yumurtalık çatlatma iğneleri ne zaman ve ne durumda vuruluyor bizimde 1 buçuk yıldır bebğimiz olmuyor hastaneye gitmelimiyim :18:
ya dalgamı geçiyosuuun, belki bebişten mide bulantısı vardır hadi bi test yap artııııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sen daha adet olmadınmı...kız delii hemen bir test yap...ne üşütmesiii
yok kuzum ben adet oldum bıttı bile ama cok garıtırkı adet olduğum günden berı basım odnuyo ve son ıkı gudnur dahada şiddetli oturudgum yerdee öle bı donuyoki hiç aklımda yokken iş yerındkeı arkdaslarım akılma soktu adet gorupte hamıle olan bır suru insan var dıyee o yüzden test yapsammı dıye yazmıştım hanı akılmada kalmasın ıdye yazdıktan sonrada 2 defa kustum halada kusmak uzerymısım gibi bi haldeyım o yüzden ıdyorum sanırım usttum dıye :26::26:
sor bakalım gülümmm
Tabiki gitmelisin... o catlama igneleri filanda yumurtalarin kendiliginden catlamadiginda vuruluo sanirim yani senin daha neyin oldugunu bilmiyorsun bence hemen bi randevu al git bekleme..
Eglenceli git bi test yap yoksa kizlari toplayip gelir biz yaptiririz testi
kızlar test yapmama gerek kalmadıı galıbaaa cok fena usttum sıze yazdgımden berı ıkı defa kustum sabhtan berı mıdem bulanıyodu zaten basım donduğu ıcın. sanırım mıdemı usttuum:26:
sor devrem
kızlar test yapmama gerek kalmadıı galıbaaa cok fena usttum sıze yazdgımden berı ıkı defa kustum sabhtan berı mıdem bulanıyodu zaten basım donduğu ıcın. sanırım mıdemı usttuum:26:
Tabiki gitmelisin... o catlama igneleri filanda yumurtalarin kendiliginden catlamadiginda vuruluo sanirim yani senin daha neyin oldugunu bilmiyorsun bence hemen bi randevu al git bekleme..
Eglenceli git bi test yap yoksa kizlari toplayip gelir biz yaptiririz testi
vala gelirizz
ben ovulasyon testi yaptımya hani, 12. günde t çizgisi c den koyuydu yani yumoş günümdü, gittikçe silikleşti,
15. gün ikinci çizgi nerdeyse yok gibiydi bende 16. gün test yapmadım bugün 17.günüm ve tekrar koyulaşmıştı, normalde böyle oluyo mu yoksa bu biğ belirti mi aaayy çook heyecanlandımyaa
araştırdım ama cevap bulamadım, gebelik testi içinde daha erkenn oofff
iş yerındeyım su an 6 da cıkıyorummm ancak eve gdıınce yapabılrım testıı oyzuden yapmadım
iyide canım hadi mideni üşüttün başın neden dönüyor hamilemisin nesin yaaaaa
kuzum bazıları ayda 2 kere yumurtlayabiliyor..sende de öle olmulş olabilirrr
..
kuzum bazıları ayda 2 kere yumurtlayabiliyor..sende de öle olmulş olabilirrr
kuzum o zaman ümitlenme..bu adet görme çok nadir oluyor...eğer adetin normal geliosa yüzden 90 üşütmüşsündür..
bende öle tahmın edıyorum zatennn canım bende umıt flan yok ta ışteeee aklımda klamsın dıyee yapıycamm yoksa umıtlenme flan yok yani
bende öle tahmın edıyorum zatennn canım bende umıt flan yok ta ışteeee aklımda klamsın dıyee yapıycamm yoksa umıtlenme flan yok yani
sen ümitlenme ben senin yerine ümitlenirim
yapıcam yapıcam iş yertındeyım burda nasıl neyle yapıyımm eve gdıınce yapıcamm yok bısey ama ıcımı rahtlatmak ıcın yapıcamm:)))
gelın kuzum hep bırlıkte yapalım ekşın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?