Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

idrar testini sabah ackarina yapildigini duydum.gercekten oyle mi?yoksa gunun herhangi vakti yapa bilir miyim?

idrar testini sabah ackarina yapildigini duydum.gercekten oyle mi?yoksa gunun herhangi vakti yapa bilir miyim?

sabah ilk idrarla yap canım çünkü uzun süre sıvı almadığın için test daha doğru cevap verir acemisin galiba neyse umarım hiçbişe öğrenmeden seni buradan uğurlarız

kızlar bende yarın doktora gidicem aybaşı gel demişti yarın aybaşı ultrasonla bakacakmış yumoş çatlamışmı diye yumoşmu kaldı çoktannnnn çatladı da işte gideyim yine de bi baksın diyorum sonrada acaba gitmesem mi diyorum alttan alet sokacak ya sıkıntı olur mu tutunmaya çalışıyosa diye düşündüm ya da yarın gidip doktora mı sorsam

muhtemelen hamilesin idrarda çıkmama ihtimali var en garantisi kandan baktır derim ben

:) gel dediyse git ya
ama dediğin gibi söyle işte
olmadı alttan bakmasın

canım gel demişsse git ben giderdim zaten ben kacırdım yumurtlamayı gerginim
içindeki sesi yerim İNşallhh isyancan , sabaha kadar olmazsam sabah yapıcam testi

gelir gelmez yazarım gelişmeyi

abowwww kuzum ne mutlu olurum vaalaaaaaaaaaa

belli olmax kuzucum ya ama gögüs ucuna bakkk

umarım ii gecmiştir moral olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…