Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

bi kalksam yatmam ki geri... esimde aksam calistigindan o uyurken pek bi iste yapamiyorum aslinda.. haftaya öglen gidiyor o zaman erken kalkarim iste mecbur..

ne durumlara düştük ya yumoş haftam ya çekici gözükmem lazım

ah canım kıyamam ben eve erken gidiyorum 18:30 gibi hemen eşim gelmeden yapıyorum sen heralde geç geliyosun eve

7de çıkıyorum işten,eve varmam 7.30.yemeğim olursa hemen yeriz.sonra girişirim yarının yemeğine :)
her zaman yapmıyorum ama,bazen makarna ile geçiyor.
bazen de dışardan.

hayır hayırrrrrr kızlar çocuk olunca çok zor diyolar ya hakkaten ya şimdiden böyleyse çocuk olunca ne şekillere gircez acaba

ben ikimize zor yetiyorum,çocuk olunca bilmiyorum inş olsun da razıyem

ben yavaşım sanırım şimdi gidecem ev toplayacam yemeğe karar vermedim

bugün ben rahatım dinlenme günüm 2 gündür çalışıyoruz söylemesi ayıp bugün 2,80 uzanıcam mısırım ben ve televizyonum kocacığımda yanımda uzanır ohhhhh benden iyisi yok

bugün ben rahatım dinlenme günüm 2 gündür çalışıyoruz söylemesi ayıp bugün 2,80 uzanıcam mısırım ben ve televizyonum kocacığımda yanımda uzanır ohhhhh benden iyisi yok

çok seviyom kocşimle uzanmayı ohh kuzum vala en iisini yaparsınnn

Arkadaşlar merhaba, ben 3 haftalık evliyim. 3 ay sonra falan gebe kalmayı düşünüyorum.

Bat dediğiniz nedir acaba? Birde bana tavsiyeleriniz var mı? Beslenme, vitamin vb.

Arkadaşlar merhaba, ben 3 haftalık evliyim. 3 ay sonra falan gebe kalmayı düşünüyorum.

Bat dediğiniz nedir acaba? Birde bana tavsiyeleriniz var mı? Beslenme, vitamin vb.

Bat Beklenen adet tarihi.. INSALLAH istedigin zaman sorunsuz hamile kalirsin canim..
önce bi doktora gidip muayne ol istersen o sana vitamin vs verir bence..

merhaba arkadaşım
bence öncelikle doktora gitmelisin
ona göre testlerini yaptır,ultrasona gir her şey yolunda mı diye baktır
folik asit falan kullandırır sana

kızlar test yapmama gerek kalmadıı galıbaaa cok fena usttum sıze yazdgımden berı ıkı defa kustum sabhtan berı mıdem bulanıyodu zaten basım donduğu ıcın. sanırım mıdemı usttuum:26:

Son düzenleme:
doktora gittim. folik asit sordum tabi başla dedi. başka birşey vermedi. ultrason ve kan tahlillerinde hersey normalmıs.

ben tıroıt hastasıyım ılac kullanıyorum bır bucuk yıldır. bı endokrın uzmanına gıdıcem ıslerden fırsat bulup gıdemedım. sanırım kontrol altında olmam gerekıyor.

yumurtalık çatlatma iğneleri ne zaman ve ne durumda vuruluyor bizimde 1 buçuk yıldır bebğimiz olmuyor hastaneye gitmelimiyim :18:

hormonlarına baktırman lazımm

kızlar test yapmama gerek kalmadıı galıbaaa cok fena usttum sıze yazdgımden berı ıkı defa kustum sabhtan berı mıdem bulanıyodu zaten basım donduğu ıcın. sanırım mıdemı usttuum:26:

ya dalgamı geçiyosuuun, belki bebişten mide bulantısı vardır hadi bi test yap artııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sen daha adet olmadınmı...kız delii hemen bir test yap...ne üşütmesiii

bir şey sorcam kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr

sor bakalım gülümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…