- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
ilk seansa gittim iste 2. gidecegim bakalim ne diyecek doktor.. INSALLAH gecsin biran once ya
hemeeeen dinliyoruuummmHap Koydum - Kuyruklu Yılan Roman Havası - Kara Miki Halil - YouTube
kızlar sarkıya eşim evde uyuyor sesini acamıyom annememi sölüyon dyecekama süper bittter trakyada yaa o bilirrr
gec devrem dalganıı
hemeeeen dinliyoruuummm
ayyyy çok güldüümya benimkide tutmaz bazen oturur bu nebiçim tariif dye söylenirim ama suç hiç bende olmaz
haberler devremde vala
ya anlamadım ki anlamadım bide herkes süper diyor kakalayamıyamda kocama o kadar fasat
benim nette sorun var sanırım sizin yazdıklarınızı 15 20 dk sonra görüyorum bana cevap yazmıyosunuz diye de bozuluyorum bidee
her siteden tarif alınmaz devrem benim, portakal ağacı diye bi site bire bir tutuyor oranın tarifleri, ben genelde ordan yapıyorum, bidee nefisyemeklezzetleri diye, orasının bazen tutmuyomuş ben bi iki tarif denedim tuttu, ama portakal ağacı evlendiğimden beri benim kurtarıcımmm
evet burda özellikle sokak düğünlerinde çok çalıyorlar böyle şarkıları
gerçi şarkı denmez bunlara
neyse ben çıkıyorum kızlar sayfayı yenilemekten yoruldum öpüyoruum siizziii
her siteden tarif alınmaz devrem benim, portakal ağacı diye bi site bire bir tutuyor oranın tarifleri, ben genelde ordan yapıyorum, bidee nefisyemeklezzetleri diye, orasının bazen tutmuyomuş ben bi iki tarif denedim tuttu, ama portakal ağacı evlendiğimden beri benim kurtarıcımmm
kızlar müjde ile döndüm bebeğim benimleymiş bugün dr gittim sorun yok dedi (bu arada doktorumu değiştirdim )keseyi gördük haftama göre de kese boyutumda iyiymiş. dr ne dış gebelik dedi ne de kimyasal gebelik dedi gayet normal gebelik. sevincimden ne yapacağımı bilemedim inannamadım içimde hala korku var ama artık umudum da var. bana dua edin. rabbim bir kez daha yüzüme güldü.
Bende hep kimse yokken geliyom yafffffff
canım nasılsın adet olmadın dimi daha dün gece seni gördüm rüyamda hamişsin sen test yap kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?