Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

olur mu olur başın dönüyo baksana belki üstüne görmüşsündür ama sen yokmuş gibi düşün moralini bozmana gerek yok

yok cnaım yok gıbı dusnuyorum zatennn ve artık ben alıştım yaaa sonuç hep aynı oldugundann pek etkılemıyoo

egelnceli hemen bir test yap evde test yokmu şekerim bizde yedek varrr

canım sızınn zmanlarınızdayken benımdee hep yedek olurdu ama artık almıyorum eve gıderken alırım aksam yaparım canım

Ha gayret 300 sayfa olacaz az kaldi...

Aksama ne yemek var kizlar..

patlıcanlı sebze yemegı ve yayla çorbası çalısınca ancak ıkı cesıt oluyoo:))

ıspanak ve makarna ikilisi ayrıcada mısır yapıcam haşlanmış mısır misssssss

mısır ıyı fıkırmıss benımde buzluğumda vardı bende yapıyım bari bu aksam

tavuk ciğeri ve taze fasülye..pilav da yapacaktım aslında ama unutmuşum

mısır dün akşam ben de haşladım hemen 3 tanecik :)

koptum ya nasıl unuttun diğerlerini ne zaman yaptında pilavı unuttun anlamadım ama çok komiğime gitti ya da kimde unuttun diyemi sormalıyım

koptum ya nasıl unuttun diğerlerini ne zaman yaptında pilavı unuttun anlamadım ama çok komiğime gitti ya da kimde unuttun diyemi sormalıyım

işe girişmeden önce pilav da yapıcam demiştim,fasülyenin yanına.ciğeri,fasülyeyi pişirdim oturdum aaa pilav yapmadım dedim.neyse kalsın dedim sonra zor geldi :)) mısırları da pişirince o aklımdan çıktı galiba

hii hic sorma.. hergune gore erken uyudum sayilir ama yine erken kalkmadim saat 1 i tamamlamyinca uyanamiyorum aslinda sabah 8 bucuk 9 da uyanip geri uyuyorum..

9dan sonra uyumasan iyi olur aslında,kalk işini gücünü hallet yorulduğun vakit yatar kestirirsin yine biraz

Yemekleri sabahtanmi yapiyorsunnn kuzucukk

akşamdan yapıyorum bıcırığım :) sabah ancak kendimi hazırlıyorum

çıkışta kuaföre gidecem fön cektirecem sacıma evim cok dağınıktı eşim yemeğe gelmez sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…