neka güzel konuştunhep beraber inletiriz meleğim sen kalllll yetrki rabbmn izniyle
bildiğin gbi
bende aynı kıscem valla 7 yıldır öylece hayaller kuruyorum
evet canim azeriyim rusdarin icinde yasiyorum Rusyadayim burdan herkese sevgilermeleğim inşallah duamdasınnnnnnn canım benim melek anne
azerimisin hosgeldin ben nerde yasadıgını çözemedim ama hosgeldin aybalam
yok melekim ucaga binince cok kotu oluyorum o yuzden arabayla gidicem zaten yakin sabah cikiyoruz arabayla aksam memleketdeyiz insallahanladım canım .....
doğru diyon ruslarne anlar bizim bayramlarımızdan...
yetişirsin ekim 15 de bayramşimdiden hayırlı yolculuklar sana uçaklamı gidiyosun
gaydım kıscemgel yamacıma anlat hele naparsın
canim ya ne guzel sozler Allah razi olsun insallah herkesin gonlundeki arzular dilekler gerceye cevrilir
inş bigün hayaller gerçek olur canım.....
Yaaaa bennnnnn bucugu attım üc senedir kuruyom o hayalleriiiiiiiii
evet canim azeriyim rusdarin icinde yasiyorum Rusyadayim burdan herkese sevgiler
yok melekim ucaga binince cok kotu oluyorum o yuzden arabayla gidicem zaten yakin sabah cikiyoruz arabayla aksam memleketdeyiz insallah
yakınmış canım güle güle git gelbizide unutma ama
hos buldum bidenemYeni arkadaslar gelmissss hosgelmiiiiissssssssss
inş bigün hayaller gerçek olur canım.....
hem sen daha küçüksün tadını çıkar ben napıyım girdim artık 30 yaşına
evet canim azeriyim rusdarin icinde yasiyorum rusyadayim burdan herkese sevgiler
yok melekim ucaga binince cok kotu oluyorum o yuzden arabayla gidicem zaten yakin sabah cikiyoruz arabayla aksam memleketdeyiz insallah
canim ya ne guzel sozler allah razi olsun insallah herkesin gonlundeki arzular dilekler gerceye cevrilir
insallah ruyalarimizda gorduyumuz o minikler en kisa surede gelir annelerine
insallah senin hayallerindekinnende guzel bir dugunun olur ve hayatin hep mutlu huzurlu olur
insallah sen bizler gibi beklemezsin en kisa surede bebegin gelir kollarin arasina
allah herkesi gonlundekinnen mukafatlandirsin
yeni arkadaslar gelmissss hosgelmiiiiissssssssss
inş yaa çok isterim ikiz olsun üçüz olsun diyeEvet cnm tesellim yasımın kücük olması insallah sende en kısa zamanda ikizzzz annesi olursunnn
yok melekim unuturmuyum hic her zaman aklimdasiniz dualarimdasinizinş bigün hayaller gerçek olur canım.....
hem sen daha küçüksün tadını çıkar ben napıyım girdim artık 30 yaşına
hos buldum bidenemben seni topiki yeni acdiginda burdaydim bende yazdim insallah bende birgun anne olucam diye
bakalim insallah hepimiz anne oluruz
amin datlı arkadasım insallah hiçbirimizi bekletmesin rabbim anne olmayı hepimize nasip etsin insallah ikizin olur insallah. Esininde seninde kucagın bebeklerinzle dolar eviniz bebek sesleriyle dolsun insallah.amin allah hepimizin dularımızı kabul etsin amin
hosbulduk datlımmmm
inş yaa çok isterim ikiz olsun üçüz olsun diye1 tane olsa oda yeter ama
kaç yılın acısı çıkar valla ikiz olursa
ben evlendigimden bugune bebek istiyorum canim hic korunmadik iste nasib kismet 1yil 5 aydir evliyizİnsallahhhh cnmmm ben yeni gördüm ismini gecmisi okuyamıyom herzaman telden girdigim icin sen ne zamandır bebis istiyosun tedavi oluyo musun
kısceleriiiiiim ben kaçtımsize iyi muhabbetler
iyi geceler
gule gule melekimkısceleriiiiiim ben kaçtımsize iyi muhabbetler
iyi geceler
ben evlendigimden bugune bebek istiyorum canim hic korunmadik iste nasib kismet 1yil 5 aydir evliyiz
doktorlar bir sorun yok diyordu
ama yeni olusan bir kistim var yeni ogrendim
birde hormonlardan analiz vericem kist oldugu icin bu ay yumurtam gelismemis buyumemis dedi doktor bakalim ne tedavi yazicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?