Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

meleğim inşallah duamdasınnnnnnn canım benim melek anne

azerimisin hosgeldin ben nerde yasadıgını çözemedim ama hosgeldin aybalam
evet canim azeriyim rusdarin icinde yasiyorum Rusyadayim burdan herkese sevgiler
anladım canım .....
doğru diyon ruslar ne anlar bizim bayramlarımızdan...
yetişirsin ekim 15 de bayramşimdiden hayırlı yolculuklar sana uçaklamı gidiyosun

gaydım kıscem gel yamacımaanlat hele naparsın
yok melekim ucaga binince cok kotu oluyorum o yuzden arabayla gidicem zaten yakin sabah cikiyoruz arabayla aksam memleketdeyiz insallah
canim ya ne guzel sozler Allah razi olsun insallah herkesin gonlundeki arzular dilekler gerceye cevrilir
insallah ruyalarimizda gorduyumuz o minikler en kisa surede gelir annelerine
insallah senin hayallerindekinnende guzel bir dugunun olur ve hayatin hep mutlu huzurlu olur
insallah sen bizler gibi beklemezsin en kisa surede bebegin gelir kollarin arasina
Allah herkesi gonlundekinnen mukafatlandirsin

Yaaaa bennnnnn bucugu attım üc senedir kuruyom o hayalleriiiiiiiii
inş bigün hayaller gerçek olur canım.....
hem sen daha küçüksün tadını çıkar ben napıyım girdim artık 30 yaşına

amin datlı arkadasım insallah hiçbirimizi bekletmesin rabbim anne olmayı hepimize nasip etsin insallah ikizin olur insallah. Esininde seninde kucagın bebeklerinzle dolar eviniz bebek sesleriyle dolsun insallah.amin allah hepimizin dularımızı kabul etsin amin

yeni arkadaslar gelmissss hosgelmiiiiissssssssss

hosbulduk datlımmmm

hos buldum bidenem ben seni topiki yeni acdiginda burdaydim bende yazdim insallah bende birgun anne olucam diye
bakalim insallah hepimiz anne oluruz

İnsallahhhh cnmmm ben yeni gördüm ismini gecmisi okuyamıyom herzaman telden girdigim icin sen ne zamandır bebis istiyosun tedavi oluyo musun

Eeee anlat bakalım kac senelik evlisin ne zamandır bebis istiyosun yasın kac tedavi oluyo musun ??? Ne meraklıyım beee
inş yaa çok isterim ikiz olsun üçüz olsun diye 1 tane olsa oda yeter ama
kaç yılın acısı çıkar valla ikiz olursa

Aynen yaaa bende yanıp tutusuyom ikiz olsun diye esim de nasıl bakacan diyo olsun da ben bakarım yavrularıma diyom

İnsallahhhh cnmmm ben yeni gördüm ismini gecmisi okuyamıyom herzaman telden girdigim icin sen ne zamandır bebis istiyosun tedavi oluyo musun
ben evlendigimden bugune bebek istiyorum canim hic korunmadik iste nasib kismet 1yil 5 aydir evliyiz
doktorlar bir sorun yok diyordu
ama yeni olusan bir kistim var yeni ogrendim
birde hormonlardan analiz vericem kist oldugu icin bu ay yumurtam gelismemis buyumemis dedi doktor bakalim ne tedavi yazicak

Hmm anladım cnm kısmet insallah cok beklemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…