Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

denizzz kendini sıkma kuzum artık..
yarın ak kara belli olacak..
hem üzme kendini tüplerde bir sorun olsa bile tıp çok gelişti artık..bir yolu muhakkak bulunur tamam bebişimmm

denizzz kendini sıkma kuzum artık..
yarın ak kara belli olacak..
hem üzme kendini tüplerde bir sorun olsa bile tıp çok gelişti artık..bir yolu muhakkak bulunur tamam bebişimmm
ne üzmesi yaa yerimde duramıyorum bugün işlere elimi sürmedim tuhaf bir duygudayım:18::18:

Kiz isyan topikten adammi caliyon sen bakiyim..

hanım agayı kızdırmayın bakim

inş güzel haberler alırsın denizcim
kist gitmiştir belki de
bakalım yarın bizi de bilgilendir

ne üzmesi yaa yerimde duramıyorum bugün işlere elimi sürmedim tuhaf bir duygudayım:18::18:

çok iyi anlıyorum bebişim seni..
bende de polip olup olmadığı kesinleşceği gün öleydimsank, dünya durmuştu vakit geçmiyordu..
resmen boğazıma öküz oturmuştu...Ağlamak bağırmak istiyordummm
ama şükür rabbime sonuç temiz çıktı..
inş canımın içi seninde tertemiz çıkacak..diğer ayda hamiş kalacaksın inş..
çünkü rahim filminde enfeksiyon gibi şeylerden küçücük yapışıklıklar olan tüper açılıp hamile kalmayı sağlayabiliyor..
inş hemen sende kalıcaksınnn

TRUE BLOOD demişsin ki normal insanda 1-2 yumurta olur dimi yani normal mi bu durum bende de 1 yumurta göründü bu ay ben doktora bi tanecik mi dediğimde bir tane yeterli zaten hatta daha iyi dedi ama neden böyle söyledi ben anlam veremedim sen bu konularda bizden daha bilgilisin sanırım ondan sormak istemiştim canım

pko bu yumurtalıkta kist miyom gibi bişi mi oluyo

bunun içinde soğan kürünnü duymuştum yaptınmı bilmiyoırum

işine yarayan çok kişi var , saraçoğlunun sitesinde yazıyo hep, bi bak istersen

doktorum bana yumurtalıkların kenarlarında bulunan pemmbe seylermişdemişti ayrıca yumurta tembelliğimde var bu yuzden adetlerım duzensız bır bakim bende sarçoğluna

Son düzenleme:

merhaba kizlar...buna cevap yazmak istedim canim cunki ayni weyi doktorum bana da soylemiwdi ama sen tedaviylemi yoksa kendiliyindenmi buyumuw yumurtan bilmiyorum ama bana doktor cok yumurta cogul gebelik ihtimalini cogaltiyor ve o da tehlikeli hem bebek hem anne icin...benim de bundan anladigim tedaviyle buyuyen yumurtalarda cogul gebelik birazcik korkutuyor doktoru...

yumurta tembelliği için nasıl bir tedavi yapıyorlar?

benim de adetler düzensiz bende de mi var acaba :44:
of belirsizlik ne zor

yok benim kendiliğinden 11.günde 13mm olmuş

cnm senin durum normal..1. kalite olsun 1 tane olsun yeter 3-4 yumurtanda olabilir buda normal
ama pkolularda bazen 30-40 civarını buluyor yumurta sayısı ve bunlar birbirlerine baskı yaptıkları için folikül halinde kalıyor hiç biri büyümüyor çatlamıyor adet zamanı vücuttan atılıyor yada kist şeklinde vücutta kaldığıda oluyor.. pko yüzünden ameliyat olanlarda var

bizde fazla yumoş olduğu için iğneyle ilaçla büyütülüp çatlatılınca 1. yada 2. kalite yumoşlar oluyor..bazen 1 tanesi gelişiyor bazen 5-6 yumurta bazende hepsi gelişebiliyor..istenmeyen çoğul gebeliklere yol açabilir bu yüzden doktorlar tedaviyi iptal edebiliyor.. tek avantajı tüp bebekte çok işe yarıyor.. ikiz veya üçüz gebeliği olan bebişlerini kucağına alan arkadaşlarım var ama bebeklerini kaybeden arkadaşlarımda çok var..her zaman doktorlar çoğul gebelikleri riskli görürler ondan kaynaklı yani..

mesela hiç sorunu olmayan normal yumurtlayan bi arkadaşımın klomenle 2 yumurtası geliştirilmişti ikize hamiş kalmıştı..ama her zaman hayırlısını dilemek lazım 2 kesedede bebek gelişmedi boştu keseler ve kürtaj oldu maalesef..

bendede klomen yetersiz kalıyor..göbekten iğne yapıyorum gonal-f çok pahalı ve çok etkili bi iğne yüksek doz kullandım sadece 1 tane gelişmişti... Allahın işi belli olmuyor iştee canım

inşallah bend e çatlamta iğnesine gerek kalmaz...tru yarın yarın buyuk gun doktra gıtcm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…