Bir gunde degisen hayatim:(

yazıyı okuyunca bu kadarmı olur dedim , 10 gündür . Belkide kpss sonucu açıklandıktan sonra (çok takmadım kafama diyorum ama ,demekki takmışım) bu şikayetler başladı bende . Ve bugün saat 15:30 da randevu aldım doktordan bakalım ne diyecek . Sallanıyorum sanki deprem oluyor gözlerim kararıyor . Ve sallanıyorum . Bu nasıl birşey . Psikolojim bozuldu ...

Allah yardımcın olsun arkadaşım çok geçmiş olsun ilaçlarını düzenli kullan inş bir an önce sağlıgına kavuşursun herşey gönlünce olsun

Bende 4aydir cekiyorum bunu hissetmedigim tek gun yok o sallanti hissini.vertigo ilaclarida atak zamani fayda etmiyo iskence gibi gunlerce cekiyorum..yer ayagimdan kayiyo sanki.dikkat ediyorum hareketlerime yediklerime ama insan umutsuzluga kapiliyo tabi..umarim canim cok sagol

Kafeini tamamen cikardim cayi bile cok acik gunde 1bardak.tuzuda kestim elimden geleni yapiyorum.kocaelide yasiyorum canim cok sagol yinede.umutlandirdin beni insallah benimki de gecicek..ben isiga tahsmmul edemiyorum eskiden en sevdigim sey alisveristi simdi avmlere giremez oldum.boyle seyler yasadiniz mi?

Stres halim oldukca gecti,ama bunu hediye olarak birakti sanki bana..bende gecicek diye umit ederken yine basa donmek canimi sıkıyo umarim dedign gbi olur canim cok sagol

Bende öss sonuclarindan sonra yasadim.farkinda olmadan takmisim kafaya.doktoruna git verdigi ilaclar iyi gelir insallah benim kadar uzun surmez.bunun nasil bsey oldugunu bnden baskasi anlamaz tez zamanda sifamizi buluruz insallah...

geçmiş olsun. seninki gibi ağır olmasada bende yaşadım. bir kaç ay önce.... kbb gittim birşey çıkmadı. vertigo ilaçları verdi. ama yutmadım (örnek olmasın, bebek düşündüğüm içindi).. iç hastalıkları belki mevsim geçişi için olmuştur dedi. vitamin verdi, şimdi daha iyiyim...

Son düzenleme:
Banada doktorum mevsim gecisinde daha zorlayabilir dedi..sagolun

Vertigo bende de var...
Ve haliyle bol miktarda mide bulantısı...
Mide bulantısı insanın tüm yaşamını alt üst ediyor, bunu kabul edebilirim..
Ama vertigo, ilaçlarını aldığın 2. günden sonra geçiyor...Bu kadar kafana takacağın bir hastalık değil...
Vasoserc ile sıkıntın kalmayacak...
Dönem dönem vertigo nükseder..Nüksettiğinde ilacından kullanırsın 1 hafta..Normale dönünce bırakırsın...

Vertigonun yanında majör depresyon gibi bir durum yaşadığını düşünüyorum...Uzman değilim lakin psikiyatriyle de görüşmende fayda var..
Aslında tüm sonuçların normal çıktığında, yönlendirmiş olmaları gerekiyordu seni:44:...

Evet canım aynı şeyleri yaşadım alışveriş merkezlerine ya da markete gittiğimde raflara bakamıyordum ben bir de ilk zamanlarda televizyona da bakamıyordum

ben de aynı şikayetlerle doktora gittim vertigo ilaçları kullandım ama sonradan durumun psikolojik oldugu ortaya cıktı 2 aydır panik atak tedavisi görüyorum gayet iyiyim bu seçeneği de göz ardı etmemeni öneririrm allah şifanı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…