Bir gunde degisen hayatim:(

ah canım çok geçmiş olsun . sağlık ne kadar önemli bir şey değil mi kaybedince anlıyoruz. inşallah geçici bir dönem yaşıyorsundur düzelirsin. bu günleri unutursun canım Allah yardımcın olsun.

Çok geçmiş olsun.

Kendini çok huzurlu hissettiğin anlarda geçiyor mu baş dönmelerin peki?
Yani tamamıyla senin olumsuz düşünmenden,stresinden mi kaynaklıymış? :26:

Bu bendede var cok uzuldugum zamanlarda ayakta duramıyorum yuruyemıyorum bas donmesı ve acıl ıgneler yetmedıgı yerde serum gecmıs olsun
moralını yuksek tutmaya calıs

Çok geçmiş olsun.

Kendini çok huzurlu hissettiğin anlarda geçiyor mu baş dönmelerin peki?
Yani tamamıyla senin olumsuz düşünmenden,stresinden mi kaynaklıymış? :26:
Evet kendimi cok mutlu hissetsemde oluyor bu hafta oldugu gibi ama baslangici stres kaynakli ilk yasadigimda yogun stres vardi

Bu bendede var cok uzuldugum zamanlarda ayakta duramıyorum yuruyemıyorum bas donmesı ve acıl ıgneler yetmedıgı yerde serum gecmıs olsun
moralını yuksek tutmaya calıs
mutlu olsamda yasiyorum ben..4aydir hissettirmedigi gun yok ama bazen bu kadar agir olup acillik oluyo serum falan ise yaramiyo..gecmis olsun sizede

Allah'ım senin yardımcın olsun şifa versin sana
senin için bol bol dua edicem canım

ben bundan 11 sene önce üniversitedeyken tanıştım vertigoyla,bir sabah aniden ve durupdururken başladı,öyleki gözümü şiddetli bir başdönmesiyle açtım,bütün oda etrafımda dönüyodu,yerimden bile kalkamadım,başucumda duran cep telefonumu zar zor alarak,eşimi aradım,o zamanlar sözlüydük,kalktı geldi aldı beni doktora götürdü,ilk başta direk norolojiye gittik,bütün testler yapıldı ve nörolojiyle ilgisi olmadığına karar verildi ve kbb'ye yönlendirildim,orda yapılan bir ton test ve tetkik sonucu" pozisyonel vertigo" teşhisi konuldu,günlerce yattım,aylarca yürümek,hareket etmek işkence oldu,iki kişinin koluna girerek gideceğim yere gidebiliyodum ancak,çok zor günler geçirdim ama ilaçlarında yardımıyla bi süre sonra toparladım,sonrasında zaman zaman hafifçe yoklasada önemli bi şikayetim olmadı taki geçen seneye kadar,geçen sene yine şiddetli bir başdönmesi ve bulantıyla kendimi kbb'de buldum,vertigom çoşmuştu ,ilaçlar verildi tabi,ama en önemlisi hareket dedi doktorum,hareketlerine çok dikkat edeceksin,5 km yol yürürsün hiç bişey olmaz ama evde 5 dkka iş yaparsın mahvolursun dedi,vertigonun ince noktası bu işte canım,ani hereketlerden kaçınacaksın,yavaş ve dikkatli hareket edeceksin,bunlara dikkat edersen vertigoyla yaşamayı öğreniyosun,çok geçmiş olsun,inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

Bu hastalığı sadece yaşayan bilir canım ben de ne yazık ki vertigoyla iki yıl kadar önce bir sabah tanıştım.Yaşadıklarını aylarca fazlasıyla yaşadım.Kullandığım ilaçlar yaptırdığım testler de cabası çok şükür atlattım ama giderken bana migren hastalığını bırakarak gitti ama ben şükür dedim geçti ya o bana yeter.Rabbim kimseye bu hastalığı vermesin bu hastalıklara uğraşanlara tez şifa nasip etsin ve nolur bizlere de tekrarını yaşatmasın.Şimdi benim güzel arkadaşım sana tavsiyem kafein içeren şeylerden özellikle tuzdan hamur işlerinden uzak durmaya çalış ankaradaysan sana bir doktor ismi de verebilirim.Umudunu kaybetme ne kadar zor olursa olsun geçecek.Ben bu hastalık yüzünden işimdem ayrıldım o zaman yavrumu sütten kestim banyomu bile annem yaptırıyordu düşün yani ama geçti Allah çok büyük inan ve dua et.Allah yar ve yardımcımız olsun.Sormak istediklerin olursa yaz canım.

bundan 8-9 sene önce öss'ye hazırlanırken yaşamıştım bende aynı durumu, sadece strese bağlıydı senin yaşadığın gibi, içinde bulunduğun stres hali geçince hastalığında hafifleyecek zamanla, şuan neredeyse hiç sorun yaşamıyorum ama mesela koltuktan veya yataktan çok hızlı kalktığımda kısa süreli bir göz kararması, baş dönmesi gibi bir şey oluyor bir kaç saniye içinde geçiyor, sıkma canını, acil şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…