- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
ben bu ay incir kürü de yaptım bakalım bi faydası olucak mı
adetlerin düzenliyse al canım ama eczanelerde 7'li ve 25-30 tl gibi fiyata satıyorlar..internetten 50-60 adet bulunan ovü testini daha uygun oluyor hatta gebelik testi falan da çıkıyor içinden.. işine karışıyo gibi olmiyim daa
esmerim senin düşüncen ne bebişle ilgili olursa kocişler soğurmu?:2:
sağolasın canım zaten sizin sıcak muhabbetinizde beni çekenbayaa enterasan olmuş bitterle kuzunun yanyana gelmesi
kesin progesterona bakıcak öyleyse..bence yumurtluyosun ve muhtemelen günü saatini falan tutturamıyosun galiba inşallah öyledir..başka bi sorun yok gibi gözüküyor.
ama şükret eninde sonunda olur hiç bi sorununuzun olması çok güzel..haaa birde stres etkeni var sakın stres yapmaa oda engel biliyosun
canımm niye şimdiden canını sıkıyosun bu karşılıklı iletişimden geçiyor aslında..dengeyi kuracaksın ve eşinle beraber büyüteceksin bebişini..çevremde akrabalarımda hep böyle bu durum hatta bbebekler babalarına düşkün vee istisna farklı durum yaşayanlarda var ama karıları hep arıza olanlar.. sonuçta o bebeklerde onların parçası dengee çok önemli..bebiş ,sen eşin birlikte zaman geçirirsiniz..uyuyuncada eşine vakit ayırırsın ihmal etmetsin...yada bebiş uyurken kayınvalide yada annene bir kaç saatliğine bırakıp eşinle dışarıda güzel şekilde vakit geçirebilirsin..emin ol sen bunu eşine teklif edince bile eşin ne gerek var bebeğimizle evimizde vakit geçirelim diyecektir
adetlerin düzenliyse al canım ama eczanelerde 7'li ve 25-30 tl gibi fiyata satıyorlar..internetten 50-60 adet bulunan ovü testini daha uygun oluyor hatta gebelik testi falan da çıkıyor içinden.. işine karışıyo gibi olmiyim daa
yahuu bebiş olduda kocişin soğuması kaldı, ayy kızlaaar, nie onlar düşünmüyor eşim benden soğurmu diye, bi erkek soğuyacaksa bebiş olmadan da soğur,
kızlarrrrrrrrr ben pek giremiyorum bugün ve yarın çok yoğunum işyerindeyim dünde annemde kaldım giremedim şimdide bi açıp bakayım dedim nasılsınız? bir hamile haberi var tebrik ediyorum maşallah diyelim.Çarşamba günü yumurtlama takibim var ayy inşallah yumurtam büyüyodur bakalım 11.günde 13 mm di hiç yumurta takibi yaptıran oldu mu bundan anlayan var mı? kızlar öptüm hepiniziakşam yazarım yine
esmerim senin düşüncen ne bebişle ilgili olursa kocişler soğurmu?:2:
nasıl yaptın canım kürü ?
yahuu bebiş olduda kocişin soğuması kaldı, ayy kızlaaar, nie onlar düşünmüyor eşim benden soğurmu diye, bi erkek soğuyacaksa bebiş olmadan da soğur,
maşallahhh canımm çok güzel yumoşun 14.gün 19-20 mm olur inşallahh..ben yumurta takibini 3 kez yaptırdım ve faydasını 2 kere gördüm..inşallah bu ay tutturursun bebişin sağlıcakla gelir canımm
esmerim o elindekiler ne öyle korktum:18::18::18::18:
adetimin 3. günü başladım sabah uyanınca 2,5 bardak suda 7-8 inciri ikiye bölüp haşladım sabah bir bardak aç karnına akşam bir bardak aç karnına içtim
yumurtlama zamanıma gelince de aynı şeyi yaptık birde bi okadar suda 2-3 havucu bölüp haşladım ikisini karıştırdım yine sabah akşam içmeye devam ettim 20 gün falan yaptım
bide kocakarı hikayesimi bilmem ama burda okumuştum yumurtlama zamanımda 2 kere yakı yapiştırdım belime beli sıcak tutumuyomuş vss
kısacası ne duyduysam yaptım
etrafımda görüyorum eş olduğunu unutum sadece annelik yapanları kendilerini salıyolar yüzlerine bakmıyolar kocalarının
tabi yine diyorum benim nolcağamda belli olmaz büyük konuşmiyim ama kendimizi de salmamak lazım ya
evet bende gordum daha bir aylık evli ıkıncı ay tanıyamıyorum cocuga bile gerek kalmıyor.bebiş olduğunda ise daha fena durum .bende büyük konuşmıyım ama evlendıgımden beri güzel gorunmeye çalışıyorum her gun eşime ..
ben hiç bişe yapmadım kuru incir alsam olmazmı sovrum ne dersin tam yumoş haftama giriyom çorapla dolaşayım ozamn yumoş haftamda yapsam olurmu bide havucu öle yesem
aynen devreme katılıyom sen anne olacan ya ondan olma bir varlığa anne nasıl senden soğur sogursda kendi bilir
canım harika düşünce erken yaşta evlat sahibi olmak..genç yaştayken bile türlü sıkıntı çekiyoruz haa diyince olmuyor..evlerimizin bereketleri olacak..kocişlerimizden birer parça olacak, minicik elleri ayakları olacak mis kokan bi bebekk..bebişin uyuyunca bilee eşinle başında bekleyeceksiniz hayran hayran onu izleyeceksiniz..Allaha binlerce kez şükredeceksiniz inan banavalla ne iyi şeyler söyledin çok teşekkürler biraz da olsa içim rahatladı zaten olmuyor da şu an ya olursa da olursa dediydim hayırlısı .ben çok severi birde bebişleri .çok geç yaşda bebik sahibi olup aramızda çok zaman olsun istemiyorum.şimdi tedavi görüyorum sonuçta bunun da garantisi yok uğrşıyorum oldu olcak dyene kadar yine zaman geçer idye düşünüyorum da böyle işte
ask olsun cok ii oldu canım benim yok düzensiz değilde sadece bu ay 5 gün gecikti
ben kib, bu erkekleri büyütmeyelim gözümüzde kızıyorummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?