- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
selaaam kızlaaar iki gündür yokumm, misafir üstüne misafir geldi, aha daa şimdi girebildim kk ne ayyyy ne yoğunluktuu beee, özledim sizleriiiii
eşim enerji içeceğimi kattı anlamadım ki bitterim
biri beni durdursun devremmmmmmmmmmm iş yapmak istiyom bu hamileik belirtisimi
bu aralar yogrulan seylerden uzagim maglum eller skntili.. ama keki yapabilirim birazdan kalkip yapayim yemegimide pisireyim..
gecmişi okursanız hepinizi sordumnerdelr diye tek tek
gecmiş olsun canım ne var elinde ben bilmiyorum :13:
marketten yaprak aldım hiç güzel değilmiş cogu ziyan oldu doyumluk değil tadımlık olsun dünden pilav biraz patlıcan musakkam vardı
ya da eşine yedirdiğin bişilerden sen de mi yedin ne ettin
devrem devrem geçmişe bi bakayım dedim çıkamadım içinden sağol beni unutmazsın biliyorum, perşembe ayrı misafir cuma öğelede ayrı, akşamına ayrı, bugünde ben gittim, ayyy şimdi geldim eve vallaaa ççook yoruldum ve iki gündür aklımdasınızzz
Sigil vardi tedavisini goruyorumda.. yaralar var simdi..
devrem devrem geçmişe bi bakayım dedim çıkamadım içinden sağol beni unutmazsın biliyorum, perşembe ayrı misafir cuma öğelede ayrı, akşamına ayrı, bugünde ben gittim, ayyy şimdi geldim eve vallaaa ççook yoruldum ve iki gündür aklımdasınızzz
ben kullanmıyorum
gecmiş olsun canım ne var elinde ben bilmiyorum :13:
bugün becerikli hatunlar günü mü yapıyorsunuz maşşallah
twiti ve bitter tüttürüyodu,, ben kaç senedir içiciydim iki ayı geçti ağzıma sürmüyorum, vay be diyorum kendimee..
siğil vardı yaktırdıı ondaaannn:44:
bilmiyorum ama su kurabiyeyi denemeyin fıranda dagıldı ziyan oldu bisküvi gbi bişe oldu sanırım cok yogurmadım
kib esmersine ve sumeyyem hepimiz bır arada oldukmu daha neşeli oluyor bura bacımmm unutmadıgım kımse yoktur ınsallah :):)
ayy canım hatırladım gecmiş olsun tekrardan tadavi ne sürecte bende dudağımın üsüt burnum hep yara oluyor cok kötü oluyorum ben alerjiyim ama
ağlama devrem o tarif de vardır sıkıntı sen daha ne yapasınnn
bi başladık mı durduramıyor kimse bizi ondan, daha olanlar varda nickini hatırlayamadın dimi canımmm
Bi çok altarnatif tıp denedik canım bu süreçte kurler iyi gelen şeyler... Ama yukselmiyo ışte... 10 milyon cikiyo hep degismiyo sonuç.... Çok şükür başka problemimiz yok tüpde ümitli doktor... Ocak şubat gibi en geç tüp bebek tedavisine baslicaz... Dewlet karsilamiyo bizi bazı prosedürler var... Ki zaten dewlette 35 yaş altı olunca tek embriyo katiliyo.... Ben aynı şeyleri iki defa yaşamak istemiyorum o yüzden özelde ikiz istiyoruz... Tabi bunlar bizim planlarımız... Ne olur ne olmaz bilinmez kader kısmet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?