Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

yumurtalık çatlatma iğneleri ne zaman ve ne durumda vuruluyor bizimde 1 buçuk yıldır bebğimiz olmuyor hastaneye gitmelimiyim :18:

Tabiki gitmelisin... o catlama igneleri filanda yumurtalarin kendiliginden catlamadiginda vuruluo sanirim yani senin daha neyin oldugunu bilmiyorsun bence hemen bi randevu al git bekleme..

Eglenceli git bi test yap yoksa kizlari toplayip gelir biz yaptiririz testi

ya dalgamı geçiyosuuun, belki bebişten mide bulantısı vardır hadi bi test yap artııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

iş yerındeyım su an 6 da cıkıyorummm ancak eve gdıınce yapabılrım testıı oyzuden yapmadım

vala gelirizz

kızlar test yapmama gerek kalmadıı galıbaaa cok fena usttum sıze yazdgımden berı ıkı defa kustum sabhtan berı mıdem bulanıyodu zaten basım donduğu ıcın. sanırım mıdemı usttuum:26:

üzüntüdende olur çok düşünmektende ben ne zamn üzülsem ağlasam midem bulanır :26:

ben ovulasyon testi yaptımya hani, 12. günde t çizgisi c den koyuydu yani yumoş günümdü, gittikçe silikleşti,
15. gün ikinci çizgi nerdeyse yok gibiydi bende 16. gün test yapmadım bugün 17.günüm ve tekrar koyulaşmıştı, normalde böyle oluyo mu yoksa bu biğ belirti mi aaayy çook heyecanlandımyaa

araştırdım ama cevap bulamadım, gebelik testi içinde daha erkenn oofff

kızlar test yapmama gerek kalmadıı galıbaaa cok fena usttum sıze yazdgımden berı ıkı defa kustum sabhtan berı mıdem bulanıyodu zaten basım donduğu ıcın. sanırım mıdemı usttuum:26:

iyide canım hadi mideni üşüttün başın neden dönüyor hamilemisin nesin yaaaaa

yapıcam yapıcam iş yertındeyım burda nasıl neyle yapıyımm eve gdıınce yapıcamm yok bısey ama ıcımı rahtlatmak ıcın yapıcamm:)))

gelın kuzum hep bırlıkte yapalım ekşın olsun

kuzum bazıları ayda 2 kere yumurtlayabiliyor..sende de öle olmulş olabilirrr

iş yerındeyım su an 6 da cıkıyorummm ancak eve gdıınce yapabılrım testıı oyzuden yapmadım

kuzum o zaman ümitlenme..bu adet görme çok nadir oluyor...eğer adetin normal geliosa yüzden 90 üşütmüşsündür..

kuzum bazıları ayda 2 kere yumurtlayabiliyor..sende de öle olmulş olabilirrr

kuzum o zaman ümitlenme..bu adet görme çok nadir oluyor...eğer adetin normal geliosa yüzden 90 üşütmüşsündür..

bende öle tahmın edıyorum zatennn canım bende umıt flan yok ta ışteeee aklımda klamsın dıyee yapıycamm yoksa umıtlenme flan yok yani

Bende çok istiyorum fakat bir türlü evlenemediğim için anne de olamıyorum
yaşım 25 hatta bugün doğum günüm bütün akranlarım çoluk çocuğa karıştı ben hala kpss derdindeyim... Ve bir taraftanda kısmetimin gelmesini de bekliyroum fakat karşıma çıkmıyor beni anne yapacak o erkek Çocuk psikilojisi, çocuk yetiştirme bakımı hakkında epey elimde kitaplar var.. hamile kalınca bol bol o tarz kitaplar okuyacağım, bilinçli bir anne olmak istyorum fakat o gün gelmeyecek sanırım inşallah o günleride görürüz kızlar

bende öle tahmın edıyorum zatennn canım bende umıt flan yok ta ışteeee aklımda klamsın dıyee yapıycamm yoksa umıtlenme flan yok yani

yap tabi kuzum..takdir ilahi sonuçta..herşey olabilir..
inş muzice olur hamiş olursunnn

şimdi arkadaşımı aradım evleneli pazar 3 günü 3 hafta olucak..evlendiği ilk 4 gün adetti..o işlri hala olmamış..çok kasılıyorum diyor..
kocası dün geceye kadar çok anlayışlıymış ama dün bozulmuş biraz..
çok kötüydü sesi yaa ağldı çok üzüldümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…