4-5 aydır istiyoruz ama olmadı canımm..şimdi birkaç ay aya vereceğiz kpss kursuna yazıldım..hamiş kalırsa sınava denk geliyr doğum o yüzden ara vereceğiz..hemde piskolojik olarak çok tükendim biraz kendime gelmeye gerek var..
çalışmalara başlayaağımızda eşimle doktora gideceğiz..rahim filmi çektircemmm...
sen ne zamandır deniosun?
Hmm anladım cnm bebis tedavisi o kadar yıpratıyo ki insanı insallah istedigin zaman olur seninbiz 3,5 senedir bebis istiyoruz hemen hemen üc senedir tedavi oluyorum arada bi ara veriyorum sadece bende psikoloji diye bi sey kalmadı zaten cok yıprandım adetim gecikiyo test bile yapmak gelmiyo artık icimden
bir problem varmı peki eşin yada sende tatlımm....
bende pko var ama adetlerim düzenli..doktor pko başlangıcı bu hamile kalmauı etkilemez dedi..4 aydır olmadı o yüzden ben rahim filmi çektircem
nabersiniizz şekerleerrrr
nabersiniizz şekerleerrrr
Bende yumurta tembelligi esimde sperm sorunu var cnm bizde ikisi de bebise engel tedavi gerekiyo sürekli tedavide insanı yıpratıyo Allah sonumuzu hayretsinbende rahim filmi cekemedim bi defa niyetlendim hastanenin makinası bozulmus gitmedim öyle kaldı yasın kac peki hangi sehirdesin
Oooo karizmatik gelmisssssiyi sayılırım cnm yaaa yemek cok fena yaptı beni tavuk yiyemiyom ben bir butun yarısını yiyeyim bari dedim kustum kusacam cok fena oldum senden naber bakalım
iyidir şekerimm sendennn
26 yaşındayım konyadan katılıyorumm yarışmayaaa
anladımm kuzum..eşine bol bol keçiboynuzu yedir içir..
sen incir havuç kürünü denedinmi?
Konyaya iki defa geldik biz cnmkeciboynuzu pekmezi özü falan yiyo zaten incir kürü denemedim ama inciri sabaha kadar zeytinyagında bekletip yedim bi kac ay
karizmatik nick geldii kaçııınnn
iyiyim tatlımya, niye zorladın kendini yemeseydin keşkeeeeeeeeeee
bööğğğ
Kız yemiyim dedim de kocis yiyince canım cekti keske yemeseydim ben ve bi kardesim böyleyiz ne oluyo tavuk yiyince bilmiyom
tatlım bu ay incir+havuç yapsana...bence faydası olucakk kuzumm
ya yiyemeyen yiyemiyor nedense bilmiyoruummm, küçüklüğüne inmek gerek bence bebeğimmmmmmmmm
Diyosunnnayın sekizinde tekrar tedaviye baslıyom zaten de deneyeyim olmasa ne zaman baslanıyo bu kürlere
canım google amcaya yaz..sanırım 15 gün falan tek incir içiliyor sonrada havuç katılıyor ama tam bilmiyorum araştır biraz..tam yumurta tembelliği için bu dediğim şey..kesinlikle yap ama tamamm
heyyyyyyyyyyyytttttttttttttttttt beeeeeeeeeeeee allemin güzlleri ben geldimmmmmmmmmmmmmm
Aaaaaaa sirinemmm gelmissss kızzz özledim seni bayadır karsılasamıyok yawwwwwmapıs güzeli seniiiii nasılsın hosgeldinn
hosbulduk canumcım yemin ederim bende özledim sorma canımcım ben mapısta grip oldum hemde yumos haftamda
ya yiyemeyen yiyemiyor nedense bilmiyoruummm, küçüklüğüne inmek gerek bence bebeğimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?