Beyaz tulumu alabilirsin sırf beyaz diye almamıs geline saygı duymus ınce dusunmussun.Ya garip soyleywceklerim farkindayim ama denk gelmistir o renk belki.neden cunku kardesimin nisaninda gelknimizin elbisesi somon rengiydi ve sana yemin ederkm ne kadar alisveriste elbise begendiusem hepsi somkn rengiydi.almadim tabi.sonra nikah icin elbise almaya ciktim.ayh bir tulum begendim ama nasil guzel.beyaz.ust kisim dantelli alt kisim bol iniyor nasol guzel tam nikah icin tasarlanmis sanki.onu da almadim.niye beyaz diye.annem savmalama al bwhendiysen o gelin belli zaten dedi ama almadim.gittim lacivert bi elbise aldim.katdesimin takim da lacivertmis ama o kadar da olsunya neyi begendiysem ama 5 6 yer gezmistim nisanda.
Bazen olabiliyo boule seyler.cok takilmamak lazim.en guzel ben tasirim de gec.bosver.
Ama tasiyabilit mi o elbiseyi kisminda art niyet var.kv nin bunu sana soylemesi de ayri kotu.ben de mesafe koyardim.
Nişanlım uzman çavuş ve sehir dısında Nişan alışverişine gittik ve kıyafetimide aldık bizde adet budur bilip bilmeden yargılamayın...Olayın daha başı fiyasko zaten. Kaynanayla nişan elbisesi almaya çıkmak nedir ya?
Zihniyet daha en baştan belli etmiş kendini. Eş adayına diyemedin mi “ben neden annenle gidiyorum? Beraber gidip seçelim” diye?
Yargılamamıs kı fikrini söylemis. Bana göre de fiyasko.Nişanlım uzman çavuş ve sehir dısında Nişan alışverişine gittik ve kıyafetimide aldık bizde adet budur bilip bilmeden yargılamayın...
Beyaz tulumu alabilirsin sırf beyaz diye almamıs geline saygı duymus ınce dusunmussun.
Bu durumda denk gelmeye sahiden inanıyor musun?
Hala tesaduf olmus olabılır, ne kadar naif dusunceArdından alışverişe gidiyor ve aynı renk alıyor denmiş zaten konuda
Nişanlım uzman çavuş ve şehir dısında o yüzden Nişan alışverişini onunla degil annesiyle yaptım ayrıca ayrılmak için neden bu kadar korkayım? Kimse benim ekmegimi aşımı vermiyor.Bence asil konu açilma sebebi "kv'deye bak ne kaa tüh kakaa". Ancak yorumlar nisanlisi için ayni seyleri denilmesini beklemiyordu konu sahibi. Nisanli o ailenin pirlantisi gibi oldugunu düsünüyor bence konu sahibi.
Masraf olacak diye korkuyorum diyor, nisanlim kizacak, olay olur, ayriliriz demiyor da, masraf olacak diyor. Hi canim hii, zaten masraf yapmayan gelinlere madalya takiyorlar ya. Hayir kimse gidip kayina aileyis sömür demiyor ama biraz sesin çiksin ya, maden evlenmeye kararlisin.
Nişanlım uzman çavuş ve sehir dısında Nişan alışverişine gittik ve kıyafetimide aldık bizde adet budur bilip bilmeden yargılamayın...
Kesin zaten bunu yapan onu da diyecek bni gelin sandılar lafları gelecek o kuzendenNişanlığa ekleme yapın mutlaka.
Sırta bir tül pelerin olabilir sonradan çıkabilen, taç olabilir vs.
Çünkü nişandan sonra ‘ay beni nişanlıyor sanmışlar o kadar güzel ve gösterişliydim’ cümleleri gelecek.
Tadilat oldu degiştirme sansım sıfır gibi
Nişanlım uzman çavuş ve şehir dısında o yüzden Nişan alışverişini onunla degil annesiyle yaptım ayrıca ayrılmak için neden bu kadar korkayım? Kimse benim ekmegimi aşımı vermiyor.
Arkadasımdan isterim. Mutlaka abıyesı olan arkadasımız vardır.Valla inadımdan gider daha uygun ama şık bir kıyafet alır yine de bu kapak fırsatını kaçırmazdım.
Sırf bunun için bile kredi kartı çıkarttırılıp 1 yıl ödenir
İçlerinden bu kız yaman derler demedi deme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?