işe girişmeden önce pilav da yapıcam demiştim,fasülyenin yanına.ciğeri,fasülyeyi pişirdim oturdum aaa pilav yapmadım dedim.neyse kalsın dedim sonra zor geldi :)) mısırları da pişirince o aklımdan çıktı galiba
9dan sonra uyumasan iyi olur aslında,kalk işini gücünü hallet yorulduğun vakit yatar kestirirsin yine biraz
akşamdan yapıyorum bıcırığım :) sabah ancak kendimi hazırlıyorum
evin dağınık ve sen fön çektircen hayırdır
hayır hayırrrrrrkızlar çocuk olunca çok zor diyolar ya hakkaten ya şimdiden böyleyse çocuk olunca ne şekillere gircez acaba
ne durumlara düştük ya yumoş haftam ya çekici gözükmem lazım
ah canım kıyamam ben eve erken gidiyorum 18:30 gibi hemen eşim gelmeden yapıyorum sen heralde geç geliyosun eve
hayır hayırrrrrrkızlar çocuk olunca çok zor diyolar ya hakkaten ya şimdiden böyleyse çocuk olunca ne şekillere gircez acaba
ben yavaşım sanırımşimdi gidecem ev toplayacam yemeğe karar vermedim
bugün ben rahatım dinlenme günüm 2 gündür çalışıyoruz söylemesi ayıpbugün 2,80 uzanıcam mısırım ben ve televizyonum kocacığımda yanımda uzanır ohhhhh benden iyisi yok
ben yavaşım sanırımşimdi gidecem ev toplayacam yemeğe karar vermedim
Arkadaşlar merhaba, ben 3 haftalık evliyim. 3 ay sonra falan gebe kalmayı düşünüyorum.
Bat dediğiniz nedir acaba? Birde bana tavsiyeleriniz var mı? Beslenme, vitamin vb.
Arkadaşlar merhaba, ben 3 haftalık evliyim. 3 ay sonra falan gebe kalmayı düşünüyorum.
Bat dediğiniz nedir acaba? Birde bana tavsiyeleriniz var mı? Beslenme, vitamin vb.
doktora gittim. folik asit sordum tabi başla dedi. başka birşey vermedi. ultrason ve kan tahlillerinde hersey normalmıs.
ben tıroıt hastasıyım ılac kullanıyorum bır bucuk yıldır. bı endokrın uzmanına gıdıcem ıslerden fırsat bulup gıdemedım. sanırım kontrol altında olmam gerekıyor.
kızlar test yapmama gerek kalmadıı galıbaaa cok fena usttum sıze yazdgımden berı ıkı defa kustum sabhtan berı mıdem bulanıyodu zaten basım donduğu ıcın. sanırım mıdemı usttuum:26:
kızlar test yapmama gerek kalmadıı galıbaaa cok fena usttum sıze yazdgımden berı ıkı defa kustum sabhtan berı mıdem bulanıyodu zaten basım donduğu ıcın. sanırım mıdemı usttuum:26:
bir şey sorcam kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?