- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
Allah yardımcınız olsun ya, ben oğlunuz ve arkadaşından çok size üzüldüm.Ne bilem ürkttum bir an
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcınız olsun ya, ben oğlunuz ve arkadaşından çok size üzüldüm.Ne bilem ürkttum bir an
Benim kuzenim de 15 yaşlarındayken ben gayım diye geziyordu ortalıkta. Biz baskıcı geri kafalı vs. bir aile olmadığımızdan bir sorun yaşamadı. Ama birkaç yıl sonra bu söylemlerini bıraktı. Kimlik arayışındaymış meğer. Ergenlikte böyle şeyler olabiliyormuş.Onu örnek olarak verdim. Ergenlik dönemi kritik bir süreç. Her şey bu yaşlarda başlıyor malesef. Okuduğunuzu anlamadan alıntı yapmayın yorumlarıma.
Cinsel yönelimi değişmez deyip keskin konuşmamak gerek, derslerine girdiğim bir sınıfta erkek bir öğrencim kız gibi konuşur kız gibi davranırdı ilk başlarda pek belli etmezdi ama kulaktan kulağa yayılınca artık saklama gereği duymadı, rehberlik servisine yönlendirdik, yetişkin aklı başında bir birey olsa problem değil kendi kararı der geçersiniz ama henüz ergenlik dönemindeki çocuklar kendi benliklerini fark etmeye etraftan gelen seslerden etkilenmeye çok açık oluyorlar, o öğrencimin sınıfındaki birkaç öğrencim daha ona uymaya başladı etkilendiler haliyle. Ergenlik dönemi çok riskli ve dikkate alınması gereken bir dönem. Bu çocuğumuzun cinsel yönelimi etkilenmese dahi istismar söz konusu olabilir her yönden gözlemlenmesi gereken bir durum. Ve tekrar söylüyorum bahsettiğimiz henüz bir 'çocuk'. Yetişkin bireylerden bahsetmiyoruzÇocuğun cinsel yönelimi gay görünce değişmiyor. Siz gayliği uyuşturu kullanmakla aynı şey sanıyorsanız pes yani
Sizin gibiler yaşamasın zaten bu ülkede. Empati yeteneğinden yoksun insanlarla yaşamak cidden zor bu ülkede. Önyargılı olmayın insanlara karşı.Sizin gibi düşünenlerin olduğu ülkede ben istemem açıkcası
Bu millet çok mordern ya , arkadaşı öyleyse çocuğu özendirmeside gayet olabilecek bir şey. Ne gerek var tabi ki uzak durmalı. Millet nasıl bu hale geldi anlamıyorum belki hastalık vs ama bu durumu normalleştirmeyin .
Valla çok meraklısı değilim ülkenin ama naparsın yaşıyoruz işteSizin gibiler yaşamasın zaten bu ülkede. Empati yeteneğinden yoksun insanlarla yaşamak cidden zor bu ülkede. Önyargılı olmayın insanlara karşı.
Ama etkilenmek başka, cinsel yönelimin o yöne kayması bambaşka bir olay bana göre. Tabi öğretmen olan sizsiniz, ben değilim. Haliyle benden daha bilgilisinizdir. Bir çocuk bir çocuğun davranışlarından etkilenebilir, hatta onu taklit dahi edebilir ama cinsel yönelimi görerek değişemez diye biliyorum.Cinsel yönelimi değişmez deyip keskin konuşmamak gerek, derslerine girdiğim bir sınıfta erkek bir öğrencim kız gibi konuşur kız gibi davranırdı ilk başlarda pek belli etmezdi ama kulaktan kulağa yayılınca artık saklama gereği duymadı, rehberlik servisine yönlendirdik, yetişkin aklı başında bir birey olsa problem değil kendi kararı der geçersiniz ama henüz ergenlik dönemindeki çocuklar kendi benliklerini fark etmeye etraftan gelen seslerden etkilenmeye çok açık oluyorlar, o öğrencimin sınıfındaki birkaç öğrencim daha ona uymaya başladı etkilendiler haliyle. Ergenlik dönemi çok riskli ve dikkate alınması gereken bir dönem. Bu çocuğumuzun cinsel yönelimi etkilenmese dahi istismar söz konusu olabilir her yönden gözlemlenmesi gereken bir durum. Ve tekrar söylüyorum bahsettiğimiz henüz bir 'çocuk'. Yetişkin bireylerden bahsetmiyoruz
Eşcinsellik bir hastalık değildir, bir cinsel yönelim türüdür. Biz nasıl karşı cinsten hoşlanıyorsak onlarda hemcinsinden hoşlanıyorlar. Bunun normali anormal yok.Bu millet çok mordern ya , arkadaşı öyleyse çocuğu özendirmeside gayet olabilecek bir şey. Ne gerek var tabi ki uzak durmalı. Millet nasıl bu hale geldi anlamıyorum belki hastalık vs ama bu durumu normalleştirmeyin .
Empati derken konudaki arkadaş empatiyi haketmiyor sanırım o da güzelmişSizin gibiler yaşamasın zaten bu ülkede. Empati yeteneğinden yoksun insanlarla yaşamak cidden zor bu ülkede. Önyargılı olmayın insanlara karşı.
Ya neden bir annenin yerine kendinizi koyup empati yapmıyorsunuz? Hemen gayse gay size ne gibi saçma sapan laflar ediyorsunuz. Çocuk daha 15 yaşında, her anne gibi haliyle endişe eder. Çünkü bu yaşlarda insan her yola sapabiliyor. Sigaraya da başlar esrar da kullanır vs. Hangi anne ister çocuğunun cinsel yönelimlerinin farklı olmasını.
Biraz empati ya pls.
Bu millet çok mordern ya , arkadaşı öyleyse çocuğu özendirmeside gayet olabilecek bir şey. Ne gerek var tabi ki uzak durmalı. Millet nasıl bu hale geldi anlamıyorum belki hastalık vs ama bu durumu normalleştirmeyin .