uyumaaayyııınnnnnnnnnnnnn ben geldddiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sirineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
sümeyyemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seni çok özleedimmmmmmmmm hatta bu topikteki herkesiiiiiiiiiiiii
Bende seni coooooooooooooooook özledimmmmmm cnmmmmmmm nasılsın görüsmeyeliii
iyiyim canım yaaaa benden haberler var hemen sana solymem lazım sende ne var ne yokk
Ne haberler var kız cok merak ettim simdibende aynı kuzu yaa adetimi bekliyom
bende de çokk önemli değil de bılmıyorum yanı bana gore o da onemlı bende sol tarafımda sancılar basladı kuzen m hamısttı ondada oyle baslamısss bugun sabah agrıyla uyandım aradan zaman gecınce belım de agrımaya basladı.geçti akşama dogru tekrar sancılarım basladı sık sık oldu gün içerisinde .göğüs uclarım acıyo birde hafif şiişlik varr
ben ohooooooooooooooo onu bi görimmmmmm varya o testi heralde boynuma kolye yapar gezerim
çok guldum allah ıyılıgını versın
Hadiiii yaaaa ilk hamisimiz mi olacan kızzzzzzayyyy cooooook sevindim insallah hamissindirrr bat ne zaman . Ne zaman test yapacan
bu ayın 12 si doktorum bu ay adet olmazsan hamişsin demişti.kızlar da 4 gün kala belli olur dedi teste. bugn çok sancım vardı az daha doktora gıdecektımm çok ılgınc tek taraflı da arada sol tarafta da oluyor anlayamadım ama deli gibi de yemek yiyorummmsen ne zaman test yapcan canım buneden unyeye fark edıyor bak bn ılk hamıs oldugumda hıc agrı sancı falan yoktuuu sende sakın ummıtsızlıge kapılm a rabbım bır bakarrsssınnnn verir çok şaşr r ve mutlu olursun ondan sonra burda hepimiz birden şükr ederizhayırlısıyla:44::44:
3 ay kadar önce de benim için öyleydi, konmayı bırakıcaktım hamile kalacaktım, ablam ve işyerindeki arkadaş istediği ay hamiş kaldı, bende öyle sandım, hep bu ay isterdim ekimde korunmayı bırakıcam haziranda olsun bebişim derdim, arkadaşım dediki belki hemen olmayacak nerden biliyosun dedi bende saçmalama bi sorunumuz yokki neden olmasın dedim,
denedim ve olmadıı, okadar çok ağladımki ilk kırmızıları görünce, çok korktum ama ne fayda...
belkide sınanıyorumdur hı kızlar, demekki bişeyi çok istemeyecksin ya da havaya girmeyeceksin dedim kendime...
her ay yeni bişey öğreniyorum ve tanımadığım kişiler için dua ediyorum onlardan dua alıyorumm...
bigün bizde anne olacağız inşallah ama çok uzun sürmez inşallah...
çok uzattım kusura bakmayın
dediğin gibi bende öle zannediyordum ilk ay farkında olmadan hamile kaldım ve haberım m olmadan doktorun tavsıyesıyle hamıle degılsın dedı ve ılac kullandım daha sonra da düşük yaptım ve su an o kadar çabalıyorum ama umutsuzluk da elimde değil dediğin gibi şu an mutlu oldugunuzn herşeyi mutsuz olduğunu z herşeyi paylaşıorum sızınle bıryere gıttıgımde sizi merak ediyorum hepiniz mükemmel insanlarsınız harikasınız neşlisiniz ne olursa olsun neşeniz bozulmasınallahım hayırlısı ile mübarek günlerin hepsinin yüzü suyu hürmetine hepinizi sağlıklı mutlu anneler yapıp hayırlı evlatlar versin :2::2::2::2::2:
Kızz bu kadar erken belirti baslar mı ki :44:::44: insallah hamissindir yaaa bacım ben test yaptım negatiffffffkan testinde bir hafta önce bile cıkar
merhabaa canlar 1 saat oldu geleli yorgunluktan bitap düştüm... yarın hepinizin ifadesini alıcamçok öpüyorum hepiniiiziiii iyi gecelerr
dediğin gibi bende öle zannediyordum ilk ay farkında olmadan hamile kaldım ve haberım m olmadan doktorun tavsıyesıyle hamıle degılsın dedı ve ılac kullandım daha sonra da düşük yaptım ve su an o kadar çabalıyorum ama umutsuzluk da elimde değil dediğin gibi şu an mutlu oldugunuzn herşeyi mutsuz olduğunu z herşeyi paylaşıorum sızınle bıryere gıttıgımde sizi merak ediyorum hepiniz mükemmel insanlarsınız harikasınız neşlisiniz ne olursa olsun neşeniz bozulmasınallahım hayırlısı ile mübarek günlerin hepsinin yüzü suyu hürmetine hepinizi sağlıklı mutlu anneler yapıp hayırlı evlatlar versin :2::2::2::2::2:
Amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn cnmmmm
bilmiyorum canım bir tanıdıgımda adetten önce çıkmış da bilmiyorum n e bilimm erken bencede ama agrılarım varr anlamadım ilk iğneyi yaptırdıgımda aşırıydı ama sancılarım azaldı şu neyden kaynaklanıyor bılmıyorumm bır hafta sonra kan tahlılı yaptırırım
Amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn cnmmmm
sen ne yaptın nasıl gidiyor çalışmalr.?
Hmm anladım cnm cok merak ettim simdi yaaa insallah hamissindir bende önümüzdeki salı tedaviye baslıcam
sen ne yaptın nasıl gidiyor çalışmalr.?
nasıl bır yol ızleyecek dr 'un?
Calısma yok cnm istedikce yapıyokilk kez gidecem bu dra ne yapacak bilmiyom kuzum yaaa asılama bile olsbilir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?