- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
ayyy koptuum burdaa krize girdimmm çatlak senniii
burdayyıım işteeeeben de kip nerde diyodumhoşgeldinnnnnn
benim değişik planlar kafamdan geciyorbi diyorum sölemeyeyim geleyim o bebek tsörtleri varya böle karnında onunla karsılayayım sonra sasırsın boynuna atlayayım sonra diyom ki emzik önlük alayım ambalaj yapaym içinede not yazayım bebğin dilinden bi yanımda diyoki ara bas cığlığı söle babaaaaa oluyosun diyeeeee cok duygulandımmmm
kızz okadar bekleyemezsin devreem sende yüzük yaparsın olmadı testi, ya da taç falaaann
gülün kızlar tabi oh yandannnn harbi diyom okadarını yapamamda ama kesin saklarım bisüre bakar bakar göbek atarım
burdayyıım işteeee
kızz okadar bekleyemezsin devreem sende yüzük yaparsın olmadı testi, ya da taç falaaann
ben bekleyemem valla hemen kocamı ararım söylerim anneme söylerim sizeeeee tabiki söylerim hemen diğerlerine 3 ay sora söylerimama canım kocamla tabi bu haberi çok füzel kutlarızzzz zaten ben dedim bi hamile kalım evde parti vericem diye felekten bi gün çalarız işte
kkıız ne göbeğii zor bela hamiş oluyoruz şurda göbek yok, bebiş var olmaaaazzzzzzzzoturdğun yerden mutlu ol
ben bekleyemem valla hemen kocamı ararım söylerim anneme söylerim sizeeeee tabiki söylerim hemen diğerlerine 3 ay sora söylerimama canım kocamla tabi bu haberi çok füzel kutlarızzzz zaten ben dedim bi hamile kalım evde parti vericem diye felekten bi gün çalarız işte
ayy baksana hemen heyecanlandııkk
o günleri görecekmiyiz ya ayyy düşüncesi bile muhteşem Allahım inşallahhhhh
ayy baksana hemen heyecanlandııkk
hemen hamile kalabildiği halde ne kadar kısmetli olduğunu bilmeyen o kadar çok insan var ki işte bişey bu kadar zor olunca bizde bu kadar büyük tepkiler verıyoruz oysaki bu bazılarına göre çok sıradan bişey
hemen hamile kalabildiği halde ne kadar kısmetli olduğunu bilmeyen o kadar çok insan var ki işte bişey bu kadar zor olunca bizde bu kadar büyük tepkiler verıyoruz oysaki bu bazılarına göre çok sıradan bişey
yani bende ilk ay hamile kalsaydım aman ne var ki bunda derdim bu kadarda tepkı vermezdim çünkü eskiden hiç umursamıyodum olurr aman diyip geçiyodum Allah işte
3 ay kadar önce de benim için öyleydi, konmayı bırakıcaktım hamile kalacaktım, ablam ve işyerindeki arkadaş istediği ay hamiş kaldı, bende öyle sandım, hep bu ay isterdim ekimde korunmayı bırakıcam haziranda olsun bebişim derdim, arkadaşım dediki belki hemen olmayacak nerden biliyosun dedi bende saçmalama bi sorunumuz yokki neden olmasın dedim,
denedim ve olmadıı, okadar çok ağladımki ilk kırmızıları görünce, çok korktum ama ne fayda...
belkide sınanıyorumdur hı kızlar, demekki bişeyi çok istemeyecksin ya da havaya girmeyeceksin dedim kendime...
her ay yeni bişey öğreniyorum ve tanımadığım kişiler için dua ediyorum onlardan dua alıyorumm...
bigün bizde anne olacağız inşallah ama çok uzun sürmez inşallah...
çok uzattım kusura bakmayın
yani bende ilk ay hamile kalsaydım aman ne var ki bunda derdim bu kadarda tepkı vermezdim çünkü eskiden hiç umursamıyodum olurr aman diyip geçiyodum Allah işte
kızlar ben namaz kılıp dua edicem hepimize sizlerde bizi dualarınıza katın olur mu?
kızlar ben namaz kılıp dua edicem hepimize sizlerde bizi dualarınıza katın olur mu?
Allah kabul etsin canımm, her zaman dua ediyorumm
elbetde olucak ben buna adim gibi eminim insallah en kisa zamanda sende hamile olucaksin Rabbim en kisa surede versin evladini insallahhhhhhh tum kalbimle amin diyorum canimiyi akşamlar kızlar
ben geldim benimde az kaldı adet günümegeçen gece kendimi hamile olarak gördüm öyle mutlu oldum ki anlatamam
bigün bu rüya gerçek olurmu ki
iyi akşamlar kızlar
ben geldim benimde az kaldı adet günümegeçen gece kendimi hamile olarak gördüm öyle mutlu oldum ki anlatamam
bigün bu rüya gerçek olurmu ki
İNŞ CANIM bazen moralim çok bozuluyor hiç umudum kalmıyoelbetde olucak ben buna adim gibi eminim insallah en kisa zamanda sende hamile olucaksin Rabbim en kisa surede versin evladini insallahhhhhhh tum kalbimle amin diyorum canim
ben artık bat günü takip etmekten vazgeçtim canım ya ama bi kaç gün var 26 günde olurum genelde bugün 23ben görüyorum kocam görüyo hamiş olarak beni, ah aahh inşallah meleğiimm inşallah, bat kaç?
hayırdır inşallah niekii bende öleyimde sende öle olma
melekim canim Allah buyukdur burda ne hikayeler okuduk hatda biri sizin tup bebekden arkadasinizdi kendiliginden kac yil sonra hamile kalmisdi unutdunmuİNŞ CANIM bazen moralim çok bozuluyor hiç umudum kalmıyo
ben artık bat günü takip etmekten vazgeçtim canım ya ama bi kaç gün var 26 günde olurum genelde bugün 23
inş canım yaaamelekim canim Allah buyukdur burda ne hikayeler okuduk hatda biri sizin tup bebekden arkadasinizdi kendiliginden kac yil sonra hamile kalmisdi unutdunmu
sen insallah dua ediyorum en kisa surede Rabbim evlad payini vericek buna inaniyorum
atesini olc insallah adetin gelmez bu ay hamile olursun da ihtiyacin kalmaz ates olcmeye filan insallah
gelirsede atesini olc hatda kurde yap sogan kuru esinin sperm kalitesi nasil canim iyimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?