- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
selam kızlar
bende bebek özlemiyle yanıp tutuşanlardanım
yarın rahim filmi çektiriyorum bi aksilik olmazsa çok gerginim:18:
bende yapim bende pko var duymuştum daha öncede ilaç kullandıgım ıcın yapmadım
netten bişeyler okudum iyice korktum zaten okumayı bıraktım sonradan inşallah bende de bir sorun yoktur.a.s. Allah yardımcın olsun canım ben anestezisiz çektirmiştim..sakın internetteki hikayeleri okuyup kafanı bulandırmaa rahat ol..adet sancısı gibi iki kere sıvı verip çektiler geçti gitti..heleki tüplerimin açık olduğunu öğrenince mutluluktan uçmuştum..popodan bi iğne vurdular 2 hafta popomdaki acı gitmedi tek pişmanlığım o iğne iştee
saol canım benim sen ne kadrdır bekliyon
2 senedir uğraşıyoruz canım 1 kimyasal gebelik yaşadım birde 4 ay önce 3 aylık bebişimin kalbi durdu kürtaj oldum..şimdi hastalanmayı bekliyorum tekrardan tedaviye gitmek için.. ileri derece pkoluyum yumurtlamam iğnesiz ilaçsız olmuyor.. ama umudumu asla yitirmedimm...hepimizin olacak inşallahh görürsün 1-2 ay içinde bir çoğumuz güzel haberler verecekk
yumurtalık kisti her yumoşumuzda oluyor ve onları büyütmüyor...ve normal insanda 1-2 yumurta varken bizde 15-20 tane oluyor.. soğan kürü öneriyo canım doğru duymuşsunpko bu yumurtalıkta kist miyom gibi bişi mi oluyo
bunun içinde soğan kürünnü duymuştum yaptınmı bilmiyoırum
işine yarayan çok kişi var , saraçoğlunun sitesinde yazıyo hep, bi bak istersen
inşallah canım..sende mi anestezisiz olacaksın??ben hep doğum acısını düşünerek kendimi rahatlatmıştım..inan 5 dk bile sürmüyo kendini kasmazsan...netten bişeyler okudum iyice korktum zaten okumayı bıraktım sonradan inşallah bende de bir sorun yoktur.
bu ay çok ümitlenmiştim adetim ansızın geldi hemde günler öncesinden neye uğradığımı şaşırdım..
rabbim bizede nasip etsin o duyguyu inşallah
Allah şifa versin, tabiki umut yitirmemek lazım
ne halde olanlar var beterin beteri var
umarım seninde güzel haberlerini alırız en kısa zamanda
2 senedir uğraşıyoruz canım 1 kimyasal gebelik yaşadım birde 4 ay önce 3 aylık bebişimin kalbi durdu kürtaj oldum..şimdi hastalanmayı bekliyorum tekrardan tedaviye gitmek için.. ileri derece pkoluyum yumurtlamam iğnesiz ilaçsız olmuyor.. ama umudumu asla yitirmedimm...hepimizin olacak inşallahh görürsün 1-2 ay içinde bir çoğumuz güzel haberler verecekk
kızlar selma nasılsınz ilk sayfalarda buralardaydım hatırlarsnız umarım evimde olmadığım için giremiyorum nete nasılsınz hayat nasıl gidiyor varmı müjdeler.....
evett yaaaa babalarımz dede olsun değilmi ama.... rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli göz aydınlığı evlatlar versin bizlere inşaallah....
amaannn selma kimki selam yazacaktım selma yazmışım:)selmacım kusura bakma:)))
anestezisiz olacakyumurtalık kisti her yumoşumuzda oluyor ve onları büyütmüyor...ve normal insanda 1-2 yumurta varken bizde 15-20 tane oluyor.. soğan kürü öneriyo canım doğru duymuşsunama leş gibi kokusu içmek ölüm gibi
inşallah canım..sende mi anestezisiz olacaksın??ben hep doğum acısını düşünerek kendimi rahatlatmıştım..inan 5 dk bile sürmüyo kendini kasmazsan...
anestezisiz olacak
aslında anestezi istedim ama yapmıyorlarmış bide özel olacak güya
Amin canım sağolasıninan anesteziye değecek bişey yok 2 kere sıvı ile 1 kerede normal çekiyolar..bende özelde çektirdim medikal parkta anestezi yapmıyoruz dedi ve doktor çok ilgiliydi..o aletler takılırkende hiç bişi hissetmedim doktor beni hep sakinleştirdi..inşallah çekecek olan doktorun iyidir..
tüpler tıkalıysa yada yapışkanlık varsaa o esnada acıma olabiliyomuş birde kasmaman lazım kendini..benim adet sancısı gibi sancım oldu 5 dk bi olay zaten..umarım seninde öyle geçer.. Rabbim kolaylık versinn canım
Selam Kizlar... adet olanlar varmis uzulmek yok oyle bidahaki aya INSALLAH.. bu topikte aglamak sizlanmak yasak,
vardir RABBIMIN bir bildigi vardir elbet zamani...
Amin canım sağolasın
bende1 senedir istiyorum ama malesef daha kavuşamadım meleğime
Selam Kizlar... adet olanlar varmis uzulmek yok oyle bidahaki aya INSALLAH.. bu topikte aglamak sizlanmak yasak,
vardir RABBIMIN bir bildigi vardir elbet zamani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?