Bir görümce meselesi

Belki onlar anlatırlar da önce benden duysun diye düşünmüştüm ama yanlış düşünmüşüm o sinir anında.mesafe koymak en iyisi saygısızlığa yer kalmıyor en azından

Kesinlikle hak veriyorum bütün suç benim.Samimiyet kurduğum için bu saygısızlığı yapma cesareti buldu.kardeşim olmadığı İÇİN ve 2 sene aynı evde yaşamak zorunda kaldığım İçin kardeş gibi görme çabasındaydım,ama çok yanlışmış bu hareketim geç anladım .

Evet en nefret ettiğim huylarımdan biridir bu .Hayır diyemiyorum.içi kan ağlarken bile aman yanlış anlamasınlar diye kahkaha atan bir insandan(ben) ne beklersiniz ki

Düşünceleriniz için Teşekkür ederim Mune Aslında mesafeyi korumak en iyisi bence ne kadar çok samimiyet kurarsak saygısızlığa o kadar yer açıyoruz bence

Çok hata yapmışım gerçekten asla kardeş gibi olmuyormuş

23 yaşında.Özür diledikten sonra babasının odası mı sanki girmeseydi oda dediği için bu kadar zoruma gitti aslında.
O özür dilemis ama siz konuyu kapatmamissiniz ki, başkalarına anlatmışsınız. Hatta konunun sonuna doğru 'benim için bitti' demişsiniz, söylediginiz kisi sinirle ona çatmaya gitmiş.
Kadın bunalmis, gereksiz ani bir tepki vermis,hemen pişman olup da gelmis özrünü dilemiş
Yani yapacağınız ya tamam deyip affetmek, ya da 'gozumden düştün,bana boyle bagirmaya hakkın yok' diyip mesafe koymak.
Siz ne yapmışsiniz? Yedi düvele yaymissiniz
Kardeşim gibi görüyordum demişsiniz, yani siz kendi kardeşinize, ablaniza, kocaniza,çocuğunuza falan hiç mi ani tepki vermezsiniz??
Kaldı ki kızın yetiştiği aile, aile değil b.k çuvalı. 23 yaşında kızı babası dövmeye kalkıyor, ailesiyle devamlı bir kargaşa, evde var bin kişi ..
Yani bu kızın güzel ailelerde yetişmiş insanlar gibi , öfke kontrolü olan, kendisini tartan,kendini sakinleştirmeyi öğrenmiş biri olmasını bekleyemezsiniz ki. Böyle aileden öyle bir kziin çıkması çok zor, çaba gerektirir. Kız ailede gördüğünü yapmış işte, ani patlamış.
Nasıl rolmodeli annesi babası çokça zaman dusunmeden hareket edip onu dövüyorsa,ona sövüyorsa kız da bunu öğrenmiş,bunu yapıyor.
Keşke bunca uzatmasaydiniz.
Ayrıca bu olayla öğrendiniz ki hic kendinizi kandırmaya gerek yok, kardeşiniz gibi görmüyorsunuz. Eminim ki sizin kardeşiniz böyle bir tepki verseydi 'kes lan' der, yerleşirmeye devam eder, bir gram da gönül koymazdiniz, çünkü kardeşler birbirinin ergenliklerine, öfke patlamalarina ömür boyu Sahit oldukları için bu tarz şeyler onlar için göze bile gelmez

Kayınvalidenize güzelce anlatın artık bir şeyin değişiceğinden değil de haberi olsun kadının. Tavrını da görümceciğine koy mis gibi yaşa valla değmez kimseye değer vermeye
Kesinlikle o kadar doğru ki.Hep insanları memnun etmek için yaşamışım bu zamana kadar.Keşke yapmasaydım

23 yasındakı kız sopa yıyor ne kotu..sınır sahıbı oluyorlar genc yasta..

Kapıyı çalıp pat diye girdikten sonra e ben kapıyı çaldım demek çok saçma. Musaitmisin giriyimmi diye bekleseydin keşke kapalı kapı sonuçta. Bukadar buyutucek bişey yok bence ayrıca kayınvalide kayınpeder seni tutup kendi kızlarına kendi odasına girildi diye kizdigi için hak bile verebilirler. Onu yaptimda şunu yaptimda bı odaya girdim diye laf söyledi diyorsunuz ne alakası var o davranışlarınızla bu olayın.

Siz ne yapmışsiniz? Yedi düvele yaymissiniz
Kardeşim gibi görüyordum demişsiniz, yani siz kendi kardeşinize, ablaniza, kocaniza,çocuğunuza falan hiç mi ani tepki vermezsiniz??
Güya diğerlerine sinirlenip bana patladı ama diğerlerine Güler yüzünü eksik etmedi.Kendi kardeşime sinirlendiğimde gidip kocama veya anneme asla patlamadım hiç bir zaman.İki sene ev üstünde kaldım kocamla odamda kavga ettiğimde asla ev halkına surat asmadım.Kocama sinirlendiysem kocama tepki verdim.Sizce de saçma değil mi a kişisine sinirlenip ona Güler yüz gösterirken b kişisine patlamak?

erkek kardesımde soylenıyo kızıyo odasına gırıldıgınde..kucuklukten berı cok emegımız gectı bırbırımıze..o farklı kızması farklı
soylesek hıc konusmazdı bır daha bence zaten soylenmezde

annemler sandım demıs ya sıze

Kapıyı çaldım içerdeki diğer görümcem canım gir dedi ondan sonra girdim.sizce çok mu normal başkasına sinirlendim deyip bana patlaması ve üstüne babasının odası mı girmeseydi demesi ?

Kapıyı çaldım içerdeki diğer görümcem canım gir dedi ondan sonra girdim.sizce çok mu normal başkasına sinirlendim deyip bana patlaması ve üstüne babasının odası mı girmeseydi demesi ?
İyi de ama ilk etapta açıklayıp ozurdilemis. Herkesin hayatında olabilir bu denli mevzular. Konuyu uzatan bana sizmissiniz gibi geldi. Ve hala daha büyütmeye çalışıyorsunuz kayinvalideye şikayet etme gibi bir düşünceyle. Konunun nereye varmasini amacliyorsunuz pek anlamadım. Hoşunuza gitmediyse olay gorumcenizle mesafe koyabilirsiniz.

Amacım olayı büyütmek olsa insanların fikrini almadan fevri davranıp zaten o an söylerdim kayınvalideme.Bu sitenin amaçlarından biri fikir alıp vermek değil mi ? Ben mi yanlış biliyorum

Hos bir durum degil ama ne kadar buyutmussunuz. Kimseye iyilik yaramiyormus triplerine girmenize gerek yok bence. Bir de bir insani bitirmek bu kadar kolaysa gercekten de deger verdiginizden suphe etmelisiniz. Kardesim gibi diyorsunuz kardesiniz bunu yapsa siler miydiniz? Duygularinizi bu kadar ucta yasamayin

Amacım olayı büyütmek olsa insanların fikrini almadan fevri davranıp zaten o an söylerdim kayınvalideme.Bu sitenin amaçlarından biri fikir alıp vermek değil mi ? Ben mi yanlış biliyorum
Gayet doğru biliyorsun ama kendinde haksızlık potansiyeli görmek istemiyorsun. Karşı tarafın fevriliginden yaptığı hatayı tasliyorsun ama kendi anlattigin fevriligini yok sayiyorsun. Sende başkalarına anlatip gereksiz büyüttugun gibi mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…