- 15 Kasım 2019
- 471
- 526
- 18
bence kayınvalideninde haberi olmadan git degistir elbiseni farkli bir renk al şok olurlar nişan günü oh ne güzel olurKızlar kafama birsey takıldı size danışmak istiyorum
Pazar günü nişanım olucak kaynanam Nişan alışverişine cıkmak istedi alışverişi yaptık kırmızı renkli bir nişan kıyafeti begendik ve aldık o gün gayet güzel geçti. Kıyafetimin resmini instagramdan bulmuştu ve yiğenine göstermiş yiğeninin verdiği tepki 'rengi çok güzelmiş mickeyy bunu taşıyabildimi' diye sormuş bunuda kaynanam bana yetiştiriyor ardından Nişan için yiğeni alışverişe çıkıyor ve gidip aynı renkte bir elbise almış cok aramış bulmuş ardından nişanlımın kız kardeşi alışverişe cıkıyor ve yine aynı renk elbiseyi alıyor ardından nişanlımın teyzesi alışveriş yapıyor ve oda kırmızı renk bir elbise alıyor kaynanam bugun aradı ve güle güle anlattı bende bir tepki vermedim yanlış anlaşılmak istemedim fakat düşündüğüm zaman tuhaf geldi ardından evimiz için bir hediye tablo gelecegini değerinin 500 TL oldugunu nişanlımın teyzesinin hediye etmek istedigini söyledi kimseye söyleme diyede ekledi :))) tabloyu olaki elime verirse çıkarıp o parayı veresim var neden değerini söyledi ki cok sasırdım bugunku konuşmalarına
Evet gerekirse yeni bir elbiseyi kiralayabilirsiniz de, Diğer kırmızılılar da düdük gibi kalsınlar öyle. Zaten bence mevcut elbiseyle alay konusu bile olursunuz nişandaMesele elbise meselesinden ziyade, sizin bu davranışlara karşı sergileyeceginiz duruş.Eger bu duruşu sergilemezseniz,böyle seviyesiz muhabbetlere çok cekileceksiniz.Yoksa elbiseymis kirmiziymis dert değil.Burdaki ablalarını dinle ve o elbiseyi değiştir kardeşim.
Ozaman kinada giyin. Nisan icin yeni bir elbise alin bir onceki mesajimda da belirttigim gibi. Bu yapilan saygisizlik resmen.Tadilat oldu degiştirme sansım sıfır gibi
Kızlar kafama birsey takıldı size danışmak istiyorum
Pazar günü nişanım olucak kaynanam Nişan alışverişine cıkmak istedi alışverişi yaptık kırmızı renkli bir nişan kıyafeti begendik ve aldık o gün gayet güzel geçti. Kıyafetimin resmini instagramdan bulmuştu ve yiğenine göstermiş yiğeninin verdiği tepki 'rengi çok güzelmiş mickeyy bunu taşıyabildimi' diye sormuş bunuda kaynanam bana yetiştiriyor ardından Nişan için yiğeni alışverişe çıkıyor ve gidip aynı renkte bir elbise almış cok aramış bulmuş ardından nişanlımın kız kardeşi alışverişe cıkıyor ve yine aynı renk elbiseyi alıyor ardından nişanlımın teyzesi alışveriş yapıyor ve oda kırmızı renk bir elbise alıyor kaynanam bugun aradı ve güle güle anlattı bende bir tepki vermedim yanlış anlaşılmak istemedim fakat düşündüğüm zaman tuhaf geldi ardından evimiz için bir hediye tablo gelecegini değerinin 500 TL oldugunu nişanlımın teyzesinin hediye etmek istedigini söyledi kimseye söyleme diyede ekledi :))) tabloyu olaki elime verirse çıkarıp o parayı veresim var neden değerini söyledi ki cok sasırdım bugunku konuşmalarına
Ne kadar ince bir düşünce ....Nişan elbisemi annemle almıştım ne eşim gördü ne kv. Kv Nisan için çok uzaktan geldi gelirken elbisesini yanında getirmişti. Bi kaç gün önce nisandan elbiseyi bana gösterdi uygun mu abes kaçmaz değil mi giysem diye. Benim aldigimin aynı renk aynı tonusorun olmaz tabi ki dedim. Anneme söyledim böyle böyle ama benim için sorun yok denk gelmiş dedim. Olmaz kıskanmış derler dedi. Kadın elbise dolabını yanında taşımıyor sonuçta dedik ve yenisini aldık. İlk aldığım da öyle şıkır şıkır bir abiye değildi sade zarif bir elbiseydi. Şimdi ikisini de özel günlerde giyebiliyorum. Bence ilk elbiseniz başka zaman da giyebileceginiz bir elbiseyse yenisini alın. İçiniz de daha rahat eder nisaninizda
Zaten daha önce ayrıldığınız sevgiliniz mi bu?Nişanlım uzman çavuş ve şehir dısında o yüzden Nişan alışverişini onunla degil annesiyle yaptım ayrıca ayrılmak için neden bu kadar korkayım? Kimse benim ekmegimi aşımı vermiyor.
Hatta elbiseyi değiştirirseniz, değiştirdiğinizi de söylemeyin. Nişanda onlara sürpriz olsunMesafe koymak en doğrusu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?