Bir gunde degisen hayatim:(

. Zaten pskiyatristim var belirtmistim.vasoserc vastarel tebokan 4aydir kullaniyorum ama benimki dizzness seklinde seyrettigi icin fayda goremiyorum

Bende gidiyorum canim pskiyatriye.cok sagol

Evet canım aynı şeyleri yaşadım alışveriş merkezlerine ya da markete gittiğimde raflara bakamıyordum ben bir de ilk zamanlarda televizyona da bakamıyordum
bende oyle.cok isikli hareketli yerlerde artiyo bunu farkettim.ataklarimda televizyonada bakamiyorum karanlik odada yatiyorum...

Çok üzüldüm,ama sakın umudunu yitirme heleki 20 yaşında! İnan bana bugünlere gülüp geçeceğine ve hastalıını atlatacağına umut dolu bir his var içimde.

Çok üzüldüm,ama sakın umudunu yitirme heleki 20 yaşında! İnan bana bugünlere gülüp geçeceğine ve hastalıını atlatacağına umut dolu bir his var içimde.
Insallah oyle olur cok sagolun.boyle yataga bagli kaldikca ilaclar bile dindirmeyince umudum kayboluyo ama haklisiniz...

Metpamide alerjim var.dramamine ve emedur kullaniyorum

Ayni rahatsizlik bende de var.
Ve bir cok doktora da gorundum.
En son care kbb uzmani olan doktorum, metpabid verdi.
Ataklarim tekrarlandiginda aliyorum hemen ve yuksek yastikta, hic kipirdaman yatarak dinleniyorum.

9 günün sonunda kendime gelebildim bende. inanılmaz bir baş dönmesiyle başlayan bu illet dinlenmedikçe geçmiyo ne yazıkki. benimki aşırı kaygı ve üzüntüden çok ağlamaktan oldu diye düşünüyorum.genç yaştaki dayımı kaybedince çok ciddi bi üzüntü stres yaşadım. hastane süreci falan derken derler ya hasta bakan daha hasta olur diye sanırım benim durumum bu oldu. ha bu ilk atağım değil. geçen senede böyle olmuştu ama ozaman sıkıntı dert falan yoktu. ama tavsiyem manevra tedavisi olman yolunda gittiğim bir doktor var ankarada eğer sende burda oturuyorsan doktorun adını ve hastane adını verebilirim. çok çok geçmiş olsun arkadaşım.
ama sana tavsiyem asla bilgisayarla muhattap olma bi süre. başını aşşağıya eğme yavaş hareket et,ani hareketlerden kaçın ve yastığın yüksek olsun sırt üstü yat

Bunu atltacağına eminim.
Allah acil şifa versin size ve tüm şifa bekleyenlere

Gecmıs olsun

bı ara bendede sabh uyanınca bas dönmesı oluyordu gun boyu surdugude olurdu ara ara gelırdı. Zaman zman gece yatınca gözumu kapatamzdım gerı gerı döner gıbı olurdum ben dönerım etrafım döner garıp bışıdı ama ozamn bunu ne oldugunu bılmıyordum eşime dedıgımde tansıyornun dusmustur falan dıyordu. Doktora bıle gıtmedım . Mıgrene bagladım o ara cok mıgrenım tutardı sımdı yok allhıma sukur. Ama duyuyorumkı ılerde yasayabılırmısım

Canim benimki ic kulaktan kaynaklanmadıgı icin manevra uygulanamazmıs.daha kotu yapabilirmis hatta..cok tesekkur ederim allah yasatmasin bidaha

Canim benimki ic kulaktan kaynaklanmadıgı icin manevra uygulanamazmıs.daha kotu yapabilirmis hatta..cok tesekkur ederim allah yasatmasin bidaha.zaten bilgisayar degil telefon kullaniyorum yattigim yerden parlaklığı bile en dusuk seviyede:)

Muhtemelen pozisyonel vertigodur.o da hareketlere bagli olur cabuk gecermiş. artik uzman oldum bu konuda:) ileride de yasamazsiniz insallah

Seni çoook iyi anlıyorum,aynısını gecen bayramda yaşadım.Dünyam dönmustu sabah uyandıgımda
esıme bebegıme bakamayacagımı hemen annemı cagırması gerektıgını söylemıstım.Çok kötuydu,
uyuyamıyordum.Uyanınca kalkamıyordum.Kalktığımda tuvalete gıderken duvarlara çarpa çarpa
gidiyordum,bebeğimi kucagıma alamıyordum.Benimkinin sebebi 5gun boyuınca 3-4 saatlık uykularla
durmus olmamdı ve stres.Ama b12 vitamını aldım her sabah,sonra daha ıyıyım arada oluyor ama
o günlerdekı gıbı olmadı şükür.Sen kullandın mı vitamın ?We birkaç gun bol bol uyu,hıc kalkma gerekmezse.

Son düzenleme:
Benim tam 1 sne önce başlamıştı, aralarda da oluyordu ama diziness şeklinde, şimdi dün yeniden atak geçirdim, evde yatıyorum, işe gidemiyorum... herşey sil baştan..

Evet b12ye basladim bendr.dinleniyorum bol bol sagolun

Benim tam 1 sne önce başlamıştı, aralarda da oluyordu ama diziness şeklinde, şimdi dün yeniden atak geçirdim, evde yatıyorum, işe gidemiyorum... herşey sil baştan..

benim 4aydir 4.atagim cok sık yokluyor.serum bile fayda etmedi..adet zamanlarimda artardi simdi de mevsim degisimi dedi doktor.atakta dizzness seklinde oluyo dimi

benim 4aydir 4.atagim cok sık yokluyor.serum bile fayda etmedi..adet zamanlarimda artardi simdi de mevsim degisimi dedi doktor.bende okula gidemiyorum gunlerdir yatiyorum. o kayma hissini hissetmedigim gun yoktu zaten onemsememeye calisiyorum ama atak geldimi ne fayda.atakta dizzness seklinde oluyo dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…