Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Hmm anladım cnm bebis tedavisi o kadar yıpratıyo ki insanı insallah istedigin zaman olur senin biz 3,5 senedir bebis istiyoruz hemen hemen üc senedir tedavi oluyorum arada bi ara veriyorum sadece bende psikoloji diye bi sey kalmadı zaten cok yıprandım adetim gecikiyo test bile yapmak gelmiyo artık icimden

bir problem varmı peki eşin yada sende tatlımm....
bende pko var ama adetlerim düzenli..doktor pko başlangıcı bu hamile kalmauı etkilemez dedi..4 aydır olmadı o yüzden ben rahim filmi çektircem

bir problem varmı peki eşin yada sende tatlımm....
bende pko var ama adetlerim düzenli..doktor pko başlangıcı bu hamile kalmauı etkilemez dedi..4 aydır olmadı o yüzden ben rahim filmi çektircem

Bende yumurta tembelligi esimde sperm sorunu var cnm bizde ikisi de bebise engel tedavi gerekiyo sürekli tedavide insanı yıpratıyo Allah sonumuzu hayretsin bende rahim filmi cekemedim bi defa niyetlendim hastanenin makinası bozulmus gitmedim öyle kaldı yasın kac peki hangi sehirdesin

nabersiniizz şekerleerrrr​

iyidir şekerimm sendennn

26 yaşındayım konyadan katılıyorumm yarışmayaaa
anladımm kuzum..eşine bol bol keçiboynuzu yedir içir..
sen incir havuç kürünü denedinmi?

karizmatik nick geldii kaçııınnn
iyiyim tatlımya, niye zorladın kendini yemeseydin keşkeeeeeeeeeee
bööğğğ

Oooo karizmatik gelmisssss iyi sayılırım cnm yaaa yemek cok fena yaptı beni tavuk yiyemiyom ben bir butun yarısını yiyeyim bari dedim kustum kusacam cok fena oldum senden naber bakalım

iyidir şekerimm sendennn

26 yaşındayım konyadan katılıyorumm yarışmayaaa
anladımm kuzum..eşine bol bol keçiboynuzu yedir içir..
sen incir havuç kürünü denedinmi?

Konyaya iki defa geldik biz cnm keciboynuzu pekmezi özü falan yiyo zaten incir kürü denemedim ama inciri sabaha kadar zeytinyagında bekletip yedim bi kac ay

Konyaya iki defa geldik biz cnm keciboynuzu pekmezi özü falan yiyo zaten incir kürü denemedim ama inciri sabaha kadar zeytinyagında bekletip yedim bi kac ay

tatlım bu ay incir+havuç yapsana...bence faydası olucakk kuzumm

Kız yemiyim dedim de kocis yiyince canım cekti keske yemeseydim ben ve bi kardesim böyleyiz ne oluyo tavuk yiyince bilmiyom

ya yiyemeyen yiyemiyor nedense bilmiyoruummm, küçüklüğüne inmek gerek bence bebeğimmmmmmmmm

Diyosunnn ayın sekizinde tekrar tedaviye baslıyom zaten de deneyeyim olmasa ne zaman baslanıyo bu kürlere

canım google amcaya yaz..sanırım 15 gün falan tek incir içiliyor sonrada havuç katılıyor ama tam bilmiyorum araştır biraz..tam yumurta tembelliği için bu dediğim şey..kesinlikle yap ama tamamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…