Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

bende yapim bende pko var duymuştum daha öncede ilaç kullandıgım ıcın yapmadım

pko bu yumurtalıkta kist miyom gibi bişi mi oluyo

bunun içinde soğan kürünnü duymuştum yaptınmı bilmiyoırum

işine yarayan çok kişi var , saraçoğlunun sitesinde yazıyo hep, bi bak istersen

netten bişeyler okudum iyice korktum zaten okumayı bıraktım sonradan inşallah bende de bir sorun yoktur.
bu ay çok ümitlenmiştim adetim ansızın geldi hemde günler öncesinden neye uğradığımı şaşırdım..
rabbim bizede nasip etsin o duyguyu inşallah

saol canım benim sen ne kadrdır bekliyon

2 senedir uğraşıyoruz canım 1 kimyasal gebelik yaşadım birde 4 ay önce 3 aylık bebişimin kalbi durdu kürtaj oldum..şimdi hastalanmayı bekliyorum tekrardan tedaviye gitmek için.. ileri derece pkoluyum yumurtlamam iğnesiz ilaçsız olmuyor.. ama umudumu asla yitirmedimm... hepimizin olacak inşallahh görürsün 1-2 ay içinde bir çoğumuz güzel haberler verecekk

Allah şifa versin, tabiki umut yitirmemek lazım

ne halde olanlar var beterin beteri var

umarım seninde güzel haberlerini alırız en kısa zamanda

pko bu yumurtalıkta kist miyom gibi bişi mi oluyo

bunun içinde soğan kürünnü duymuştum yaptınmı bilmiyoırum

işine yarayan çok kişi var , saraçoğlunun sitesinde yazıyo hep, bi bak istersen
yumurtalık kisti her yumoşumuzda oluyor ve onları büyütmüyor...ve normal insanda 1-2 yumurta varken bizde 15-20 tane oluyor.. soğan kürü öneriyo canım doğru duymuşsun ama leş gibi kokusu içmek ölüm gibi

inşallah canım..sende mi anestezisiz olacaksın??ben hep doğum acısını düşünerek kendimi rahatlatmıştım..inan 5 dk bile sürmüyo kendini kasmazsan...

Allah şifa versin, tabiki umut yitirmemek lazım

ne halde olanlar var beterin beteri var

umarım seninde güzel haberlerini alırız en kısa zamanda

amiinn aminnnn şükürler olsun her halimize Rabbim beterinden korusun bal damlıyor bugün ağızlardann balll

kızlar selma nasılsınz ilk sayfalarda buralardaydım hatırlarsnız umarım evimde olmadığım için giremiyorum nete nasılsınz hayat nasıl gidiyor varmı müjdeler.....

canım benim yerim seni rabbimsanada salıklı bebişler verir inşallah

amaannn selma kimki selam yazacaktım selma yazmışım:)selmacım kusura bakma:)))

evett yaaaa babalarımz dede olsun değilmi ama.... rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli göz aydınlığı evlatlar versin bizlere inşaallah....

anestezisiz olacak
aslında anestezi istedim ama yapmıyorlarmış bide özel olacak güya

anestezisiz olacak
aslında anestezi istedim ama yapmıyorlarmış bide özel olacak güya

inan anesteziye değecek bişey yok 2 kere sıvı ile 1 kerede normal çekiyolar..bende özelde çektirdim medikal parkta anestezi yapmıyoruz dedi ve doktor çok ilgiliydi..o aletler takılırkende hiç bişi hissetmedim doktor beni hep sakinleştirdi..inşallah çekecek olan doktorun iyidir..
tüpler tıkalıysa yada yapışkanlık varsaa o esnada acıma olabiliyomuş birde kasmaman lazım kendini..benim adet sancısı gibi sancım oldu 5 dk bi olay zaten..umarım seninde öyle geçer.. Rabbim kolaylık versinn canım

Amin canım sağolasın
bende1 senedir istiyorum ama malesef daha kavuşamadım meleğime

Selam Kizlar... adet olanlar varmis uzulmek yok oyle bidahaki aya INSALLAH.. bu topikte aglamak sizlanmak yasak,
vardir RABBIMIN bir bildigi vardir elbet zamani...

Selam Kizlar... adet olanlar varmis uzulmek yok oyle bidahaki aya INSALLAH.. bu topikte aglamak sizlanmak yasak,

aminn tweety oyle hemen olcak diye bi kaide yok sabırr ve beklemek
zamanı gunu var demekki üzülmek care degill

Amin canım sağolasın
bende1 senedir istiyorum ama malesef daha kavuşamadım meleğime

a.s. tiviticik... denizcim bakk moral herşeyy ve burada üzüleni dövüyolarmış.. bu sitedee evlatlık bekleyen annelerde var ne zaman umutsuzluğa kapılsam açar okurum.. dua et,şükret inan bana olacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…