Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

vakit kacırmdan eczaneden ovalasyon alacam bugun bakacam ne yapayım gittigidiyor hangi markadan aldınız canım

vakit kacırmdan eczaneden ovalasyon alacam bugun bakacam ne yapayım gittigidiyor hangi markadan aldınız canım
öyle yap istersen kendınden de hesaplayabılırsın adetinden 14 gun sonra yums donemı bende daha kesın olsun diye hesaplama yaptım hatta hesplamayı sende yapabılırsın 2 adet tarıhının arasındakı 1 hafta

Son düzenleme:
ayy bu bebeiş olayı ne sosyal hayat bıraktı ne cinsel hayat allah yardımcımız olsun vala bir soru daha olcak kızlar sol kasık agrsı yumurta oluşumu çatlamasımı

ayy bu bebeiş olayı ne sosyal hayat bıraktı ne cinsel hayat allah yardımcımız olsun vala bir soru daha olcak kızlar sol kasık agrsı yumurta oluşumu çatlamasımı

genelleme yapmak yanlis olur.
Her iki tarafta yumurtalik var ama her kasik agrisi yumurtlama sancisi degil.
Zaman la vücudunu daha iyi anlayacaksin...

aybizim dün çatlattım yumurtayı ağrım vardı solda yani ben öyle tahmin ediyorum seninki ne oldu acep?

inşallah canım hamiş kalda burda uzun bir halay görek:)))))bilmiyorum valla ınvoice benımde sağlı sollu sancım oluyor ara ara sancı gırıyor brde karnımda hafif bir şiişlik var ellediğim zaman top top şeyler değiyor elime tekrar doktora gıtsem mı?

Son düzenleme:

ovü olsaydı keşke sende de inşallah çatlıyodur canım inşallahhh doktor yakınsa gittt merak ettim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…