ben de bu ay tutmazsa birde bal-tarçın-çörekotunu deniycem
gerçi bu ay tutmazsa eşim romatizmayla ilgili bi ilaca başlıyo, ağır bi ilaç, o ilacı kullanırken birde kullandıktan 3 ay içinde hamile kalma şansım çok azalıyo spermlerin kalitesini düşürüyomuş
o yüzden 6 ay şansım yok gibi, tabi herşey Allah'tan
canım romatizma ilacı kullanan bi tanıdık vardı,2. çocuğuda yanlışlıkla olduhemde kaç senedir kullanıyor, sıkma canını
İnşallh cnm sağolasın , böyle örnekleri duymak güzel
önceden sperm bilinmiyodu yumurta bilinmiyodu, hemencecik hamile kalınırdı, biz galiba çok stersli yaşayanlardanızzzzz
hoşgeldinn canıım nasılsıınnnaynenn öle o yüzdende hormonlarımız ters tepiyor kuzucummm...
ben de bu ay tutmazsa birde bal-tarçın-çörekotunu deniycem
gerçi bu ay tutmazsa eşim romatizmayla ilgili bi ilaca başlıyo, ağır bi ilaç, o ilacı kullanırken birde kullandıktan 3 ay içinde hamile kalma şansım çok azalıyo spermlerin kalitesini düşürüyomuş
o yüzden 6 ay şansım yok gibi, tabi herşey Allah'tan
Merhabalar
mesaim değişti de bir süreliğine o yüzden geç katıldım aranıza :)
bende burda hep okudum yakı olayını, yumurtlama döneminde 2 defa yapıştırdım , aynı zamanda incir kürü de yaptım
bakalım bugün yarın belli olcak ,
yanlız yakıyı yapıştırdığında ilk 2-3 saat dayanmak zor oluyo yakıyo acıtıyo sonra yavaş yavaş geçsede yine etkisi sürüyo çıkarana kadar
yakıyı belemi yapıştırıyosunuz ??hadi insallah bebisin tutunmustur sana
evet yaki cok fena ama meleklerimiz icin katlanmaya deger..ben biyerde okumustum biri yapistirmis 2 gün cikarmamis sonra degistirmis bende öyle yapmayi düsünüyorum eger bu ay bisey yoksa.. sogan kürüde iyi diye duydum ama nasil yapildigini bilmiyorum..
merhaba cnm geç olsun güç olmasın aramızdasın yanasılsın
yakıyı belemi yapıştırıyosunuz ??
hoşgeldinn canıım nasılsıınnn
Merhaba, Benim gibi Anne olmak isteyip Henüz olamamis Arkadaslar Varsa Bekliyorum...
Hem bekleyelim,Hem Muhabbet edelim ne dersiniz
:124: Tweety ve BitterKuzucuk :124:
...Bu topikte Regl oldum diye Aglamak Sizlanmak Yasak Sadece Sabrediyoruz...
:119:...Listeye Katilmak isteyenler,Bana özelden Yasinizi,Beklenen adet tarihinizi ve En sevdiginiz Rengi yazin Lütfen...:119:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
sumeyyab >> Yas: 21 >>> Bat: 21 Eylül
balkes10 >> Yas: 30 >>> Bat: --
Ozlem_ahmet >> Yas: 21 >>> Bat: 30 Eylül
sovr86 >> Yas: 27 >>> Bat: 30 Eylül
elaaam >> Yas: 21 >>> Bat: 1 Ekim
nazar88 >> Yas: 25 >>> Bat: 2 Ekim
kelam >> Yas: 24 >>> Bat: 6 Ekim
kib >> Yas: 26 >>> Bat: 8 Ekim
solmayan >> Yas: 23 >>> Bat: 8 Ekim
BitterKuzucuk >> Yas: 27 >>> Bat: 10 Ekim
ESMERSIRINE >> Yas: 28 >>> Bat: 13 Ekim
Tweety >> Yas: 23 >>> Bat: 17 Ekim
HICRAN4242 >> Yas: 23 >>> Bat: 18 Ekim
true_blood >> Yas: 25 >>> Bat: 27 Ekim
aybizim >> Yas: 21 >>> Bat: --
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
kızlar az önce rahim yapışıklığı olanları okudum Allahım tez zamanda şifa versin onlara yarabbim ne sıkıntılar çekmişler hala da sonuç yok Allahım dermansız dert vermesin hatta çocuğu artık bırakıp kendi sağlığının derdine düşmüş inşallah biz de de böyle sıkıntılar çıkmaz aman yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?