Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

gülün kızlar tabi oh yandannnn harbi diyom okadarını yapamamda ama kesin saklarım bisüre bakar bakar göbek atarım

kkıız ne göbeğii zor bela hamiş oluyoruz şurda göbek yok, bebiş var olmaaaazzzzzzzz oturdğun yerden mutlu ol

iyi akşamlar kızlar
ben geldim benimde az kaldı adet günüme geçen gece kendimi hamile olarak gördüm öyle mutlu oldum ki anlatamam
bigün bu rüya gerçek olurmu ki

iyi akşamlar kızlar
ben geldim benimde az kaldı adet günüme geçen gece kendimi hamile olarak gördüm öyle mutlu oldum ki anlatamam
elbetde olucak ben buna adim gibi eminim insallah en kisa zamanda sende hamile olucaksin Rabbim en kisa surede versin evladini insallahhhhhhh tum kalbimle amin diyorum canim

iyi akşamlar kızlar

ben görüyorum kocam görüyo hamiş olarak beni, ah aahh inşallah meleğiimm inşallah, bat kaç?

elbetde olucak ben buna adim gibi eminim insallah en kisa zamanda sende hamile olucaksin Rabbim en kisa surede versin evladini insallahhhhhhh tum kalbimle amin diyorum canim
İNŞ CANIM bazen moralim çok bozuluyor hiç umudum kalmıyo
ben görüyorum kocam görüyo hamiş olarak beni, ah aahh inşallah meleğiimm inşallah, bat kaç?
ben artık bat günü takip etmekten vazgeçtim canım ya ama bi kaç gün var 26 günde olurum genelde bugün 23

İNŞ CANIM bazen moralim çok bozuluyor hiç umudum kalmıyo

ben artık bat günü takip etmekten vazgeçtim canım ya ama bi kaç gün var 26 günde olurum genelde bugün 23
melekim canim Allah buyukdur burda ne hikayeler okuduk hatda biri sizin tup bebekden arkadasinizdi kendiliginden kac yil sonra hamile kalmisdi unutdunmu
sen insallah dua ediyorum en kisa surede Rabbim evlad payini vericek buna inaniyorum
atesini olc insallah adetin gelmez bu ay hamile olursun da ihtiyacin kalmaz ates olcmeye filan insallah
gelirsede atesini olc hatda kurde yap sogan kuru esinin sperm kalitesi nasil canim iyimi?

inş canım yaaa
ateşimi ölçmedim unuttum ben o siteye nasıl üye olucam bilemedim İngilizce yazıyo herşey:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…