Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

geciktim canım hastalandım sonra eşim hamile gözüyle baktı sonra cok üzüldü

valla yazın bakıyorum kendime ama kışın söz veremem , doğalgazlı falan olsa evim neyse de , o soğukta sıcacık odadan mutfağa giderken şık kıyafetler kasıyo beni, kalın eşofman altına patik gibisi yok, isterse beğenmsin , titreyerek güzel giyinmekten iyidir heralde

saol arkadaşım verdiğin bilgiler cok faydalı ozaman kuru inciri deneyeyim bugun olur mu yumos haftamda bide kaynatım kavanoza koysam aksam sabah içsem olurmu

merhaba kızlar bugün böyle bi garip bi halsiz bi mutsuzum acaba neden?

arada olur canım,bende de sabahtan vardı geçer

hoşbuldum :)evet bugün bir yıl olduk ,

ayrıca bebek çalışmalarında da 2. ayım bende beklemedeyim 30 eylül yada 1 ekim adet tarihim

hayırlısı bakalım, umarım hepimiz güzel haberler veririz burda

inş :)
hoş geldin,seni görürdüm forumda demek sen de bebiş isteyenler kervanına katıldın
listemize girmek istersen tweety mesaj at istersen :)
yaş,bat bir de sevdiğin bir renk :)

kızlar ya bana hep şey diyorlar bebiş olunca kocana zaman ayırmazsın senden ilgi göremezse dışarı kayar senden soğur hamişlikte diyorlar ben şimdiden depresyona girdim

bu kadar müsait olma depresyona girmek için

ben derse giriyorum tamı tamısına 50 dk sonra görüşürük kızlar

inşallah canım hiç anlamıyorum ilk defa yaptırıyorum çarşamba günü bakıcak bakalım inşallah öyledir çok sağol.

ve yumoşunun çatlama zamanını söyleyecek doktor yada çatlamıyorsa kendiliğinden çatlama iğnesi verecek 36 saat sonrası ilişki önerecek...yumoşun çatladıktan ve ilişkiye girdikten 14 gün sonra beklenmeyen adet tarihin olacak..Rabbim mucizeni sana bağışlasın inşallahh...beta hcg tavan yapar mutluluktan ağlarsın inşallah...ayy bebek lafını duyunca bile kıpır kıpır oluyorum yahuu

selam kızlar
bende bebek özlemiyle yanıp tutuşanlardanım

yarın rahim filmi çektiriyorum bi aksilik olmazsa çok gerginim:18:

aslında umursamam normalde ama hassas noktadan geliyorlar

saol arkadaşım verdiğin bilgiler cok faydalı ozaman kuru inciri deneyeyim bugun olur mu yumos haftamda bide kaynatım kavanoza koysam aksam sabah içsem olurmu

sen beni öldürcenn

taze olması gerekiyomuş öyle yazıyo her yerde, ben son günlere doğru üşeniyodum akşam yapıp yarısını akşam yapınca yarısını sabah içiyodum , sabahları üşeniyo insan ama akşam rahat

bi zorluğu yokki esmer 2,5 bardak suyu koy kaynasın kaynayınca içine 7-8 inciri ikiye böl at suya 15 dk haşlansın kapat ılıyınca aç karnına iç olduda bitti

tamam kibim:):) dediğin gii bi olsun seni taktır ettim ..:):)):9

bayanlaar nasıl güzellikteler, rabbim ne güzel yaratmış ve annelik gibi kutsal mesleği erkeğe değil bizlere verilmiş tatlım, sen yine de salma kendini dediğim gibi yapacak adam yine yapıyo , rabbim şaşırtmasınnn, bebişlerimiz olsun daa hayırlşısıylaaa aklına kötü şeyler getirme sen kuzucumm öptüm sennniii

inş :)
hoş geldin,seni görürdüm forumda demek sen de bebiş isteyenler kervanına katıldın
listemize girmek istersen tweety mesaj at istersen :)
yaş,bat bir de sevdiğin bir renk :)

:

Hoşbuldum :) evet bende katıldım 2 aydır kervana
tabiki isterim hemen mesajı atıyorum
İnşallh uğurlu geliriz birbirimize

bende yapim bende pko var duymuştum daha öncede ilaç kullandıgım ıcın yapmadım

haklısın salmam allahta bizimkileri şaşırtmasın çok teşkkrler bende optum koccaman

sovr göresen kuzum halimi hapşu bi yandan gözlerim kızarmış küçülmüş burnum kıpkrmızı ve ilaç icemiyom cok teşekkür ederim kuzummmmmmmmmmm yapacam incirii

selam kızlar
bende bebek özlemiyle yanıp tutuşanlardanım

yarın rahim filmi çektiriyorum bi aksilik olmazsa çok gerginim:18:

a.s. Allah yardımcın olsun canım ben anestezisiz çektirmiştim..sakın internetteki hikayeleri okuyup kafanı bulandırmaa rahat ol..adet sancısı gibi iki kere sıvı verip çektiler geçti gitti..heleki tüplerimin açık olduğunu öğrenince mutluluktan uçmuştum..popodan bi iğne vurdular 2 hafta popomdaki acı gitmedi tek pişmanlığım o iğne iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…