Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

gecmişi okursanız hepinizi sordum nerdelr diye tek tek

devrem devrem geçmişe bi bakayım dedim çıkamadım içinden sağol beni unutmazsın biliyorum, perşembe ayrı misafir cuma öğelede ayrı, akşamına ayrı, bugünde ben gittim, ayyy şimdi geldim eve vallaaa ççook yoruldum ve iki gündür aklımdasınızzz

kib esmersine ve sumeyyem hepimiz bır arada oldukmu daha neşeli oluyor bura bacımmm unutmadıgım kımse yoktur ınsallah :):)

benimde canım

bilmiyorum ama su kurabiyeyi denemeyin fıranda dagıldı ziyan oldu bisküvi gbi bişe oldu sanırım cok yogurmadım

ağlama devrem o tarif de vardır sıkıntı sen daha ne yapasınnn

kib esmersine ve sumeyyem hepimiz bır arada oldukmu daha neşeli oluyor bura bacımmm unutmadıgım kımse yoktur ınsallah :):)

bi başladık mı durduramıyor kimse bizi ondan, daha olanlar varda nickini hatırlayamadın dimi canımmm

ayy canım hatırladım gecmiş olsun tekrardan tadavi ne sürecte bende dudağımın üsüt burnum hep yara oluyor cok kötü oluyorum ben alerjiyim ama

ilk seansa gittim iste 2. gidecegim bakalim ne diyecek doktor.. INSALLAH gecsin biran once ya

Bi çok altarnatif tıp denedik canım bu süreçte kurler iyi gelen şeyler... Ama yukselmiyo ışte... 10 milyon cikiyo hep degismiyo sonuç.... Çok şükür başka problemimiz yok tüpde ümitli doktor... Ocak şubat gibi en geç tüp bebek tedavisine baslicaz... Dewlet karsilamiyo bizi bazı prosedürler var... Ki zaten dewlette 35 yaş altı olunca tek embriyo katiliyo.... Ben aynı şeyleri iki defa yaşamak istemiyorum o yüzden özelde ikiz istiyoruz... Tabi bunlar bizim planlarımız... Ne olur ne olmaz bilinmez kader kısmet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…