Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

sovrrr canımmmmmmmmmm benim nasıl olayım bu ay 5 gün geciktim yumoş haftama girdim acayip gribim cok kötüyüm basım zonkluyor anlatamam eşimde grip bu ay nakalt oldun bizden bişi beklemeyin

çok geçmiş olsun , hiç belli olmaz o işler, bende beklemedeyim bakalım

ilk aya göre çok rahatım artık, İnşallh olur olmasa da bidahaki aya daha yeniyiz nasılsa

kızlar ya bana hep şey diyorlar bebiş olunca kocana zaman ayırmazsın senden ilgi göremezse dışarı kayar senden soğur hamişlikte diyorlar ben şimdiden depresyona girdim

ya bende dusunuyomda yapacak adam herseyi bahane bulur lokumum rahat ol ben film izledim aramızda bebk var diye yarıda kestim pskolojm bozuldu ama bence bebk yuvayı bağlar

bence alakası yok eşe ilgiyle hani eğer risksiz bir hamilelik yaşıyosanız, hayatınıza normal devam edebilirsiniz, biraz daha dikkatli olarak

tabi bu sadece fikrim, yaşamadığım için

çok geçmiş olsun , hiç belli olmaz o işler, bende beklemedeyim bakalım

ilk aya göre çok rahatım artık, İnşallh olur olmasa da bidahaki aya daha yeniyiz nasılsa

saol canım benim bat nezamn evet ya rahat olmak lazım dr dediki bana stresten gecikmiş belrtilerede takılmayacam söz verdim kendime ama cok gribim

saol canım benim bat nezamn evet ya rahat olmak lazım dr dediki bana stresten gecikmiş belrtilerede takılmayacam söz verdim kendime ama cok gribim

evet takılmamak lazımda elde değil ama ben bu ay çok rahatım yada bana öyle geliyo bilmiyorum

ilaç,antibiyotik falan kullanmıyosanız aslında yine şansın var , benim batta 30 eylül bakalım

ya bende dusunuyomda yapacak adam herseyi bahane bulur lokumum rahat ol ben film izledim aramızda bebk var diye yarıda kestim pskolojm bozuldu ama bence bebk yuvayı bağlar

bende uvayı bağlar diye düşünüyorum dün bize kuzenım ve eşi geldi bir tane de yumurcakları var ama çok soğuklardı birbirlerine eşi de aklın varsa yapma bebiş dedi bak böyle oluyor dedi.bende istiyrum ama korkularım da var...

hoşbuldum :)evet bugün bir yıl olduk ,

ayrıca bebek çalışmalarında da 2. ayım bende beklemedeyim 30 eylül yada 1 ekim adet tarihim

hayırlısı bakalım, umarım hepimiz güzel haberler veririz burda

hosgeldin sovrrrr az kalmış bebem mutlu haberlerini bekliyoz

evet esmer az kaldı 7 güncük, ama ne adet ne de bebiş belirtisi var , umut etmiyorum üzülmemek için

bakalımm hayırlısı

evet takılmamak lazımda elde değil ama ben bu ay çok rahatım yada bana öyle geliyo bilmiyorum

ilaç,antibiyotik falan kullanmıyosanız aslında yine şansın var , benim batta 30 eylül bakalım

ben kullanmıyomda sovr eşim kullanıyor bi zararı varmı acep :2:

evet esmer az kaldı 7 güncük, ama ne adet ne de bebiş belirtisi var , umut etmiyorum üzülmemek için

bakalımm hayırlısı

anlıyom sovr umut etmeyeyim diyonda ister istemez oluyor belirtilere hic takılma gecen ay benim tüm belirtilerim vardı sadece bi tanesi yoktu göğüs ucum kararmamstı sonuç negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…