- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
üHoşbuldum :) evet bende katıldım 2 aydır kervana
tabiki isterim hemen mesajı atıyorum
İnşallh uğurlu geliriz birbirimize
kızlar selma nasılsınz ilk sayfalarda buralardaydım hatırlarsnız umarım evimde olmadığım için giremiyorum nete nasılsınz hayat nasıl gidiyor varmı müjdeler.....
inan anesteziye değecek bişey yok 2 kere sıvı ile 1 kerede normal çekiyolar..bende özelde çektirdim medikal parkta anestezi yapmıyoruz dedi ve doktor çok ilgiliydi..o aletler takılırkende hiç bişi hissetmedim doktor beni hep sakinleştirdi..inşallah çekecek olan doktorun iyidir..
tüpler tıkalıysa yada yapışkanlık varsaa o esnada acıma olabiliyomuş birde kasmaman lazım kendini..benim adet sancısı gibi sancım oldu 5 dk bi olay zaten..umarım seninde öyle geçer.. Rabbim kolaylık versinn canım
ü
inş :)
incir kürünü yapmaya yeltendim 2.gün unuttum
ben de arada kuru inciri çerez gibi güpletiyorum napim
aaa babam dede olsun sendin dimi :)))
hoş geldin canımcım
ürktüm ben bu işten :18::18:
röntgen çekmek gibi bişi mi bu
Selam Kizlar... adet olanlar varmis uzulmek yok oyle bidahaki aya INSALLAH.. bu topikte aglamak sizlanmak yasak,
vardir RABBIMIN bir bildigi vardir elbet zamani...
Rahim filminden mi bahsediyorsunuz :26: onu cektirdikten sonra hamile kalan cok var
Bilgi için tşkler canım :)
yara yaktıran birisi olaraktan böyle bir şeye de dayanabilirim kanımca
ama Allah yaşatmaz inş
heeeeyyy benimm iştee o... hemen ertesi ay yumoş takibi gonal f + çatlama iğnesiyle hemencecükk hamiş kalmıştım
isin ucunda hamile kalmak varsa keyfine cektiririm ben hsg mi ne
Hadi INSALLAH bidaha kalirsin...
bakalım bana ne diyecek doktorum rahim filmi sonrası çatlama iğnesi yada yumurtlama takibi yaptırır diye düşünüyorum yada kistim için operasyon önerecektir ve bende hemen kabul edicem tabi ki
bakalım bana ne diyecek doktorum rahim filmi sonrası çatlama iğnesi yada yumurtlama takibi yaptırır diye düşünüyorum yada kistim için operasyon önerecektir ve bende hemen kabul edicem tabi ki
canım ne kisti bilmiyorum doktor söylemişti unuttum ama normal kist olduğunu biliyorum zararsız yani 1 tane var oda 6cm civarı en son dr yağlı kist bu demişti d.k.h la gitmez demişti ameliyatla alalım demişti ama ben bi daha gitmedim doktorane kisti var canım
folikülse ilaçla eriyor
canım ne kisti bilmiyorum doktor söylemişti unuttum ama normal kist olduğunu biliyorum zararsız yani 1 tane var oda 6cm civarı en son dr yağlı kist bu demişti d.k.h la gitmez demişti ameliyatla alalım demişti ama ben bi daha gitmedim doktora
pko bu yumurtalıkta kist miyom gibi bişi mi oluyo
bunun içinde soğan kürünnü duymuştum yaptınmı bilmiyoırum
işine yarayan çok kişi var , saraçoğlunun sitesinde yazıyo hep, bi bak istersen
canım benim yerim seni rabbimsanada salıklı bebişler verir inşallah
bak bakk kimlerde gelmişşşş buraya...hoşgeldinn bacımmm
sen artıık bizim topiği ter eyledinnn kuzu yaaa
bittercim doktor bana hapla gitmez demesine rağmen ben o dr muayenesinden sonra ki ay 1 kutu d.k.h kullandım ama sonradan tekrar muayeneye gitmedim..kan değerlerine bakmış mıydı? baktı ki olumsuz bişi dememiş
çünkü 5 cmden sonrasına iyi gözle bakmıyorlar
bende de en son 5.5 cm çıkmıştı dkh ile yok oldu
en azından 1 paket kullandırsaydı sonuca göre bakardı duruma
sen de ihmal etme ne olur ne olmaz
Kiz isyan topikten adammi caliyon sen bakiyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?