- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
canım harika düşünce erken yaşta evlat sahibi olmak..genç yaştayken bile türlü sıkıntı çekiyoruz haa diyince olmuyor..evlerimizin bereketleri olacak..kocişlerimizden birer parça olacak, minicik elleri ayakları olacak mis kokan bi bebekk..bebişin uyuyunca bilee eşinle başında bekleyeceksiniz hayran hayran onu izleyeceksiniz..Allaha binlerce kez şükredeceksiniz inan banavee eşin değerini bir kez daha anlayacak annelik çok kutsal bişey..çektiğin sıkıntıları görecek ve eşinin tutumu sana bakışı değişecek..
geçikti ve hastalandın mı canım? yoksa adet hala olmadın mı?
evet bende gordum daha bir aylık evli ıkıncı ay tanıyamıyorum cocuga bile gerek kalmıyor.bebiş olduğunda ise daha fena durum .bende büyük konuşmıyım ama evlendıgımden beri güzel gorunmeye çalışıyorum her gun eşime ..
ben tembelim ya öle kaynatmayla felan ugrasmıyom
bu kuru incirle yapılıyo zaten esmer , ben sık sık taze incirde yedim , havucu öyle yiyince bi etkisi oluyou bilmiyorum
incir suyu yumurtaları çoğaltıyomuş havuç eklenince yumurtaların çatlaması kolaylaşıyomuş
bide bu yakının hamilelikle ilgili faydaıs varmı bilmiyorum ama bel ağrım vardı geçti iyi geldi onu da dene insanı rahatlatıyo ilk 2-3 saat yakıyo ama dayancaz artık
merhaba kızlar bugün böyle bi garip bi halsiz bi mutsuzum acaba neden?
hoşbuldum :)evet bugün bir yıl olduk ,
ayrıca bebek çalışmalarında da 2. ayım bende beklemedeyim 30 eylül yada 1 ekim adet tarihim
hayırlısı bakalım, umarım hepimiz güzel haberler veririz burda
kızlar ya bana hep şey diyorlar bebiş olunca kocana zaman ayırmazsın senden ilgi göremezse dışarı kayar senden soğur hamişlikte diyorlar ben şimdiden depresyona girdim
canım harika düşünce erken yaşta evlat sahibi olmak..genç yaştayken bile türlü sıkıntı çekiyoruz haa diyince olmuyor..evlerimizin bereketleri olacak..kocişlerimizden birer parça olacak, minicik elleri ayakları olacak mis kokan bi bebekk..bebişin uyuyunca bilee eşinle başında bekleyeceksiniz hayran hayran onu izleyeceksiniz..Allaha binlerce kez şükredeceksiniz inan banavee eşin değerini bir kez daha anlayacak annelik çok kutsal bişey..çektiğin sıkıntıları görecek ve eşinin tutumu sana bakışı değişecek..
gözümde canlandı içim titredi çok güzel bir duygudur bence de.aklıma geldıgı zaman kalp atışlarımı duyabilyorum.en önemlisi dediğin gibi kocişimizden bir parça olcak onun gibi kokacak...
inşallah canım hiç anlamıyorum ilk defa yaptırıyorum çarşamba günü bakıcak bakalım inşallah öyledir çok sağol.
arada olur canım,bende de sabahtan vardı geçer
inş :)
hoş geldin,seni görürdüm forumda demek sen de bebiş isteyenler kervanına katıldın
listemize girmek istersen tweety mesaj at istersen :)
yaş,bat bir de sevdiğin bir renk :)
bu kadar müsait olma depresyona girmek için
ben derse giriyorum tamı tamısına 50 dk sonra görüşürük kızlar
saol arkadaşım verdiğin bilgiler cok faydalı ozaman kuru inciri deneyeyim bugun olur mu yumos haftamda bide kaynatım kavanoza koysam aksam sabah içsem olurmu
selam kızlar
bende bebek özlemiyle yanıp tutuşanlardanım
yarın rahim filmi çektiriyorum bi aksilik olmazsa çok gerginim:18:
tamam kibim:):) dediğin gii bi olsun seni taktır ettim ..:):)):9
inş :)
hoş geldin,seni görürdüm forumda demek sen de bebiş isteyenler kervanına katıldın
listemize girmek istersen tweety mesaj at istersen :)
yaş,bat bir de sevdiğin bir renk :)
:
sen beni öldürcenn
taze olması gerekiyomuş öyle yazıyo her yerde, ben son günlere doğru üşeniyodum akşam yapıp yarısını akşam yapınca yarısını sabah içiyodum , sabahları üşeniyo insan ama akşam rahat
bi zorluğu yokki esmer 2,5 bardak suyu koy kaynasın kaynayınca içine 7-8 inciri ikiye böl at suya 15 dk haşlansın kapat ılıyınca aç karnına iç olduda bitti
geciktim canım hastalandım sonra eşim hamile gözüyle baktı sonra cok üzüldü
bayanlaar nasıl güzellikteler, rabbim ne güzel yaratmış ve annelik gibi kutsal mesleği erkeğe değil bizlere verilmiş tatlım, sen yine de salma kendini dediğim gibi yapacak adam yine yapıyo , rabbim şaşırtmasınnn, bebişlerimiz olsun daa hayırlşısıylaaa aklına kötü şeyler getirme sen kuzucumm öptüm sennniii
sen beni öldürcenn
taze olması gerekiyomuş öyle yazıyo her yerde, ben son günlere doğru üşeniyodum akşam yapıp yarısını akşam yapınca yarısını sabah içiyodum , sabahları üşeniyo insan ama akşam rahat
bi zorluğu yokki esmer 2,5 bardak suyu koy kaynasın kaynayınca içine 7-8 inciri ikiye böl at suya 15 dk haşlansın kapat ılıyınca aç karnına iç olduda bitti
selam kızlar
bende bebek özlemiyle yanıp tutuşanlardanım
yarın rahim filmi çektiriyorum bi aksilik olmazsa çok gerginim:18:
bu ay ikinizinde yüzü güler inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?