- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
öyle yap istersen kendınden de hesaplayabılırsın adetinden 14 gun sonra yums donemı bende daha kesın olsun diye hesaplama yaptım hatta hesplamayı sende yapabılırsın 2 adet tarıhının arasındakı 1 haftavakit kacırmdan eczaneden ovalasyon alacam bugun bakacam ne yapayım gittigidiyor hangi markadan aldınız canım
var mı bir ekşın ben yokkene
ayy bu bebeiş olayı ne sosyal hayat bıraktı ne cinsel hayat allah yardımcımız olsun vala bir soru daha olcak kızlar sol kasık agrsı yumurta oluşumu çatlamasımı
ayy bu bebeiş olayı ne sosyal hayat bıraktı ne cinsel hayat allah yardımcımız olsun vala bir soru daha olcak kızlar sol kasık agrsı yumurta oluşumu çatlamasımı
yok aynı tas aynı hamam lhalaya ıkın hafta var
hosgeldin bitter
vakit kacırmdan eczaneden ovalasyon alacam bugun bakacam ne yapayım gittigidiyor hangi markadan aldınız canım
canım kaçırmamışsın ya hatta yenı gırmıssın bugunden basla bence ayın bırıne kadar şansın var sadece 1kaçırmamıssın 27 ile 1 i arası gorunuyor ama sen bugunden başla fazla iş göz çıkarmaz bebiş çıkarır iniaşşahhh:):):):):):)
senin halaya mıhadi inş
hoş buldum o surat ne öyle
ben olmayınca topiğin tadı çıkmıyor dimi
aybizim dün çatlattım yumurtayı ağrım vardı solda yani ben öyle tahmin ediyorumseninki ne oldu acep?
inşallah canım hamiş kalda burda uzun bir halay görek:)))))bilmiyorum valla ınvoice benımde sağlı sollu sancım oluyor ara ara sancı gırıyor brde karnımda hafif bir şiişlik var ellediğim zaman top top şeyler değiyor elime tekrar doktora gıtsem mı?
ovü olsaydı keşke sende de inşallah çatlıyodur canım inşallahhh doktor yakınsa gittt merak ettim bende
senin halaya mıhadi inş
hoş buldum o surat ne öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?