- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
slm kızlar ben geldim cok yoğunum giremiyom bide hastayım iice kötüledim ama çalışmak zorundayım yeni arkadaşlar gelmiş herkese slmmmm
dikkatimi çektide maşallah bu topikteki herkez çıtır
canım hsg'den sonra hamiş kalan çook hatta bende hsg'den sonraki ay tedaviyle hamiş kaldım..adetlerin düzenlimi?
günaydınnn
ben tahmın ettıgım gıbı bu ayda adet oldumm
Günaydın arkadaşlar
şöyle bir geçmişi okudum
true_blood gelmiş,tanımıyorum ama muhabbetini sevdim
ve bir de hamiş varmış
tebrik ederim arkadaşım ne güzel buradan böyle haberler almak
slm kızlar ben geldim cok yoğunum giremiyom bide hastayım iice kötüledim ama çalışmak zorundayım yeni arkadaşlar gelmiş herkese slmmmm
evet cnm adetlermde cok dzelı 1 gun falan one kayar sadece inş dedgn gbı tutar bu ayyarında adetn 21. gunu doktor cagrdı snde gtmsmydn 21 nde alttan mı bakyo sadece kan mı alıyo
günaydın cnmm..bol bol bundan sonra tanışırız inşallah bi 5 gündür falan muhabbetinizi okuyodum ve dün akşam daldım topiğinize..seninde yorumlarını okudum hatta içimden dedim şu kıza bi sorayım bitter kuzu nasıl oluyo diye
arkadaş bugün kan testi yapacaktı normalde saat 3-4'e kadar uyurdum erken uyandım meraktan ama dahaca bişiy yazmamış.. inşallah güzel haberlerle gelirr
hsgden sonra ben 21. gün gitmedim ama alttanda muayene edebilir sen hazırlıklı git..daha evvel 21.gün doktorum çağırdığında bana test yaptırmıştı sanada büyük ihtimal progesteron testi yapabilir yumurtlayıp yumurtlamadığını kontrol etmek için..
mıyaba cnm tanısamadk demssn dogru1.5 yıllık evlıyım ve 22 yasndayım hc korunmadgmz halde bebek olmuyo dok tora gttk esmnkıde bnmkıde sonuclarımz ter temz hsg cekıldm ondada tuplerm acık cıktı yanı bı sorun yok ama bebekte yok allhm daha fazla bekletmez inş kısmet
gününü mü tutturamıyosunuzkii, Allah yardımcın olsun elaaamm, rabbim bebişlerimizi çabuk veriri bize inşallahhhh
merhabalarr,
esmerşirin seni gördüm geldim, napıyosun , bu ay ne durumdasın
inş cnm cooooook saol bebegmgun asırı yapyoruz blmyorum valla inş bu ay tutar
bugün yıldönümün mü canım, hoşgeldiiinnn
bugün yıldönümün mü canım, hoşgeldiiinnn
canım hosgeldin nasılsınaleyküm selamm
he yaa canım hemde yumuş haftam benden bu ay ümit kesinselam cnmcok gecms olsun galıba bnde hastalancam usuyorum bogazm gıcıklanyo
merhabalarr,
esmerşirin seni gördüm geldim, napıyosun , bu ay ne durumdasın
canım hosgeldin nasılsın
he yaa canım hemde yumuş haftam benden bu ay ümit kesin
sovrrr canımmmmmmmmmm benimnasıl olayım bu ay 5 gün geciktim yumoş haftama girdim acayip gribim cok kötüyüm basım zonkluyor anlatamam eşimde grip bu ay nakalt oldun bizden bişi beklemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?