- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
inşallah canım hamiş kalda burda uzun bir halay görek:)))))bilmiyorum valla ınvoice benımde sağlı sollu sancım oluyor ara ara sancı gırıyor brde karnımda hafif bir şiişlik var ellediğim zaman top top şeyler değiyor elime tekrar doktora gıtsem mı?
aybizim dün çatlattım yumurtayı ağrım vardı solda yani ben öyle tahmin ediyorumseninki ne oldu acep?
yumurtlama dönemini hiç değerlendiremedim
belli olmaz o işler sıkma canını :)
sen en azından yumurtlama gününü hesaplıyorsun
bende o da yok rastgele
ya aman bosverdin grip geldi bosverdik hayırlısı bakalım
hemen bi test yap tatlım aklında kalmasın, ne değişcekki yani kaybetceğin bişe yok, merakımız giderrr ayyiii inşallah hamişsindirrrkızlar yaaa ben 6 gun once adet oldum
herzmankınden daha az oldum aslınd abu en basta dıkkatımı ckemmeıstı dunsuncee az olduğumu fark edıyorum
adet olduğum günden berıı bı bas donmesı varkı sormayın oturudugum yerde basım donuyo ve basım donudgu ıcın snaırım mıdem bulanıyo aklımda klamsın ıdye acba bugun bı test alıp yapsammı bılıyorumm bısey olmadığını ama yınede yapsammı dıye düşünüyorum
hemen bi test yap tatlım aklında kalmasın, ne değişcekki yani kaybetceğin bişe yok, merakımız giderrr ayyiii inşallah hamişsindirrr
aksam eve gıderken alıyım barı bıtane test yapayım sonuç bellı ama aklımda kalmasın ılac flan ıcerımm olurdaa temkınlı olmakta fayda varrr dımıı
ya aman bosverdin grip geldi bosverdik hayırlısı bakalım
inş ama bıldıgınız adet oldum ben yanı sadece birazcık azdı gecen aylara goree okadrr mesla goguslerım her aykı gıbıı dolu doluydu ve acıyodu gectıı adetım bıtınceee ama bakalım nette okduguma göre olabılıyomus amaAyy hadi inşallah
selam kızzlar misafirler gitti, bulaşıklar makineyee tamamam ben geldiiimm
inş ama bıldıgınız adet oldum ben yanı sadece birazcık azdı gecen aylara goree okadrr mesla goguslerım her aykı gıbıı dolu doluydu ve acıyodu gectıı adetım bıtınceee ama bakalım nette okduguma göre olabılıyomus ama
şöyle bi baktımda maşallah sanki bebiş var gibi gibiiiiii topikte heyecan var aybiziimmm hamişmisin yoksaa
Ha gayret 300 sayfa olacaz az kaldi...
Aksama ne yemek var kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?