Bir garip telefon konuşması...

bence kayınvalideninde haberi olmadan git degistir elbiseni farkli bir renk al şok olurlar nişan günü oh ne güzel olur

Evet gerekirse yeni bir elbiseyi kiralayabilirsiniz de, Diğer kırmızılılar da düdük gibi kalsınlar öyle. Zaten bence mevcut elbiseyle alay konusu bile olursunuz nişanda

Ben olsam elbiseyi degistirir nisana kadar kimseye birsey soylemezdim sok olsunlar nisan gunu gorduklerinde. Bu saygisizlik degil asil size yapilan saygisizlik. Elbiseyi degistiremiyorsaniz kinanizda da giyebilirsiniz rengi kirmiziymis zaten

kaynananızın her şeyi size anlatması da tuhaf.. hediye sürprizdir söylenmez hele fiyatı hiç söylenmez

Çok değil 1 çeyrek parası. Çeyrek takmaya utanmış zaar.

Ben olsam annemle gider yeni bi elbise alırdım kimseye de duyurmazdım bunu
Nişanlıma bile söylemezdim sadece o gün süprizim var sana derdim o kadar
Fiyatı ne olursa olsun onlarla aynı renk giyip yüzlerindeki sinsi gülüşü görmekten iyidir
Aa neden aldığımızı giymedin dediğinde "valla sağol kaynanacım sen arayıp haber vermesen kimin ne renk giydiğini, milli takım gibi olacaktık hahaha" derdim
Kalırlardı öyle m.l gibi

Ne kadar ince bir düşünce ....

Nişanlım uzman çavuş ve şehir dısında o yüzden Nişan alışverişini onunla degil annesiyle yaptım ayrıca ayrılmak için neden bu kadar korkayım? Kimse benim ekmegimi aşımı vermiyor.
Zaten daha önce ayrıldığınız sevgiliniz mi bu?

Nişan gününüz hayatınızın en sinirli geçen bir günü olmasın kötü kalmasın aklınızda nişan sonuçta normal bir abiye alabilirsiniz

Kendinize gidip farklı bir elbise alın bence ve kimseye göstermeyin nisan gününe kadar paranızla alın nolacak sanki o içime sinmedi bunu aldım dersiniz . Herkes kırmızı olacak yani nisanda o neymiş öyle

Kesinlikle değiştirirdim elbiseyi. Beyaz kuğu gibi bir elbise alırdım.

hiç düşünmeden elbiseyi değiştiririm. değiştirdiğimi söyler onlara da göstermem.
eğer değiştirmezseniz nişan gününüzü hep kötü hatırlayacaksınız. her kavgada aklınıza gelicek.

Degistirme imkaniniz yoksa maddi durum iyiyse bir tane guzel bir abiye alin kimseyede gostermeyin nişan gunu agizlari acik kalsin
Diger abiyeyide yakinlarinizin dugununde giyersiniz

Burada bir arkadaş vardı. Düğününe kayınvalidesinin bir akrabasının 13-14 yaşındaki kızı gayet gösterişli bir gelinlik giyecekti. Gelinin kendi minyondu fakat akraba kızı genç irisiydi. Daha sonra o KV’nin gelin olarak o küçük kızı istediği ortaya çıkmıştı.

Konunuzu okuyunca benzerlik buldum. O yeğen sakın uzun zamandır nişanlınıza uygun görülmüş olmasın? Belki de nişanlınızı kıskandığı için, “Neyi kaybediyorsun dön de bir bak istedim” demek için aynı renk kıyafeti giymeyeceğine nasıl emin oluyorsunuz?

KK’da bir konuda kadınların %99’unun aynı görüşte olduğu nadirdir. Gerekirse alalede bir şey giyin, ama o kırmızı kıyafeti asla.

Ayrıca; masraf yaptırmadığınız için kimse size taç takmayacak. Başkalarından önce kendiniz kendinize saygı duymalısınız. Aksi taktirde savrulup gidersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…