Banada yardimci olursaniz sevinirim belki bi fikriniz vardir....
Temmuzda clomen kullandim fakat ise yaramadi,
Agustos ayinda 6 günde toplam 15 yumurta olusmusdu ama hamile kalamadim.
Eylülde 7-9 gün cok sidetli yumurtlama sancisi cektim.
Fakat 11 gün dr gittigimde bana bu ay yumurta görünmüyor dedi, yumurtlamamissin, dedim sanmam hiss ettim ve test yaptim 1-2 gün sonra yaptigimdan ikinci cizgi silinikdi dedim.
Bilmem dedi ben birsey görmüyorum dedi.
Neyse moralim cok bozuldu tabii, neden yumurtlamadim ne oluyor gene vs diye.....
Ama 2-3 gündür felaket bir gögüs agrisi bir sistiler , kasik sancisi tam hamilelik belirtileri.
Ama normalde adetime daha 2 hafta var bu kadar erken hissedilirmi ?
Bilgilerinizi fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum
Insallah en yakin zamanda bende anne olacagim...
Amin amin amin
günaydın kızlar napıyosunuz dün tazedeydim tüm gün aksam gec geldik uyumuşumvefat etti il müdür yrd allah tahmet eglesin
Canım ovü testimi silikti eğer silikse ikinci çizgi hep var önemli olan koyu olması yumurtlama sancına gelince bilemiyorum belki üşütmüş olabilir misin çünkü yumurta olsaydı mutlaka görürdü diye düşünüyorum eğer emin olamadıysan bence doktorunu değiştir derim ben
Benim teste ikinci cizgi herzaman olmuyor , ya yumurtlamadan bir gün önce veya sonra silinik oluyor, silinik olsada baya bariz bir sekilde belliydi.
Evet bu dr. um yeni gelmisti cok kisa bakti o saniyler icersinde ne gördü ne anladi anlayamadim zaaten.
Bilmiyorum artik hadi yumurtlamami yanlis anladim .
Simdikki gögüs agrim ?
İki seçenek var ya bekleyeceksin adetini ya da başka doktora gitmen gerekli canım bunu başka türlü öğrenemeyiz yani en azından ben bilemiyorum maleseff
günaydınnnn
başınız sağolsun canım iyiyim ben kendi adıma dün ağrım vardı akşam biraz rahatsızdım ama şimdi iyiyim.
geçmiş olsun canım ne ağrısı ki
Banada yardimci olursaniz sevinirim belki bi fikriniz vardir....
Temmuzda clomen kullandim fakat ise yaramadi,
Agustos ayinda 6 günde toplam 15 yumurta olusmusdu ama hamile kalamadim.
Eylülde 7-9 gün cok sidetli yumurtlama sancisi cektim.
Fakat 11 gün dr gittigimde bana bu ay yumurta görünmüyor dedi, yumurtlamamissin, dedim sanmam hiss ettim ve test yaptim 1-2 gün sonra yaptigimdan ikinci cizgi silinikdi dedim.
Bilmem dedi ben birsey görmüyorum dedi.
Neyse moralim cok bozuldu tabii, neden yumurtlamadim ne oluyor gene vs diye.....
Ama 2-3 gündür felaket bir gögüs agrisi bir sistiler , kasik sancisi tam hamilelik belirtileri.
Ama normalde adetime daha 2 hafta var bu kadar erken hissedilirmi ?
Bilgilerinizi fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum
Insallah en yakin zamanda bende anne olacagim...
Amin amin amin
çatlama ağrısı galiba soldan soldan geldiler
kızlar yumurtlama dönemi bana anlatacak varmı cahlimde dün benim yumurtlama dönemim başladı takvime göre ama salı günü akıntım başladı bu akıntı ne anlama geliyor 2 günü kullanamadık amatazeye vardı dün önceki günde eşim ben hastayım yumurtlama dönemini hiç güzel değerlendiremiyoruz moralim sıfır
kızlar yumurtlama dönemi bana anlatacak varmı cahlimde dün benim yumurtlama dönemim başladı takvime göre ama salı günü akıntım başladı bu akıntı ne anlama geliyor 2 günü kullanamadık amatazeye vardı dün önceki günde eşim ben hastayım yumurtlama dönemini hiç güzel değerlendiremiyoruz moralim sıfır
akıntı yumurtlamada oluyo ama öncesi mi sonrasında mı bilemiyorum canım ovü testi alsana ağrın falan olmuyosa anlaman çok zor canım ya o tarihler insanı yanıltıyo herkesin yumurtlaması farklı tarihlerde olabiliyo ben doktora gittiğim halde ovü testi kullandım ve salı akşamı iki koyu çizgiyi yakaladım dün akşamda solumdaki ağrıdan çatladığını tahmin ediyorum doktorumda salı günü yumurtan ideal boyutta demişti sıkı takipteyim canım ben kendi haline bırakmadım ama en azından yumurtladığımı biliyorum artık kafam rahat yani
amin canım inşallah vücudunu cok dinleme sabret ne kadardır istiyosyunuz
Yumurtlaman basladiysan gecikmisiniz sayilir gene tabii bilinmez ama sperm ler yumurta düsmeden , yumurtayi yakalamali :)
Söylenen o ki yumurtlama olmadan 1-2 gün önce iliski olursa , sansin daha yüksek , veya en azindan yumurtlama günü.
Ama genelde yumurtlama günü 12 saat icersinde iliski olmus olmali.
diyelim ki, test yaptin öglen, baktin ki 2 cizgi, iliski olana kadar gece 12 oldu, yumurtda belki sabah 6 da catladi ?
18 saat olmus oluyor gecikmis oluyorsun
Tabii bunlar hep tahminler vs , her ani degerlendirmek lazim.
O sivi olmasi cok iyi, o sivi yumurtlicagin anlamina gelir seffaf ve yapisin ise....
Ayrica spermleri yumurtaya ulastirmakda yardimci olan bir sivi o.
Yani bidaha ki ay sivi yi gördügün an iliski....:)
2 senedir bir düsük 1,5 sene önce.
sonrasinda miyom vs ....
Artik zamani geldi gecio yasimda geciyor cünkü.
eczaneden alsam cok pahlımı acaba inetneti bekleyememkib bitter sümeyyab aybizim twtyy nerdeler iilermiii
canım ben 14ünde adet oldum 13- 14 gecesi takvime göre dün başladı yumurtlama dönemi daha gecen perşembe bitti adetim ama salı sıvı geldii beyaz akıntıda cok geliyor benden neden acep tsk ederim kızlar yardımcı olursanız sevinirim benim yumuş denemim gectimi acep ben düzenli adet olurum 28-30 gün ayda öle yani
AYBİZİM dün akşam soldaki yumurtam çatladı sanırsam bir sancı anlamadım gitti dizlerime kadar vurdu annemlerde zor oturdum sabah geçmişti çok şükür şu an bişey yok zannımca yumurtam çatladı kesin yani başka bişey olamazzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?