bat a 11 gün varsa belirtiler erken değil mi kızlaar
ben gelddiiim, kaç saattir net yok giremedim çatladııımmm
hosgeldin devrem
hosgeldin devrem
devrem devrem kaçırdın mı yumoş gününü, nasıl olur, önceki gün falan hiç mi çalışma olmadı, hiç mi umut yok:18:
hoşbuldum devrem napan bakalım nasılsın, bebişten ne haber
devrem şimdi dehset bir kasık agrım var ben cözemedim ben gecen ay 13ü gecesi 11,12 gbi adet oldum5 gün gecikmişti ben 28- 30 günde bir olurum akslik salı günü akıntım geldi ama eşim işte oldugu için ve tam gün çalıstığı için olmadı taa cuma oldu takvime göre ben yarına kadr yumurtluyom fakat 11 .gün akıntım geldi fakat biz degerlendiremedik öncei sonarasıda 9. günün faydası olmaz sanırım anlatırken utndm buarda
ne olsun devrem burugum bu ay birazumut yok değil ama degerlendiremedik sol kasıgımda bir batma var o kadr
nasipten öteye gidilmez ama evliliğimin bu bebişe ihtiyacı var evimiz şenlensin yaaa burda hamilelği konusalım bebeğim dogsun anlatalım devrem sakıncası yoksa hangi şehirdesin
devrem bence bugünleri çok iyi değerlendir, sanki sol kasığımda ağrı var diyosun belkide bugün çatlıyo zaten geçen ay gecikmiş belki bu ay da geç yumurtluyosun, bak benim yumoş günümde başladı sağ kasığımda ağrı batma gibi, ben 28 günde bir adet oluyorum tam tutuyo, sence 14. gün yumurtlamam gerekmez mi ama ben 11. gün yumurtladım ovulasyon testi ve belirtilere göree
yani umudunu kaybetmee bu geceyi değerlendir
topklere baktım hamiş anneler bebişlerine aldıgı cicileri paylasmıslar cok imrendim vala aa bişe sorayımmı size diyelim cevaplayın ama çift cizgiyi gördnüz cıglığı bastınız eşinize nasıl bir süpriz yapardınız hemn sölermsnz
ben gelddiiim, kaç saattir net yok giremedim çatladııımmm
ben de kip nerde diyodumhoşgeldinnnnnn
ayy bugün bi topiğe girdim herkes hamile, başta bizim gibilermiş sonra çoğu hamiş
nasıl imrendimkii,
çift çizgiyi görsem durabilirmiyimm basarım çığlığıııı hamileyiim kocacım bebişimiz olcak ikimizden bi parça, ikimizin tek parçasıısonraa en sevdiklerime sırasıylaaa
RABBİM HEPİMİZE BU AY GÖSTERSİ ÇİFT ÇİZGİYİİİ İNŞALLAHHH
ben de kip nerde diyodumhoşgeldinnnnnn
hosgeldin şekerim
ayy bugün bi topiğe girdim herkes hamile, başta bizim gibilermiş sonra çoğu hamiş
nasıl imrendimkii,
çift çizgiyi görsem durabilirmiyimm basarım çığlığıııı hamileyiim kocacım bebişimiz olcak ikimizden bi parça, ikimizin tek parçasıısonraa en sevdiklerime sırasıylaaa
nasıl imrendimkii,
ben ohooooooooooooooo onu bi görimmmmmm varya o testi heralde boynuma kolye yapar gezerim
devrem devrem kaçırdın mı yumoş gününü, nasıl olur, önceki gün falan hiç mi çalışma olmadı, hiç mi umut yok:18:
ben ohooooooooooooooo onu bi görimmmmmm varya o testi heralde boynuma kolye yapar gezerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?