Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

bilgilendirme için sağol canım geçmiş olsun inşallah yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz.

yumurta tembelliği için nasıl bir tedavi yapıyorlar?

benim de adetler düzensiz bende de mi var acaba :44:
of belirsizlik ne zor

canım zaten pkonun en büyük belirtisi adet düzensizliği,aşırı tüylenme,insülin direnci oluyor ve ani kilo alımları... inşallah sende yoktur
bazı pkolularda yumurtlama gerçekleşiyo,hamişte kalıyor ama dikkat etmeyince pko ilerleyince herşey zorlaşıyor..doktora adetinin 3. günü git hormon tahlili yaptır fsh, lh oranından belli oluyor zaten ultrasyonda bir sürü folikül gözüküyo doktorun en iyi bilgiyi verir

2 yıldır evliyim ve hiç korunmadık.bebiş istiyoruz.yaşımız 30.şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım ve hemen hamile kaldım mayıs ayındada 2 aylıkken bebeğin kalp atışları durduğundan kürtaj ile son buldu.bu iki gebeliktede klomen kullandım. Geçen ay korunma sürem bittiği için tekrar klomen kullandım ama doktora sormadan yaptım.artık doktora gitmek istemiyorum ve o koltuğa tekrar oturmak istemiyorum.sitede o kadar çok şey okudum ki kafam çok karıştı. Kan pıhtılaşması .... Filan kafamı karıştırdı. Ne yapıcağımı bilmiyorum. Benim gibi olan varmı ne yapmalıyım bebiş için. Anne olmak istiyorum artık.

inşalah koçişim işte olcak ben yalnız gidicem yalnız gitmem de iyi doktorun alttn uayne edeceğini öğrenınce kuplere bınıyo :):):)

kocam sağlıkçı olduğu için geniş bu konularda ama ben utangacım ne kadına ne erkeğe açamam diyodum...ama burada göstermediğim doktor kalmadı.. hele hsg çeken doktor dedem yaşındaydı yanındada 2 hemşire vardı..kürtajdayken ameliyathanede 6-7 kişi vardı..eee rutin kontrollerde 3 ayrı doktora açtım.. bağımlılık yaptı bendee açmadan duramaz oldum dermişimm

adamlar göre göre normal geliyor.benim doktorum bakmadı ama ilk gittiğimde altındakileri çıkar dedi hemşire bende niye çıkaram ya dedim ne yapcaksanız dedim.alttan muayene edecek doktor bey dedi ben gidiyorum dedim ama gidemedim parasını ödemiştim ve hastaydım mecburrrrrrrrr kuzu kuzu geçtim

canım hoşgeldin..öncelikle kendi başına evde ilaç kullanma canım olaki yumurtan gelişir ve çatlamazsa kist olur..ve bende bu durum oldu kist içimde patladı ve ben acil servise kaldırıldım..çok sakıncalı bunu bilmeni isterim.. durumumuz benziyo birbirine bende 2 gebelik 1 kimyasal 1 kürtaj yaşadım..

evet kan pıhtılaşması için üniv.hastanelerin genetik bölümünde bu testler yapılıyor.en az 2 veya 3 kayıbın olması gerekiyormuş..bende yalan söyleyerek 3 kaybım var diyerek bu testi yaptırmayı düşünüyorum..eğer sorun pıhtılaşmaysa bir bebeğimi daha kaybetmeyi aynı şeyleri yaşamayı göze alamam.. kan sulandırıcı iğne, asprin vs. ile çözümü basit...

maalesef kimse doktor yüzü görmek istemiyor ama gitmek zorundayız canım hem kendi sağlığımız hemde bebek için..anlayışlı iyi bir doktor bul psikolojini topla yeniden tedavine sağlam adımlarla başla..

düzensizlik var bende bahsettiklerinden.
dediğin gibi daha önce vermiştim adet gününde kan.bende prolaktin yüksek çıkmıştı.
başka bir şey çıkmamıştı.
hayıt tohumum dolapta hatta şu an,uzun zamandır içmedim düzenli içme olayı yok bende
en son ultrasonda kadın doktor pco olabilir dedi
başka bir doktorun özeline gittim
yumoşların normal görünüyorlar dedi içime su serpti
ama işte bu adet düzensizliği benim kafamı çok kurcalıyor
belki de sadece prolaktinden bilmiyorum.
bu ay negatif olursa doktor yolları bana da gözükecek

güldürdün beni
2 erkek 1 kadın doktor ben de alıştım artık

yok canım aşırı sancım olmaz hafiften olur
benim 40-45 günde oluyor
canım hemen kötüye yormayalım bazı insanların düzeni böyle oluyormuşş ama bence mutlaka bir muayene ol hadii herkezz bi csaret toplasın...bebişinin peşine düşsünn napak evde oturuyoz olmuyor

altındakileri çıkarr haa ooof kadın olmak çok zorr

içimizde neler oluyor
insan vücudunu tanımak ne zor
ah bebişler ah çok bekletmeyin bizi

ivettt bide prolaktin sorunu var adetin gecikmesini sağlayan inşallah belirtilerin pko değildir..prolaktini aşmak daha kolay dostinex hemen düşürüyor ama daha sonra kullanmayınca tekrar yükseliyor..dolabındaki hayıtı iç canım düzenli iç telefonuna alarm kur unutma mutlaka iç gerçekten çok faydalı..bebişine daha çok yaklaştığını hissederek iç canım Allahım tez zamanda nasip eder inşaallah.. bu ay olmazsa tekme tokat yollarız seni doktora ona göree.. bi an evvel çözüm bulalım hep beraber bu yolda ilerleyelim

ya bir de benim halimi düşün ellerim buzz kestı korkudan o bana yaklaşan cismi gördükten sonra anlatamiciimmmmmmmmm

bi neden bulunamıyor ki kürtaj sonrası parçaları genetik incelemeye gönderdik bişey bulamadılar sim testi yaptırdım bişey yok dediler çok gittim doktora bişey demiyolar ki ben soruyorum yok prolaktin hormonundanmı yok genetik bir problemmi var yok eşimin sperm sayısı az ondanmı bişey bulamıyorlar ve her doktora gittiğimde o koltuğa oturduğumda alttan muayene olmak öldürüyor beni son kürtajımda sorunlu geçti.belki burda bi moral bi bilgi bi enerji bulurum. Teşekkür ederim ilgin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…