Eeee anlat bakalım kac senelik evlisin ne zamandır bebis istiyosun yasın kac tedavi oluyo musun ??? Ne meraklıyım beee
hehhe canım ben bekarım daha sevdigim var hayırlısı ile yuva kurup sevdigimle cocuk sahibi olmak dilegim Allahın rızasıve yardımıyla insallah ben daha öncede yazdım kuzu bu topiğe
insallah bende anne olurum diye
sirinem gelmissss basım agrıyo kızzzz
Eeee anlat bakalım kac senelik evlisin ne zamandır bebis istiyosun yasın kac tedavi oluyo musun ??? Ne meraklıyım beee
hehhe canım ben bekarım daha sevdigim var hayırlısı ile yuva kurup sevdigimle cocuk sahibi olmak dilegim Allahın rızasıve yardımıyla insallah ben daha öncede yazdım kuzu bu topiğe
Hmmm sasırdım kızzzo zaman Allah önce hayırlı bir evlilik sonra hayırlı bir evlat nasip etsin cnmmmm
vayya beee peki nişan söz yokmu canm
Hmmm sasırdım kızzzo zaman Allah önce hayırlı bir evlilik sonra hayırlı bir evlat nasip etsin cnmmmm
bende şaşırdım vala
gecmiş olsun canım nieki ilaç içme sakın
bende şaşırdım vala
vayya beee peki nişan söz yokmu canm Hmmm sasırdım kızzzo zaman Allah önce hayırlı bir evlilik sonra hayırlı bir evlat nasip etsin cnmmmm
amin canım insallah aminhihi sasırdınız mı canım bakalım insallah düsünüyoruz bu haftasonu evlenme teklif etti yüzük taktı sükür olsun Allaha
bayramdan sonra nişan düsünyoz canlarım insallah
amin canım insallah aminhihi sasırdınız mı canım bakalım insallah düsünüyoruz bu haftasonu evlenme teklif etti yüzük taktı sükür olsun Allaha
bayramdan sonra düsünyoz canlarım insallah
İnsallah cnmmm evlen de halay cekek dügünündehangi ildesin bu. Arada
insallah canım insallah amin.ilimi söylemiyim kuzu:26:
insallah canım insallah amin.ilimi söylemiyim kuzu:26: iç anadoludayım
insallah canım insallah amin.ilimi söylemiyim kuzu:26:
E hadi söyleme guzu
Yooooooo icmem zatennnn cnmmm bilmem kiii kızz kan sekerimi falan hic ölctüremedim sürekli ellerim titriyo bugün bacaklarım da titriyodu bi ara düsüyodum nerdeyse
Sirineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
ben gelddiiim, kaç saattir net yok giremedim çatladııımmm
ben çıkmışım sen girmişsin galiba cnm bende anneme gıttım sımdı geldım hemenbasına oturdummm
sağ kasığıma bi sancı girdi uyuştu valla, ayyy bana noluyooo topikcanlaarrr, belimde çok ağrıyoooo amaaan aaamaaaaan
uyumaaayyııınnnnnnnnnnnnn ben geldddiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sağ kasığıma bi sancı girdi uyuştu valla, ayyy bana noluyooo topikcanlaarrr, belimde çok ağrıyoooo amaaan aaamaaaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?