kızlar az önce rahim yapışıklığı olanları okudum Allahım tez zamanda şifa versin onlara yarabbim ne sıkıntılar çekmişler hala da sonuç yok Allahım dermansız dert vermesin hatta çocuğu artık bırakıp kendi sağlığının derdine düşmüş inşallah biz de de böyle sıkıntılar çıkmaz aman yarabbim
albenden de o kadar ayyyyyyy oku oku sinir oluyorum kendime ya taktım kafayı ben böyleyim bi şeye taktım mı kafaya takıyorum işte offffff bu psikolojiden kurtar allahım beni sabır ver hayatıma güzellikler kat da biraz bunu unutayım inşallah hepimiz için aminnnnnnbeyin fırtınası yaşıyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr işyerinde bile aklımda yaaaa kendimden sıkıldım artık bu belirsizlik beni yoruyooooooooooo insanların beklentileri beni yoruyooooooo
benden 10 gün sonra evlenen bi tanıdığm vardı kız ilk ay hamile kaldı şu an bebişi 5 aylık sanırım doğumdan sonra kızla konuştuk işte dediki valla doktor bana 2 yıl çocuğun olmaz tedavi görmen gerek demişti dedi iltihap varmış galiba tuvaletini yapamıyomuş yanma oluyomuş çok fazla işte evlenmeden önce sonra evlendim korunmadık dedi nasıl olsa hemen olmaz diye ve kız ilk aydan hamile kalmış şaka gibi şimdi ikinciyi hatta üçüncüyü düşünüyo bende dinliyorum onu böyle sap sap
selam kizlar.ya her kese soruyorum ama hickimse cvb vermiyor iki uc kisi yanit verdi onlarda umitlenme cok dedi.gecen ayin 31iydi adetim.yani birgun kaldi.1hafta onceden hissetmeye basladim ben aslinda.kasiklarda agrilar basladi.yuzumde sivilcelenme.ayaklarimda agrilar usume.idrara sik cikma.gobekten asagi inen kahverengi cizgi.diyorlarki bu belirtiler adetle ayni.ama benimadetnden yalnizca iki gun once agrim olurdu bi hafta degil.diger belirtiler olmazdi adetden once.ben yarin idrar testi yapcam.belli olurmu?
selam kizlar.ya her kese soruyorum ama hickimse cvb vermiyor iki uc kisi yanit verdi onlarda umitlenme cok dedi.gecen ayin 31iydi adetim.yani birgun kaldi.1hafta onceden hissetmeye basladim ben aslinda.kasiklarda agrilar basladi.yuzumde sivilcelenme.ayaklarimda agrilar usume.idrara sik cikma.gobekten asagi inen kahverengi cizgi.diyorlarki bu belirtiler adetle ayni.ama benimadetnden yalnizca iki gun once agrim olurdu bi hafta degil.diger belirtiler olmazdi adetden once.ben yarin idrar testi yapcam.belli olurmu?
hatta size daha uç bi örnek vereyim , kv mahallede bi kız var geçen yıl tammuzdu sanırım evlendi
kız yılda 2-3 kere adet oluyo , sürekli doğum kontol hapı kullanıyo yıllardır düzene sokmak için
ve evlendiğinin ilk ayı hamile kalıyo, nasılsa olmaz diye rahatlar ve ay dönümünde hamilelik haberi alıyo
Allahın işi işte
olur canım bu kadar belirti varsa muhtemelen idrara geçmiştir bence bugün bile yapabilirsin testi
hatta size daha uç bi örnek vereyim , kv mahallede bi kız var geçen yıl tammuzdu sanırım evlendi
kız yılda 2-3 kere adet oluyo , sürekli doğum kontol hapı kullanıyo yıllardır düzene sokmak için
ve evlendiğinin ilk ayı hamile kalıyo, nasılsa olmaz diye rahatlar ve ay dönümünde hamilelik haberi alıyo
Allahın işi işte
beyaz akıntımı başladıııkızz bu süper bir haber...
içimdenn bir ses hamilesinn diyor banaaaa
yarın hemen yaz tamamm
esmercim benim batı sormuşsun, bat bugün ve hala hiçbi belirtim yok
sanki adetim yeni bitmiş gibi rahatım, beyaz akıntım başladı koyuca hiç olmazdı hele adet öncesi
yarın sabaha kadar olmazsam sabah bi test yapıcam bakalım
İnşallah, umutlanmak istemiyorum
tesekkurler kizlar.yarin yapicam testi.dua edin benim icin.yarin iki cizgi ciksin soz ilk once sizinle paylasicam mutlu haberi)cok istiyorum bebegimin olmasini.dua ediyorum hep tanrim isteseyen herkese tatdirsin insAllah annelik duygusunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?