Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

iyiyim canım tek basıma oturdum bi elime laptp birelimdekumnda sıkılıyordum kzlar nerde acaba dedim sen nasılsın????

iyi çok şükür bende bir elimde fasülye bir elim laptop sıkıntı böyle bişe demekkiii

ooohh benimde canım hiçbişe istemiyo, pazaramıı ne güzel ben çok severiim, ama tek başına zor olmaz mııı

zor oluyor valla bir kere gitmiştim dönerken zorlandım kayınvalidemlerde yakın onlarla gidecektim ama onlarda çok geç gidecek hadi bgalım napcık:)sen olsaydın komşum giderdik beraber

zor oluyor valla bir kere gitmiştim dönerken zorlandım kayınvalidemlerde yakın onlarla gidecektim ama onlarda çok geç gidecek hadi bgalım napcık:)sen olsaydın komşum giderdik beraber

ayyy evet çok güzel olardıııı, ben çok severim pazarı bide komşum olcak oohh kızkızaaa

vallaaaaaaaaaaa giderdikçarşı pazar alt üst ederdikk bende çok severim sen niye burda değilsin arkadaşım kalk gel yan evi sana tutcaz

bütün tezgahlara el atardık almasakta mutlaka didik didik etmemiz lazım

ay kııız kocişim nolcakkk

Günaydın arkadaşlar

şöyle bir geçmişi okudum

true_blood gelmiş,tanımıyorum ama muhabbetini sevdim

ve bir de hamiş varmış
tebrik ederim arkadaşım ne güzel buradan böyle haberler almak

bekliyorum daha ne gibi bişeyler çıkacak

bitterkankaya ne dersin???

aslında kib güzel,bence ilginç değişik
böyle de kalabilir

ahh bu arada arkadaşın paylaştığı linkteki konuyu okudum gözlerim doldu
bıraksam ağlayacaktım ama iş yerindeyim diye tuttum kendimi

ne güzel bir şey hamile kalmak,bebeğini beklemek,
onu doğurmak,büyütmek..
Allah ım yüce rabbim hepimize nasip etsin..tüm isteyenlere bekleyenlere amin

peki ya bana yaptıkları kuzucukkk

mıyaba cnm tanısamadk demssn dogru 1.5 yıllık evlıyım ve 22 yasndayım hc korunmadgmz halde bebek olmuyo dok tora gttk esmnkıde bnmkıde sonuclarımz ter temz hsg cekıldm ondada tuplerm acık cıktı yanı bı sorun yok ama bebekte yok allhm daha fazla bekletmez inş kısmet

Günaydın arkadaşlar

şöyle bir geçmişi okudum

true_blood gelmiş,tanımıyorum ama muhabbetini sevdim

ve bir de hamiş varmış
tebrik ederim arkadaşım ne güzel buradan böyle haberler almak

günaydın cnmm..bol bol bundan sonra tanışırız inşallah bi 5 gündür falan muhabbetinizi okuyodum ve dün akşam daldım topiğinize.. seninde yorumlarını okudum hatta içimden dedim şu kıza bi sorayım bitter kuzu nasıl oluyo diye

arkadaş bugün kan testi yapacaktı normalde saat 3-4'e kadar uyurdum erken uyandım meraktan ama dahaca bişiy yazmamış.. inşallah güzel haberlerle gelirr

slm kızlar ben geldim cok yoğunum giremiyom bide hastayım iice kötüledim ama çalışmak zorundayım yeni arkadaşlar gelmiş herkese slmmmm

dikkatimi çektide maşallah bu topikteki herkez çıtır

canım hsg'den sonra hamiş kalan çook hatta bende hsg'den sonraki ay tedaviyle hamiş kaldım..adetlerin düzenlimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…