Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Folikül kiste baktım da
folikülin içinde yumurta oluyormuş
yumurta folikülden çıkınca bu yumurtlama oluyormuş
bende de folikül kist oldu iki kere
bu benim yumurtlamadığım anlamına gelmez dimi?
yani o folikülden çıkmamışsa başka yumurta çıkmış olabilir dimi

ne diyorsun true_love?
çok araştırmacı olmak da insanı çok düşündürüyor yahu :)

kafam karıştı tekerleme gıbı olmuş

true_love yazmışım yahu pardon :))
amin amin :) inş öyledir dostinexle düştü benim de hep

ya bir de benim halimi düşün ellerim buzz kestı korkudan o bana yaklaşan cismi gördükten sonra anlatamiciimmmmmmmmm
kadın olmak zor bea

Allahım sana sağlıklı ikiz versin emii kulağa ne sevimli geliyor dimi

sana da versin emi

aminnn çok bekletmesinler sabrım ölçüsünde razıyım:):)özellikle bayanlarda eşime pkom var dedim o ne dedi o da yeni mi çıktı ilk defa duyuyom dedi bende dedim

adamlarımıza da yazık her bir şeyi öğreniyorlar bizim sayemizde :))

canım bebeğin patolojiye gitmediğine eminsin dimi? genetik incelemeye gittiyse bebeğin daha net sonuçlar alınır diye biliyorum..
sağlıksız sperm döllediyse o bebekte yaşayamıyor diyorlar..benimde eşimde sperm sorunu vardı...
moralini bozma moral çok önemli..keşke elimizden daha fazlası gelse..inan ben çok çook büyük bi trajedi yaşadım kürtaj olurken bebek, doktor bir daha düşünmüyordum..4 ay oluyor patoloji sonucumu merak edip almamıştım bile 1 hafta oldu daha yeni aldım sonucu yeniden umutlarım yeşerdi.. moral çok önemli sıkıntılı bi süreç ama maalesef keşke doktorsuz kendiliğinden olsaa

bana kısaca gerçek kan diyebilirsin dermişim
tabiki olabilir canım yumurta miktarı değişiyor çatlayanda olabilir çatlamayanda.. bu hiç çatlamayack anlamına gelmez
pkolu olanın çatlıyordu senin neden çatlamasın?
yada pkolu olup metformin ile kilo verip yumurtası çatlayanda çokk neden olmasın? sürekli pozitif düşünmek lazım
bendee maaleseff çok araştırmacıyım :126:

klomenın prospectusunu okudum ikiz olabilmesi% 35 miş allahım o bile beni havalara ucurdu o gün büügündür inşallah diyorum :2::2::2:

hahahahahah topik coşturan de bana sende bol keseden sallamıyom bak gerçek

kafam karıştı tekerleme gıbı olmuş

dimi
işte yumurta o folikül denen şeyden çıkmazsa yumurtlama olmuyormuş
ama biri çıkmazsa diğeri çıkar kanımca,oyle düşündüm kendime moral verdim :)

ben şimdi derse çıkıyorum
görüşürüz kızlar

İyidir cnm cok sükür hic konustukmu seninle ne zamandır bebis istiyon

4-5 aydır istiyoruz ama olmadı canımm..şimdi birkaç ay aya vereceğiz kpss kursuna yazıldım..hamiş kalırsa sınava denk geliyr doğum o yüzden ara vereceğiz..hemde piskolojik olarak çok tükendim biraz kendime gelmeye gerek var..
çalışmalara başlayaağımızda eşimle doktora gideceğiz..rahim filmi çektircemmm...
sen ne zamandır deniosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…