Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

devrem devrem kaçırdın mı yumoş gününü, nasıl olur, önceki gün falan hiç mi çalışma olmadı, hiç mi umut yok:18:

devrem devrem kaçırdın mı yumoş gününü, nasıl olur, önceki gün falan hiç mi çalışma olmadı, hiç mi umut yok:18:

devrem şimdi dehset bir kasık agrım var ben cözemedim ben gecen ay 13ü gecesi 11,12 gbi adet oldum 5 gün gecikmişti ben 28- 30 günde bir olurum akslik salı günü akıntım geldi ama eşim işte oldugu için ve tam gün çalıstığı için olmadı taa cuma oldu takvime göre ben yarına kadr yumurtluyom fakat 11 .gün akıntım geldi fakat biz degerlendiremedik öncei sonarasıda 9. günün faydası olmaz sanırım anlatırken utndm buarda

nasipten öteye gidilmez ama evliliğimin bu bebişe ihtiyacı var evimiz şenlensin yaaa burda hamilelği konusalım bebeğim dogsun anlatalım devrem sakıncası yoksa hangi şehirdesin

topklere baktım hamiş anneler bebişlerine aldıgı cicileri paylasmıslar cok imrendim vala aa bişe sorayımmı size diyelim cevaplayın ama çift cizgiyi gördnüz cıglığı bastınız eşinize nasıl bir süpriz yapardınız hemn sölermsnz

devrem bence bugünleri çok iyi değerlendir, sanki sol kasığımda ağrı var diyosun belkide bugün çatlıyo zaten geçen ay gecikmiş belki bu ay da geç yumurtluyosun, bak benim yumoş günümde başladı sağ kasığımda ağrı batma gibi, ben 28 günde bir adet oluyorum tam tutuyo, sence 14. gün yumurtlamam gerekmez mi ama ben 11. gün yumurtladım ovulasyon testi ve belirtilere göree
yani umudunu kaybetmee bu geceyi değerlendir

ne olsun devrem burugum bu ay birazumut yok değil ama degerlendiremedik sol kasıgımda bir batma var o kadr

nasipten öteye gidilmez ama evliliğimin bu bebişe ihtiyacı var evimiz şenlensin yaaa burda hamilelği konusalım bebeğim dogsun anlatalım devrem sakıncası yoksa hangi şehirdesin

özelden mesaj attım devrem oku bakalım, ayyy bebiş olsa minik elleriyle evimize neşe katssaaa

inşallah devrecim cok üzüldüm gecen ay stressten gecikmişti

ayy bugün bi topiğe girdim herkes hamile, başta bizim gibilermiş sonra çoğu hamiş

nasıl imrendimkii,

çift çizgiyi görsem durabilirmiyimm basarım çığlığıııı hamileyiim kocacım bebişimiz olcak ikimizden bi parça, ikimizin tek parçasıı sonraa en sevdiklerime sırasıylaaa

RABBİM HEPİMİZE BU AY GÖSTERSİ ÇİFT ÇİZGİYİİİ İNŞALLAHHH

benim değişik planlar kafamdan geciyor bi diyorum sölemeyeyim geleyim o bebek tsörtleri varya böle karnında onunla karsılayayım sonra sasırsın boynuna atlayayımsonra diyom ki emzik önlük alayım ambalaj yapaym içinede not yazayım bebğin dilinden bi yanımda diyoki ara bas cığlığı söle babaaaaa oluyosun diyeeeeecok duygulandımmmm

ben ohooooooooooooooo onu bi görimmmmmm varya o testi heralde boynuma kolye yapar gezerim

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

esmersirineye ben dedim ovu testi al die ama almadı şimdi sıkıntı basar tabiiiiiiiiiiii ama ben ondan umutluyummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…