Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

biz bu belirtilere takılıyoz ama etrafımda hiç belirtisiz sadece adeti geçince bebeği öğrenen çok var

sağolasın canım zaten sizin sıcak muhabbetinizde beni çeken bayaa enterasan olmuş bitterle kuzunun yanyana gelmesi

evet aynen ole ddı kan alıncak ddı de bn mrak ettm alttn da bakarmıkı dye
kesin progesterona bakıcak öyleyse..bence yumurtluyosun ve muhtemelen günü saatini falan tutturamıyosun galiba inşallah öyledir..başka bi sorun yok gibi gözüküyor.

ama şükret eninde sonunda olur hiç bi sorununuzun olması çok güzel.. haaa birde stres etkeni var sakın stres yapmaa oda engel biliyosun

merhaba kızlar bugün böyle bi garip bi halsiz bi mutsuzum acaba neden?

kızlar ya bana hep şey diyorlar bebiş olunca kocana zaman ayırmazsın senden ilgi göremezse dışarı kayar senden soğur hamişlikte diyorlar ben şimdiden depresyona girdim

canımm niye şimdiden canını sıkıyosun bu karşılıklı iletişimden geçiyor aslında..dengeyi kuracaksın ve eşinle beraber büyüteceksin bebişini..çevremde akrabalarımda hep böyle bu durum hatta bbebekler babalarına düşkün vee istisna farklı durum yaşayanlarda var ama karıları hep arıza olanlar.. sonuçta o bebeklerde onların parçası dengee çok önemli..bebiş ,sen eşin birlikte zaman geçirirsiniz..uyuyuncada eşine vakit ayırırsın ihmal etmetsin...yada bebiş uyurken kayınvalide yada annene bir kaç saatliğine bırakıp eşinle dışarıda güzel şekilde vakit geçirebilirsin.. emin ol sen bunu eşine teklif edince bile eşin ne gerek var bebeğimizle evimizde vakit geçirelim diyecektir

devrem benimki braz huysuz zayf noktası bebiş bence

benim iki gündür dibimden ayrılmıyor, yumoş günümdü ya bisürü şeyler yapıyo, meyveler sıkıyo, kahvaltılar hazırlıyo falan.... yazık kızzz nasıl da çok istiyo bebiiişşş, seninkide bebiş olunca huysuzluğu geçer inşallahhh

bide evlenince diyoduk ya düşünmüyorum uzun süre felan sanki o kadr elimizde

süt içiyorum ben inciri bugun alacam ovalasyon testi alsammı kızlar eczaneden

adetlerin düzenliyse al canım ama eczanelerde 7'li ve 25-30 tl gibi fiyata satıyorlar..internetten 50-60 adet bulunan ovü testini daha uygun oluyor hatta gebelik testi falan da çıkıyor içinden.. işine karışıyo gibi olmiyim daa

istiyorum da korkuyorum anam çocuk yapcik diye herifi salmayalı aman allah korusun

etrafımda görüyorum eş olduğunu unutum sadece annelik yapanları kendilerini salıyolar yüzlerine bakmıyolar kocalarının

tabi yine diyorum benim nolcağamda belli olmaz büyük konuşmiyim ama kendimizi de salmamak lazım ya

süt içiyorum ben inciri bugun alacam ovalasyon testi alsammı kızlar eczaneden

ben aldımya devrem iyi oluyo valla, ama netten aldım 20 ovu testi+ 6 tane gebelik testi 20 lira, eczaneden bi tane gebelik testine 4 lira veriyodumm

kızlarrrrrrrrr ben pek giremiyorum bugün ve yarın çok yoğunum işyerindeyim dünde annemde kaldım giremedim şimdide bi açıp bakayım dedim nasılsınız? bir hamile haberi var tebrik ediyorum maşallah diyelim.Çarşamba günü yumurtlama takibim var ayy inşallah yumurtam büyüyodur bakalım 11.günde 13 mm di hiç yumurta takibi yaptıran oldu mu bundan anlayan var mı? kızlar öptüm hepinizi akşam yazarım yine

esmerim senin düşüncen ne bebişle ilgili olursa kocişler soğurmu?:2:

benim düşüncem canım diyelim yine allah korusun bebişmiz yok evlilik böle sürüyo ne olcak monotonlasıyo cftler birbirinden soğuyor ama bebk düşüncesi bile insanı bağlıyor bence onlarda en az bizim kadr heyacanlanacaklar kötü bir evlilik varsa bağlamak için yanlış oda istemeli bebiş en az senin kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…