iyilerdün sen yoktun zaten dün topic gündüz çok sakindi bende akşam annemdeydim giremedim kaynatmışlar canım ovü testini gitti gidiyordan al ben ordan aldım ucuza gelir eczanede tanesi 5 tl galiba
iyilerdün sen yoktun zaten dün topic gündüz çok sakindi bende akşam annemdeydim giremedim kaynatmışlar canım ovü testini gitti gidiyordan al ben ordan aldım ucuza gelir eczanede tanesi 5 tl galiba
Birde yakinlarda rossmann varsa ordanda ala bilirsin uygun oluyor.
canım ben 14ünde adet oldum 13- 14 gecesi takvime göre dün başladı yumurtlama dönemi daha gecen perşembe bitti adetim ama salı sıvı geldii beyaz akıntıda cok geliyor benden neden acep tsk ederim kızlar yardımcı olursanız sevinirim benim yumuş denemim gectimi acep ben düzenli adet olurum 28-30 gün ayda öle yani
Banada yardimci olursaniz sevinirim belki bi fikriniz vardir....
Temmuzda clomen kullandim fakat ise yaramadi,
Agustos ayinda 6 günde toplam 15 yumurta olusmusdu ama hamile kalamadim.
Eylülde 7-9 gün cok sidetli yumurtlama sancisi cektim.
Fakat 11 gün dr gittigimde bana bu ay yumurta görünmüyor dedi, yumurtlamamissin, dedim sanmam hiss ettim ve test yaptim 1-2 gün sonra yaptigimdan ikinci cizgi silinikdi dedim.
Bilmem dedi ben birsey görmüyorum dedi.
Neyse moralim cok bozuldu tabii, neden yumurtlamadim ne oluyor gene vs diye.....
Ama 2-3 gündür felaket bir gögüs agrisi bir sistiler , kasik sancisi tam hamilelik belirtileri.
Ama normalde adetime daha 2 hafta var bu kadar erken hissedilirmi ?
Bilgilerinizi fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum
Insallah en yakin zamanda bende anne olacagim...
Amin amin amin
Bu ayni benim durumumu yasamissin sen .
Benim de adetim 28-30 günde bir, iki hafta önce adet oldum, gecen hafta pazartesi sali sivi, carsamba test yaptim haffif silikdi.
Yani yumurtlamam cok erken olmus oldu o yüzden sasirdim zaaten, normalde bu haftaydi son iki gün.
Beyaz akinti nedir bilmem ... Dr git gecmese.
ama seffaf akinti yumurtlamanin habercisi.
Sen dene sansini.
Miyom evet sonradan cikti malesef, ama aldirdim onuda.
sonrasinda guatr cikti simdi tedavi oluyorum ...
kızllllaaaaaarrrrrrr ben geldimmmmmm
hosgeldin canım bnede sizi soruyodum
canım tam yumrtaama donemlerın su an bu donemlerıı boşa gecırmee ya yenı yumurtan catlamıs yada çatlamak uzere dun,oncekı gun ılıskı olduysa süper bu gunlerdede devamm ıyı degerlendır canım
ben olmayınca topiğin tadı çıkmıyor dimi
hayır canım olmadıgecmi kaldımm
çok küçük olduğu zaman doktorlar tarafından bile fark edilemiyor benm ilk gebeligimde doktorum bana hamile değilsin dedi kan testinde bile çıkmadı adet soktorrucu verdı ve ilaç bıttı ertesı gun dusuk yaptımm. bekle moralını bozma ve sakın ol bence bnm bılgısızlıgmden ve acelecılıgımden bbişm gittii
demirbaşşşın kızım sensiz olurmu moralim yok ya yumurta dönemini kaçırdım adamı öldürecem
son adetın ne zaman oldu? Bızım bır hemsıreden ogrenmıstım hesaplamayı
katiliyorum
bende senin gibi düsünüyorum....
Insallah hamileyimdir
Amin amin amin
yenı catlamıs yada catlyacaksa hala sansın olabılrı canım degerlendırr sennn yınedeee boş geçmee bence
13 eylül gece 11 12 14 eylül oluyodu
canm bnce kaçırmamıssn benc 28 gunde bır mı 30 gunde bır mı oluyorsun?
13 eylül gece 11 12 14 eylül oluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?