Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

gnaydınnnnnnnnn ben geldi kızlar sabah sol tarafımda sancıyla ıyandım sırtımın kemiği agrıordu adet oldumm zannettım ama bısı yok hemen ykalktım sıze danısmak ıstedımmmm:2::2:

canim senin bat nezamandi? kasik ve bel agrisida belirtidir :) genellikle tek taraf agrirmis hadi hayirlisi bence sen hamissinnn...

günaydıın güzel anne adaylarııı, bebişli günlere az kalmıştır umarııım:18:

evet isyan sen öyle normal bişiymiş gibi bahsedince bende şaşırdım

bi rahatsızlığın mı var yoksa belirtimii

merhaba nazar , rüyalarda belirti olabilir, az kalmış bakalım hayırlısı olsun

insallah dedigin gibidir ya.. hayirlisi..

NAZAN 88 senin bat ne zaman?

normalde carsamba canim ama 3-4 ay önce ilaci biraktim o yüzden bi düzensizlik söz konusu.. yani gec gelebilir... ilk ay 1 hafta gec geldi, sonra 2 gün.. gecen ay tam 10 gün gecikti.. bakalim bu ay ne olacak :18::18:

hadi bakalım kızlar inşallah bende de bu ay garip şeyler oluyo bakalım nasip ama çok heyecanlı

kizlar ben bu ayda hamile degilsem (ki insallah öyleyimdir ) önümüzdeki ay yumurtlama döneminde yaki yapistircam bakalim onunda cok faydasi oluyormus bence sizde deneyin eger denemediyseniz daha

kib sizde fütursuzca flim izleyin öyleysee iyi gecelerr

fütursuzca izledik filmimizi tatlım

bir kadın sevdiğini koklayarak öpüyorsa ona aşık olduğunu gösterirmiş..Ayşe Kulin demiş.

dedim evet ben :) hep koklayarak öperim

evet yaa aşkı yaşamak güzel kocişin kokusunu çekmeden öpülür müü
iyi geceler

bizim kota azalmış çıkayım da bitmesin
benim kota çoktan dolmuş, nasıl oldu anlamadım, kk dan mı kaynaklanıyo ki, hiç kotamız dolmazdı

kizlar ben bu ayda hamile degilsem (ki insallah öyleyimdir ) önümüzdeki ay yumurtlama döneminde yaki yapistircam bakalim onunda cok faydasi oluyormus bence sizde deneyin eger denemediyseniz daha

deneriz artık her ay yeni yeni şeyler öğreniyoruz zaten

bende burda hep okudum yakı olayını, yumurtlama döneminde 2 defa yapıştırdım , aynı zamanda incir kürü de yaptım

bakalım bugün yarın belli olcak ,

yanlız yakıyı yapıştırdığında ilk 2-3 saat dayanmak zor oluyo yakıyo acıtıyo sonra yavaş yavaş geçsede yine etkisi sürüyo çıkarana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…