Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

inş canım yaaa
ateşimi ölçmedim unuttum ben o siteye nasıl üye olucam bilemedim İngilizce yazıyo herşey:26:
canim orda cute arkadasimiz var birde azeri kizi var onlara ozelden mesaj at mailini sana acarlar cok iyi kizlar bende kendim acmadim sagol su28 arkadasimiz var o acdi bana ozelden yazdim oda acti bende becerememisdim
olsun simdi unutdun artik unutma bak hergun olc ki yum yum gununu kacirmayasin ben hep ovi testi kullaniyordum cok paha ustume oturuyordu ama bu yontem cok ucuz bir dijital olcere para veriyon baska hic birsey
insallah en kisa surede hamile kalicaksin insallah hemde kendiliginden dogal yollarla

tamam canım ama önce adetim geçsin de başlıyayım madem hem zaten bugünlerde işlerimde yoğun kk ya giremiyorum çok fazla....
sen nasılsın nasıl senin oralar soğukmu tanıdığın kimseler varmı orda:26:

Son düzenleme:
soguk canim hemde nasil buralar erken sogur
tanidigim kimsecikler yok bir esim birde benim buralarda hepsi rus
hep evdeyim disarida az cikiyoruz ama 5-6 gune memlekete gidicem 7-8 aydir gitmiyorum hasretim biticek insallah

soguk canim hemde nasil buralar erken sogur
tanidigim kimsecikler yok bir esim birde benim buralarda hepsi rus
hep evdeyim disarida az cikiyoruz ama 5-6 gune memlekete gidicem 7-8 aydir gitmiyorum hasretim biticek insallah

hadi ya buraya gel o zaman burda hala daha yaz var
deemek memlekete gideceksin bayram için mi:26:hasret gider ailenle
azcık Azerice konuş ama arada yaaa seviyorum ben çok dilinizi

hadi ya buraya gel o zaman burda hala daha yaz var
deemek memlekete gideceksin bayram için mi:26:hasret gider ailenle
azcık Azerice konuş ama arada yaaa seviyorum ben çok dilinizi
mende sizin dilinizi cok sevirem bidenem(azerice)
canim cahilligime ver ne bayrami ki herkes hazirlik yapiyor ama anlamadim ne bayrami?:26:
oylesine gidiyorum canim hem cok ozledim annemi babami sevdiklerimi o yuzden gedirem

canim cahilligime ver ne bayrami ki herkes hazirlik yapiyor ama anlamadim ne bayrami?:26:
oylesine gidiyorum canim hem cok ozledim annemi babami sevdiklerimi o yuzden gedirem
önemli değil canım da sizin orda azerbeycanda kurban bayramı kutlanmaz mı:44::44:
ramazan bayramından sonra kurban bayramı geldi

men cox(cok) usuyurem(usuyorum) bura(burasi) cok soyuk (soguk) insanlarida soguk buranin ama turkiyye sicak benim memleketimde sicak insanlarida sicak cana yakin dimi ama

önemli değil canım da sizin orda azerbeycanda kurban bayramı kutlanmaz mı:44::44:
ramazan bayramından sonra kurban bayramı geldi

kutlanir melekim hemde guzel kutlanir kurbanlar kesilir fakirlere paylanilir evde guzel yimekler biser konuklar olur bol bol bayram ziyeretine gidilir ama ben azerbaycanda digilimki rusdar kutlamiyor oyuzden ne zaman haberim yok
evde televizyonda rusca konusuyor hic kurban bayrami diyen olmadi bunlardan
bayram ayin kaci canim insallah yetisirim bayrama kadar memlekete

iyi akşamlar kızlar
ben geldim benimde az kaldı adet günüme geçen gece kendimi hamile olarak gördüm öyle mutlu oldum ki anlatamam
bigün bu rüya gerçek olurmu ki
meleğim inşallah duamdasınnnnnnn canım benim melek anne

azerimisin hosgeldin ben nerde yasadıgını çözemedim ama hosgeldin aybalam

anladım canım .....
doğru diyon ruslar ne anlar bizim bayramlarımızdan...
yetişirsin ekim 15 de bayramşimdiden hayırlı yolculuklar sana uçaklamı gidiyosun
Acık kenara gayıverinn ben geldimmmmmm

gaydım kıscem gel yamacımaanlat hele naparsın

meleğim inşallah duamdasınnnnnnn canım benim melek anne

azerimisin hosgeldin ben nerde yasadıgını çözemedim ama hosgeldin aybalam
sağol şirinem inş bi gün tüm kk yı inletirim bende
serCem Azeri canım ama şuan rusyada yaşıyomuş

Son düzenleme:

Geldim yamacına ne yaparım aksama kadar evde oturur bebis hayalleri kurarım sen ne yaparsın beya
kim gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Sümüssss gelmisss teyzelerim ve esim bana öyle der nasılsın cnm görüsmeyeli

Geldim yamacına ne yaparım aksama kadar evde oturur bebis hayalleri kurarım sen ne yaparsın beya

Sümüssss gelmisss teyzelerim ve esim bana öyle der nasılsın cnm görüsmeyeli
bende aynı kıscem valla 7 yıldır öylece hayaller kuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…