Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

iyiler dün sen yoktun zaten dün topic gündüz çok sakindi bende akşam annemdeydim giremedim kaynatmışlar canım ovü testini gitti gidiyordan al ben ordan aldım ucuza gelir eczanede tanesi 5 tl galiba

Birde yakinlarda rossmann varsa ordanda ala bilirsin uygun oluyor.

canım tam yumrtaama donemlerın su an bu donemlerıı boşa gecırmee ya yenı yumurtan catlamıs yada çatlamak uzere dun,oncekı gun ılıskı olduysa süper bu gunlerdede devamm ıyı degerlendır canım

çok küçük olduğu zaman doktorlar tarafından bile fark edilemiyor benm ilk gebeligimde doktorum bana hamile değilsin dedi kan testinde bile çıkmadı adet soktorrucu verdı ve ilaç bıttı ertesı gun dusuk yaptımm. bekle moralını bozma ve sakın ol bence bnm bılgısızlıgmden ve acelecılıgımden bbişm gittii

canım geçmiş olsun rabbim sıfasını verir inşallah deneyemiyom adam hasta kolu kalkmıyor yapmadığım şebeklik kalmadı sıkıldım bugunde sacımı fönleteyim ya böle mecbur gbi oluyo ya o kötü püh bu ay kötü geçti vala

katiliyorum
bende senin gibi düsünüyorum....
Insallah hamileyimdir

Amin amin amin

13 eylül gece 11 12 14 eylül oluyodu

canım kaçırmamışsın ya hatta yenı gırmıssın bugunden basla bence ayın bırıne kadar şansın var sadece 1kaçırmamıssın 27 ile 1 i arası gorunuyor ama sen bugunden başla fazla iş göz çıkarmaz bebiş çıkarır iniaşşahhh:):):):):):)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…