Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ben de alıyım bari bu ay olmazsa daha garntili ben hiç hissetmiyorum yumurtladığımı çünkü

sağol bilgi için

esmerim senin düşüncen ne bebişle ilgili olursa kocişler soğurmu?:2:

yahuu bebiş olduda kocişin soğuması kaldı, ayy kızlaaar, nie onlar düşünmüyor eşim benden soğurmu diye, bi erkek soğuyacaksa bebiş olmadan da soğur,

valla ne iyi şeyler söyledin çok teşekkürler biraz da olsa içim rahatladı zaten olmuyor da şu an ya olursa da olursa dediydim hayırlısı .ben çok severi birde bebişleri .çok geç yaşda bebik sahibi olup aramızda çok zaman olsun istemiyorum.şimdi tedavi görüyorum sonuçta bunun da garantisi yok uğrşıyorum oldu olcak dyene kadar yine zaman geçer idye düşünüyorum da böyle işte

ask olsun cok ii oldu canım benim yok düzensiz değilde sadece bu ay 5 gün gecikti

maşallahhh canımm çok güzel yumoşun 14.gün 19-20 mm olur inşallahh..ben yumurta takibini 3 kez yaptırdım ve faydasını 2 kere gördüm..inşallah bu ay tutturursun bebişin sağlıcakla gelir canımm

esmerim senin düşüncen ne bebişle ilgili olursa kocişler soğurmu?:2:

bence hiçbişey olmaz bebişle hayatımız çokkkkkkkkk daha güzel olur bence ohhoooo valla ben anne olayım hayırlısıyla evliliğimi daha da güzellikler katmayı düşünüyorum çekirdek aile olarak çok mutlu olurum Allahım inşallah kocam da soğumaz bence niye soğusun ki ben inanmıyorum kendimize baktıktan sonra kızlar herşey güzel olacak kim güzel bir anne olmayı istemez ki..

nasıl yaptın canım kürü ?

adetimin 3. günü başladım sabah uyanınca 2,5 bardak suda 7-8 inciri ikiye bölüp haşladım sabah bir bardak aç karnına akşam bir bardak aç karnına içtim

yumurtlama zamanıma gelince de aynı şeyi yaptık birde bi okadar suda 2-3 havucu bölüp haşladım ikisini karıştırdım yine sabah akşam içmeye devam ettim 20 gün falan yaptım

bide kocakarı hikayesimi bilmem ama burda okumuştum yumurtlama zamanımda 2 kere yakı yapiştırdım belime beli sıcak tutumuyomuş vss

kısacası ne duyduysam yaptım

yahuu bebiş olduda kocişin soğuması kaldı, ayy kızlaaar, nie onlar düşünmüyor eşim benden soğurmu diye, bi erkek soğuyacaksa bebiş olmadan da soğur,

aynen devreme katılıyom sen anne olacan ya ondan olma bir varlığa anne nasıl senden soğur sogursda kendi bilir

maşallahhh canımm çok güzel yumoşun 14.gün 19-20 mm olur inşallahh..ben yumurta takibini 3 kez yaptırdım ve faydasını 2 kere gördüm..inşallah bu ay tutturursun bebişin sağlıcakla gelir canımm

inşallah canım hiç anlamıyorum ilk defa yaptırıyorum çarşamba günü bakıcak bakalım inşallah öyledir çok sağol.

ben hiç bişe yapmadım kuru incir alsam olmazmı sovrum ne dersin tam yumoş haftama giriyom çorapla dolaşayım ozamn yumoş haftamda yapsam olurmu bide havucu öle yesem

evet bende gordum daha bir aylık evli ıkıncı ay tanıyamıyorum cocuga bile gerek kalmıyor.bebiş olduğunda ise daha fena durum .bende büyük konuşmıyım ama evlendıgımden beri güzel gorunmeye çalışıyorum her gun eşime ..

bak aybizim baksana çevrene cok güzel kadınlar nasıl aldatılıyor o kişilk meslesi bence kendine güvenin olacak

ben hiç bişe yapmadım kuru incir alsam olmazmı sovrum ne dersin tam yumoş haftama giriyom çorapla dolaşayım ozamn yumoş haftamda yapsam olurmu bide havucu öle yesem

bu kuru incirle yapılıyo zaten esmer , ben sık sık taze incirde yedim , havucu öyle yiyince bi etkisi oluyou bilmiyorum

incir suyu yumurtaları çoğaltıyomuş havuç eklenince yumurtaların çatlaması kolaylaşıyomuş

bide bu yakının hamilelikle ilgili faydaıs varmı bilmiyorum ama bel ağrım vardı geçti iyi geldi onu da dene insanı rahatlatıyo ilk 2-3 saat yakıyo ama dayancaz artık

aynen devreme katılıyom sen anne olacan ya ondan olma bir varlığa anne nasıl senden soğur sogursda kendi bilir

helal be devremm işte bu yaaa, olmuyo arkadaşlar farkındaysanız, hadi olsun dediğimiz zaman olmuyo, ah keşke olsaa, kocalarla belki daha iyi olcaksınızzz, rabbim yinede şaşırtmasınnn

canım harika düşünce erken yaşta evlat sahibi olmak..genç yaştayken bile türlü sıkıntı çekiyoruz haa diyince olmuyor..evlerimizin bereketleri olacak..kocişlerimizden birer parça olacak, minicik elleri ayakları olacak mis kokan bi bebekk..bebişin uyuyunca bilee eşinle başında bekleyeceksiniz hayran hayran onu izleyeceksiniz..Allaha binlerce kez şükredeceksiniz inan bana vee eşin değerini bir kez daha anlayacak annelik çok kutsal bişey..çektiğin sıkıntıları görecek ve eşinin tutumu sana bakışı değişecek..

ask olsun cok ii oldu canım benim yok düzensiz değilde sadece bu ay 5 gün gecikti

geçikti ve hastalandın mı canım? yoksa adet hala olmadın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…