriş yapamıyorum, eşim direkt annesinin evine gitmekten yana. Ben de cevap olarak, en azından 1 gün annemin evinde kalırız alışverişimi güzelce yapar, öyle giderim dedim, laf son olarak benim ona karşı düşünceli olmadığım konusunu geldi tabiiki...
Annesini babasını özlemiş, direkt onları görmek istiyormuş falan...
Ben kabul ediyorum biraz sert çıkıştım, ben de lafı sen beni önemsemiyorsuna getirdim.
İnatlaştık biraz.
Şimdi size sormak istiyorum, ben haksız mıyım? Alışverişi boşverip direkt, evet haklısın gidelim mi demeliydim? Biraz da kırgınım, ona göre yorum yaparsanız sevinirim.
Okuyan herkese teşekkürler...
Aynı benim eski hayatım şükür şuan memleketimize döndükAilesinin olduğu ile tayin almayacağız, Doğunun en berbat iline gelin geldim evlenir evlenmez, tayin isteyeceğimiz yer ne onun ailesinin yanı ne de benim ailemin yanı, bu konuda hemfikiriz.
Sizinki de mi egm mensubu?Aynı benim eski hayatım şükür şuan memleketimize döndük
HayırSizinki de mi egm mensubu?
Anladım :)
sen çalışıyor muusn canım,bizde ev işine yardım yok :) hatta evde bir eksik olur umru olmaz elli defa söylerim ya unutur ya sallar ama ailesinin evinde olsa dakkasında yapılır ne unutulur ne sallanır. ya da ofiste bir eksik olsun uyku uyumaz. ev umrunda deil yani. bende çok kızıyorum hadi diyorum huyun bu dicem ama deil. başka şeye gelince gayet düşünceli gayet ilgili.
sen çalışıyor muusn canım,
benim alışveriş tutkunu olduğu için evin eksiği konuusnda seninkinden farklı