- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi champagneshimmer
gıda zor haklısın hem çalışan olursa bırakıp giderse konusu cok hassas öyle bir şey olamalı ben o işçiye bağımlı olmamalıyım.çeşitin fazla olursa tatil yapma oranınızda aynı ölçüde ihtimalsiz olur...
işyeri açmak gerçekten zor
işçiniz tatiline ayarlayıp gidebilir siz işleri yoluna koymadan gidemezsiniz
biz sürekli dışarıda yiyoruz mesela yemekleri
margarin kullandığını farkeden bir kadın oldu yemekçide (pilavdı ben pilav yemiyorum) hangi devirdeyiz bu zararlı şeyi niye kullanıyorsunuz diye söylendi ama diğer masada bir adam güzel olmuş dedi...
ben mesela analı kızlı beğenip yiyorum başkası bunların normalde küçük olması lazım diyor...
ben sarımsaklı yemiyorum bir ev yemekleri yapan yerde geneli sarımsaklı biz ofiste kokar diye yiyemiyoruz kadında bu şekilde beğeniliyor ama diyor (gitmiyoruz oraya zorda kalmadıkça (yakın olduğu içinzorda dedim))
birde gıda tekstile benzemiyor çok riskli sen çok dikkat edersin bir gün yemekten kıl çıkar kesilir müşterin..
tatil kısmına gelince ben zaten tatil yerinde oturuyorum. bana 7/24 tatil.
tereyag diye aldığınız bazı yağlar bildiğin margarin tadında kokusunda çıkabiliyor. ve bazı süper zeki aşçılar takılmışlar margarine hala margarinsiz yemek olmaz diretenlerde var...ıyy ağızlarının ortasına çakasım geliyor...