- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
kızlar benımkı ne anlamadımmmS::S:S sadece sol tarafım sancılandı hafıften goguslerım şiş bide:S
bilemedim ki canım belkim de yerleşiyodur ayyy inşallah ya da üşüttün mü acaba iyi diyelim iyi olsun bende belirti yok hamilelikle ilgili daha bat a 11 gün falan var aybizim senle aynıyız
bilemedim ki canım belkim de yerleşiyodur ayyy inşallah ya da üşüttün mü acaba iyi diyelim iyi olsun bende belirti yok hamilelikle ilgili daha bat a 11 gün falan var aybizim senle aynıyız
zaten kızlar benim ömrü hayatımda hiç göğüs ağrım olmadı
evet aynıyız da benım yumoşlar bişiler karıştırıyorlar ama hadi hayırlısı
çok ilginnççhamişlikte oluyor ama adet gibi belirtileri.. bakalım bakalımmm umutluyum azıcık %50 % 50 diyorum ben
benimde hic gögüslerimde belirti olmaz ama 2 aydir yumurtlama dönemimde uclari dokununca aciyor.. :)
carsamba regl günüm eger yine gec gelmezse.. ama benimde hic belirtim yok suan.. :) senin bat nezaman canim?
gnaydınnnnnnnnn ben geldi kızlar sabah sol tarafımda sancıyla ıyandım sırtımın kemiği agrıordu adet oldumm zannettım ama bısı yok hemen ykalktım sıze danısmak ıstedımmmm:2::2:
evet isyan sen öyle normal bişiymiş gibi bahsedince bende şaşırdım
bi rahatsızlığın mı var yoksa belirtimii
merhaba nazar , rüyalarda belirti olabilir, az kalmış bakalım hayırlısı olsun
kızlar benımkı ne anlamadımmmS::S:S sadece sol tarafım sancılandı hafıften goguslerım şiş bide:S
simdi gördüm cnm 11 gün falan varmis.. acaba yumurtanmi catladi?
çok ilginnççhamişlikte oluyor ama adet gibi belirtileri.. bakalım bakalımmm umutluyum azıcık %50 % 50 diyorum ben
bat a 11 gün varsa belirtiler erken değil mi kızlaar
NAZAN 88 senin bat ne zaman?
bat a 11 gün varsa belirtiler erken değil mi kızlaar
haklısın galibaa bılmıyom işte bekliyek bakam görcez
canim senin bat nezamandi? kasik ve bel agrisida belirtidir :) genellikle tek taraf agrirmis hadi hayirlisi bence sen hamissinnn...
inşallah cnm sadece sol taraf zatennnnayyy hadi 12 si cnm zaten doktorum bu ay adet olmazsan hamişsin dediydi...
kib sizde fütursuzca flim izleyin öyleyseeiyi gecelerr
bir kadın sevdiğini koklayarak öpüyorsa ona aşık olduğunu gösterirmiş..Ayşe Kulin demiş.
dedim evet ben :) hep koklayarak öperim
benim kota çoktan dolmuş, nasıl oldu anlamadım, kk dan mı kaynaklanıyo ki, hiç kotamız dolmazdıiyi geceler
bizim kota azalmış çıkayım da bitmesin
kizlar ben bu ayda hamile degilsem (ki insallah öyleyimdir) önümüzdeki ay yumurtlama döneminde yaki yapistircam bakalim onunda cok faydasi oluyormus bence sizde deneyin eger denemediyseniz daha
kizlar ben bu ayda hamile degilsem (ki insallah öyleyimdir) önümüzdeki ay yumurtlama döneminde yaki yapistircam bakalim onunda cok faydasi oluyormus bence sizde deneyin eger denemediyseniz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?