Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

dikkatimi çektide maşallah bu topikteki herkez çıtır

canım hsg'den sonra hamiş kalan çook hatta bende hsg'den sonraki ay tedaviyle hamiş kaldım..adetlerin düzenlimi?

evet cnm adetlermde cok dzelı 1 gun falan one kayar sadece inş dedgn gbı tutar bu ay yarında adetn 21. gunu doktor cagrdı snde gtmsmydn 21 nde alttan mı bakyo sadece kan mı alıyo

Günaydın arkadaşlar

şöyle bir geçmişi okudum

true_blood gelmiş,tanımıyorum ama muhabbetini sevdim

ve bir de hamiş varmış
tebrik ederim arkadaşım ne güzel buradan böyle haberler almak

slm kızlar ben geldim cok yoğunum giremiyom bide hastayım iice kötüledim ama çalışmak zorundayım yeni arkadaşlar gelmiş herkese slmmmm

selam cnm cok gecms olsun galıba bnde hastalancam usuyorum bogazm gıcıklanyo

evet cnm adetlermde cok dzelı 1 gun falan one kayar sadece inş dedgn gbı tutar bu ay yarında adetn 21. gunu doktor cagrdı snde gtmsmydn 21 nde alttan mı bakyo sadece kan mı alıyo

hsgden sonra ben 21. gün gitmedim ama alttanda muayene edebilir sen hazırlıklı git..daha evvel 21.gün doktorum çağırdığında bana test yaptırmıştı sanada büyük ihtimal progesteron testi yapabilir yumurtlayıp yumurtlamadığını kontrol etmek için..

günaydın

iyi ki dalmışsın canım ne güzel olmuş :)

rahmetli annem kara kuzum diye severdi beni
eşimle de kuzucuğumlu konuşuruz hep
ne yapsam dedim bitter çikolata da favorimiz
sonra böyle bir kombinasyon oldu işte

evet aynen ole ddı kan alıncak ddı de bn mrak ettm alttn da bakarmıkı dye

gününü mü tutturamıyosunuzkii, Allah yardımcın olsun elaaamm, rabbim bebişlerimizi çabuk veriri bize inşallahhhh

gününü mü tutturamıyosunuzkii, Allah yardımcın olsun elaaamm, rabbim bebişlerimizi çabuk veriri bize inşallahhhh

inş cnm cooooook saol bebegm gun asırı yapyoruz blmyorum valla inş bu ay tutar

slm kızlar ben geldim cok yoğunum giremiyom bide hastayım iice kötüledim ama çalışmak zorundayım yeni arkadaşlar gelmiş herkese slmmmm

devreeem devreem sen hastamı oldunnn kıyamammm ben sana kaç kere dedim, üzerin açık uyuma diyeeee

bugün yıldönümün mü canım, hoşgeldiiinnn

hoşbuldum :)evet bugün bir yıl olduk ,

ayrıca bebek çalışmalarında da 2. ayım bende beklemedeyim 30 eylül yada 1 ekim adet tarihim

hayırlısı bakalım, umarım hepimiz güzel haberler veririz burda

Son düzenleme:
kızlar ya bana hep şey diyorlar bebiş olunca kocana zaman ayırmazsın senden ilgi göremezse dışarı kayar senden soğur hamişlikte diyorlar ben şimdiden depresyona girdim

canım hosgeldin nasılsın
selam cnm cok gecms olsun galıba bnde hastalancam usuyorum bogazm gıcıklanyo
he yaa canım hemde yumuş haftam benden bu ay ümit kesin
merhabalarr,

esmerşirin seni gördüm geldim, napıyosun , bu ay ne durumdasın

sovrrr canımmmmmmmmmm benim nasıl olayım bu ay 5 gün geciktim yumoş haftama girdim acayip gribim cok kötüyüm basım zonkluyor anlatamam eşimde grip bu ay nakalt oldun bizden bişi beklemeyin

olmazzzzzzzzz hmen iyilşmen lazımmm erteleyemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…