hadiii ben de kaçtım iyi gecelerrrrrrrrrr kızlar true blood duanı yarın okucam yazarım okuduktan sonra tamam mı canım öpüyorummmm siziiiiii
Kafanı baya bi dagıtmıs yani
İnsallah cnm zaten bizde sasırdık hepsi afrodizyak etkisi yapan seyler ama benim herif hada bi sakinlesticnm bana kalsa hemen tüp yaparım ama esim yanasmıyo bi sene daha tedavi olalım diyo bakalım on bes gündür kullanıyo bunları bir ay dolsun test yapacaz insallah o zamana kadar tamamen gitmez benim kocis bilgiler icin cok sagol
sağolasın canım Allah razı olsun..Allah rahatlık versin yarın hemen kan testini yaptırdığın gibi sonucu yaz senin için erken uyanıcam erkenden kan testiini yaptırhadiii ben de kaçtım iyi gecelerrrrrrrrrr kızlar true blood duanı yarın okucam yazarım okuduktan sonra tamam mı canım öpüyorummmm siziiiiiiheyecanaaa bak bendekiii
herşey Allahtan canım..bazen ilaçla olmuyor ama doğal şeylerle oluyor..her ay doktor tarlusal verirdi bana hastalanmam için ilacı içsemde üzerine 1 ay daha geçer yine zar zor adet olurdum..hayıt otunun çayını demledim içtim ve 25 gün sonra hastalandım..Rabbim şifamızı versin hep şifa niyetine Allaha dua ederek içsin eşin...bu kadar olduysaa emin ol daha uzun sürede neler olmaz kii..Cnm bi de o arı sütü polen keciboynuzu karısımını bir ay bile kullanmadı uzun süre kullansaydı kim bilir sayı kac olurdu :44:
kötü mü :26::26::26::26:
Zaten besmelesiz duasız bi kasık bile icirmiyom cnm hersey bi vesile yani ha bu arada sen önceki mesajlarda bi ilac ismi verdin ya esin kullandı mi diye pluslu biseydi ama aklıma gelmiyo simdisağolasın canım Allah razı olsun..Allah rahatlık versin yarın hemen kan testini yaptırdığın gibi sonucu yaz senin için erken uyanıcam erkenden kan testiini yaptırheyecanaaa bak bendekiii
herşey Allahtan canım..bazen ilaçla olmuyor ama doğal şeylerle oluyor..her ay doktor tarlusal verirdi bana hastalanmam için ilacı içsemde üzerine 1 ay daha geçer yine zar zor adet olurdum..hayıt otunun çayını demledim içtim ve 25 gün sonra hastalandım..Rabbim şifamızı versin hep şifa niyetine Allaha dua ederek içsin eşin...bu kadar olduysaa emin ol daha uzun sürede neler olmaz kii..o toz demi suya karısıyo onu ya dört ya bes kutu kullandı tribestan diye bi ilac vardı 4 kutu onu kullandı
Zaten besmelesiz duasız bi kasık bile icirmiyom cnm hersey bi vesile yani ha bu arada sen önceki mesajlarda bi ilac ismi verdin ya esin kullandı mi diye pluslu biseydi ama aklıma gelmiyo simdio toz demi suya karısıyo onu ya dört ya bes kutu kullandı tribestan diye bi ilac vardı 4 kutu onu kullandı
proxeed plus canım evet suya karıştırılıyor..Rabbim şifa versin inşallah sıkma canını yaşlarımız genç dahacaapanik yapmak için erken eşinde tüp bebek için acele etmemekte haklı aslındaa iinşallah güzel şeyler olacakk
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ilk-hamileyim-hemde-dondurulmuslarla8230.html vaktiniz olursa okuyun kızlar Rabbimin mucizesi yaa...beni çok etkiledi bu hikayeee
ben seksi geceliğimi giyip yatayım bari kaç gecedir eşimi süründürüyordum bu sabah sevindiriyim bari garibi
hepinizi öpüyorum dualarım sizinlee
gidip uyumalımıyımmm aslında kimsecikler yokk
ben varımmmm ben geldimmmmm:) günaydınnnnnnnn
günaydınnn
ben tahmın ettıgım gıbı bu ayda adet oldumm
günaydıın tatlım naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?