Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

aybizim dün çatlattım yumurtayı ağrım vardı solda yani ben öyle tahmin ediyorum seninki ne oldu acep?

hadi hamiş olunda sevinelim size yaaaaaaaaa

selam kızzlar misafirler gitti, bulaşıklar makineyee tamamam ben geldiiimm

şöyle bi baktımda maşallah sanki bebiş var gibi gibiiiiii topikte heyecan var aybiziimmm hamişmisin yoksaa

kızlar yaaa ben 6 gun once adet oldum
herzmankınden daha az oldum aslınd abu en basta dıkkatımı ckemmeıstı dunsuncee az olduğumu fark edıyorum
adet olduğum günden berıı bı bas donmesı varkı sormayın oturudugum yerde basım donuyo ve basım donudgu ıcın snaırım mıdem bulanıyo aklımda klamsın ıdye acba bugun bı test alıp yapsammı bılıyorumm bısey olmadığını ama yınede yapsammı dıye düşünüyorum

hemen bi test yap tatlım aklında kalmasın, ne değişcekki yani kaybetceğin bişe yok, merakımız giderrr ayyiii inşallah hamişsindirrr

hemen bi test yap tatlım aklında kalmasın, ne değişcekki yani kaybetceğin bişe yok, merakımız giderrr ayyiii inşallah hamişsindirrr

aksam eve gıderken alıyım barı bıtane test yapayım sonuç bellı ama aklımda kalmasın ılac flan ıcerımm olurdaa temkınlı olmakta fayda varrr dımıı

Son düzenleme:
Ayy hadi inşallah
inş ama bıldıgınız adet oldum ben yanı sadece birazcık azdı gecen aylara goree okadrr mesla goguslerım her aykı gıbıı dolu doluydu ve acıyodu gectıı adetım bıtınceee ama bakalım nette okduguma göre olabılıyomus ama

olur mu olur başın dönüyo baksana belki üstüne görmüşsündür ama sen yokmuş gibi düşün moralini bozmana gerek yok

Ha gayret 300 sayfa olacaz az kaldi...

Aksama ne yemek var kizlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…