. Zaten pskiyatristim var belirtmistim.vasoserc vastarel tebokan 4aydir kullaniyorum ama benimki dizzness seklinde seyrettigi icin fayda goremiyorumVertigo bende de var...
Ve haliyle bol miktarda mide bulantısı...
Mide bulantısı insanın tüm yaşamını alt üst ediyor, bunu kabul edebilirim..
Ama vertigo, ilaçlarını aldığın 2. günden sonra geçiyor...Bu kadar kafana takacağın bir hastalık değil...
Vasoserc ile sıkıntın kalmayacak...
Dönem dönem vertigo nükseder..Nüksettiğinde ilacından kullanırsın 1 hafta..Normale dönünce bırakırsın...
Vertigonun yanında majör depresyon gibi bir durum yaşadığını düşünüyorum...Uzman değilim lakin psikiyatriyle de görüşmende fayda var..
Aslında tüm sonuçların normal çıktığında, yönlendirmiş olmaları gerekiyordu seni:44:...
Bende gidiyorum canim pskiyatriye.cok sagolben de aynı şikayetlerle doktora gittim vertigo ilaçları kullandım ama sonradan durumun psikolojik oldugu ortaya cıktı 2 aydır panik atak tedavisi görüyorum gayet iyiyim bu seçeneği de göz ardı etmemeni öneririrm allah şifanı versin
bende oyle.cok isikli hareketli yerlerde artiyo bunu farkettim.ataklarimda televizyonada bakamiyorum karanlik odada yatiyorum...Evet canım aynı şeyleri yaşadım alışveriş merkezlerine ya da markete gittiğimde raflara bakamıyordum ben bir de ilk zamanlarda televizyona da bakamıyordum
Bundan 4ay once tanistim vertigoyla...o gecmeyen bulanti icimin dönmesi bulanik görmemle acilde gecen saatlere ragmen 10gun hareketsiz yattim.neye uzuldun bu kadar dedi dayim,doktor kendsi.evet stresliydim zaten uzun zamandir kaygilarim vardi bide ustune bu geldi.sonralari hic gecmedi o sallantı hissi adet zamanlarimda yataklara dustum.beyin mrim doplerim kan testlerim cok normal ama gecmiyoda gecmiyo.hastalik hastasi oldum bulamiyolar neyim oldugunu diye agliyorum gunlerdir.mr temiz ciktgi halde beynimde sorun var dedim durdum.cnku ic kulagimdada bsey yok ve bu yalanci vertigo daha cok beyincikle ilgiliyms.doktorlara dayima guvenemez oldum.bugunum acilde gecti serumlar bile fayda etmiyo geldimi gunlerce gecmiyohenuz 20 yasindayim ama yasama sevincim istegim kalmadi bunu ceken anlar.gercekten dunya algim bozuldu sanki.. anlatip dertlesmek istedim dualariniz benimle olsun..bu arada pskiyatr yardimi aliyorum kendim olumlu dusunce kuantumla ilgileniyorum ama gecmedikce en basa donuyorum her seferinde.
Insallah oyle olur cok sagolun.boyle yataga bagli kaldikca ilaclar bile dindirmeyince umudum kayboluyo ama haklisiniz...Çok üzüldüm,ama sakın umudunu yitirme heleki 20 yaşında! İnan bana bugünlere gülüp geçeceğine ve hastalıını atlatacağına umut dolu bir his var içimde.
Metpamide alerjim var.dramamine ve emedur kullaniyorum
9 günün sonunda kendime gelebildim bende. inanılmaz bir baş dönmesiyle başlayan bu illet dinlenmedikçe geçmiyo ne yazıkki. benimki aşırı kaygı ve üzüntüden çok ağlamaktan oldu diye düşünüyorum.genç yaştaki dayımı kaybedince çok ciddi bi üzüntü stres yaşadım. hastane süreci falan derken derler ya hasta bakan daha hasta olur diye sanırım benim durumum bu oldu. ha bu ilk atağım değil. geçen senede böyle olmuştu ama ozaman sıkıntı dert falan yoktu. ama tavsiyem manevra tedavisi olman yolunda gittiğim bir doktor var ankarada eğer sende burda oturuyorsan doktorun adını ve hastane adını verebilirim. çok çok geçmiş olsun arkadaşım.
ama sana tavsiyem asla bilgisayarla muhattap olma bi süre. başını aşşağıya eğme yavaş hareket et,ani hareketlerden kaçın ve yastığın yüksek olsun sırt üstü yat
9 günün sonunda kendime gelebildim bende. inanılmaz bir baş dönmesiyle başlayan bu illet dinlenmedikçe geçmiyo ne yazıkki. benimki aşırı kaygı ve üzüntüden çok ağlamaktan oldu diye düşünüyorum.genç yaştaki dayımı kaybedince çok ciddi bi üzüntü stres yaşadım. hastane süreci falan derken derler ya hasta bakan daha hasta olur diye sanırım benim durumum bu oldu. ha bu ilk atağım değil. geçen senede böyle olmuştu ama ozaman sıkıntı dert falan yoktu. ama tavsiyem manevra tedavisi olman yolunda gittiğim bir doktor var ankarada eğer sende burda oturuyorsan doktorun adını ve hastane adını verebilirim. çok çok geçmiş olsun arkadaşım.
ama sana tavsiyem asla bilgisayarla muhattap olma bi süre. başını aşşağıya eğme yavaş hareket et,ani hareketlerden kaçın ve yastığın yüksek olsun sırt üstü yat
Bunu atltacağına eminim.
Allah acil şifa versin size ve tüm şifa bekleyenlere
Gecmıs olsun
bı ara bendede sabh uyanınca bas dönmesı oluyordu gun boyu surdugude olurdu ara ara gelırdı. Zaman zman gece yatınca gözumu kapatamzdım gerı gerı döner gıbı olurdum ben dönerım etrafım döner garıp bışıdı ama ozamn bunu ne oldugunu bılmıyordum eşime dedıgımde tansıyornun dusmustur falan dıyordu. Doktora bıle gıtmedım . Mıgrene bagladım o ara cok mıgrenım tutardı sımdı yok allhıma sukur. Ama duyuyorumkı ılerde yasayabılırmısım
Seni çoook iyi anlıyorum,aynısını gecen bayramda yaşadım.Dünyam dönmustu sabah uyandıgımda
esıme bebegıme bakamayacagımı hemen annemı cagırması gerektıgını söylemıstım.Çok kötuydu,
uyuyamıyordum.Uyanınca kalkamıyordum.Kalktığımda tuvalete gıderken duvarlara çarpa çarpa
gidiyordum,bebeğimi kucagıma alamıyordum.Benimkinin sebebi 5gun boyuınca 3-4 saatlık uykularla
durmus olmamdı ve stres.Ama b12 vitamını aldım her sabah,sonra daha ıyıyım arada oluyor ama
o günlerdekı gıbı olmadı şükür.Sen kullandın mı vitamın ?We birkaç gun bol bol uyu,hıc kalkma gerekmezse.
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Amin. Dua et.
Benim tam 1 sne önce başlamıştı, aralarda da oluyordu ama diziness şeklinde, şimdi dün yeniden atak geçirdim, evde yatıyorum, işe gidemiyorum... herşey sil baştan..
Benim tam 1 sne önce başlamıştı, aralarda da oluyordu ama diziness şeklinde, şimdi dün yeniden atak geçirdim, evde yatıyorum, işe gidemiyorum... herşey sil baştan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?