idrar testini sabah ackarina yapildigini duydum.gercekten oyle mi?yoksa gunun herhangi vakti yapa bilir miyim?
şovr güzel haberlerle gel inşallah canım ya inşallah umut ol bize sonra da moral ver biraz
İnşallhh , birbirimize uğurlu geliriz de güzel haberler veririz hepimiz,
sabahtan yazıcam sonucu İnşallah güzel sonucu
avatardaki köpişin adı neydi :))
selam kizlar.ya her kese soruyorum ama hickimse cvb vermiyor iki uc kisi yanit verdi onlarda umitlenme cok dedi.gecen ayin 31iydi adetim.yani birgun kaldi.1hafta onceden hissetmeye basladim ben aslinda.kasiklarda agrilar basladi.yuzumde sivilcelenme.ayaklarimda agrilar usume.idrara sik cikma.gobekten asagi inen kahverengi cizgi.diyorlarki bu belirtiler adetle ayni.ama benimadetnden yalnizca iki gun once agrim olurdu bi hafta degil.diger belirtiler olmazdi adetden once.ben yarin idrar testi yapcam.belli olurmu?
kızlar bende yarın doktora gidicem aybaşı gel demişti yarın aybaşıultrasonla bakacakmış yumoş çatlamışmı diye yumoşmu kaldı çoktannnnn çatladı da işte gideyim yine de bi baksın diyorum sonrada acaba gitmesem mi diyorum alttan alet sokacak ya sıkıntı olur mu tutunmaya çalışıyosa diye düşündüm ya da yarın gidip doktora mı sorsam
naber canm
ii diyelim ii olalaım inş... bugün durgunum çok anlamsız bi sıkıntı var içimde
sabah ilk idrarla yap canım çünkü uzun süre sıvı almadığın için test daha doğru cevap verir acemisin galibaneyse umarım hiçbişe öğrenmeden seni buradan uğurlarız
canım gel demişsse git ben giderdim zaten ben kacırdım yumurtlamayı gerginimkızlar bende yarın doktora gidicem aybaşı gel demişti yarın aybaşıultrasonla bakacakmış yumoş çatlamışmı diye yumoşmu kaldı çoktannnnn çatladı da işte gideyim yine de bi baksın diyorum sonrada acaba gitmesem mi diyorum alttan alet sokacak ya sıkıntı olur mu tutunmaya çalışıyosa diye düşündüm ya da yarın gidip doktora mı sorsam
içindeki sesi yerimİNşallhh isyancan , sabaha kadar olmazsam sabah yapıcam testi
gelir gelmez yazarım gelişmeyi
iyiyim çok şükür sen nasılsın canım?
ben bu ay hiç bişi anlamadım
ne ateşimi bilebildim ne akıntımı
göğüslerim,uçları fln acırdı daha tık yok
bilmem artık yumurtlamadım mı nedir
o yüzden bu ay leyla gibiyim
bakalım hayırlısıAllah büyüktür
şimdi derse giricem çıkınca görüşmek üzere
günaydınlarr kk'nın en tatlı bayanlarıı ben erkenden hazırlanmak için uyandım eşimin nöbetten gelip beni samsuna götürmesini bekliyorum...bütün gün gezicezz ve bi kankamızla buluşucaz..akşama kadar yokumm hepinizi öpüyorummm bu arada ben akşama gelene kadar herkez hamiş kalsın akşam inşallah hayırlı haberler okurum
:103: accık daha süsleniyim barii
bat a 11 gün varsa belirtiler erken değil mi kızlaar
bencde erken yaffdevrem napıyosun
bencde erken yaffdevrem napıyosun
ben gelddiiim, kaç saattir net yok giremedim çatladııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?