Canim ben de ptesi guzelce baslamstim ama misafir olayi bozuyo..Yine de yilmadim aynen devam edyorum..1 haftada 3 kilo dgl de 2 kilo vwririz sıkıntı yok:))
aynen bende devam ediyorum fakat baş ağrım çok oluyorya birde ben ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum ekmeğide yersem öğle ve akşam çok doyarım kiloda veremem diye ya aslında ben 3 aydır ekmek yemiyorum ama öyle bir savaş açtıki benle resmen bünyem savaşıyor bana kilo veremedim hala ben anlamadım bu işi(( bana dedilerki emziren anneler kilo veremezmiş gerçekten aslı var galiba yaa ((
günaydın kızlar bugün nasıl olduysa kendimi hazır hissediyorum. yemek krizleri yok sütlü kahvedenmi bilmiyorum ama... ben hiçbir diyette uyamıyorum onun için kendime göre bir diyet yaptım demin onla devam etcem yavaş olsun kalıcı olsun moral bozmayalım zaten hep psikolojik olarak yiyoruz hep içimizdeki bişeyleri bastırmak için öyle mutlu olduğumuzu sanıyoruz. vercez Allahın izniyle içiniz rahat olsun arkadaşlar
Yok ya ne alaksi var ben dogumdan sonra ilk 6 ayda 25 kilo verdim..Emziren anne kalori harcyo bi kere spor yapmasa da kilo verebiliyo..Sen stres yapmssin bence sakin ol aksamlari 7 den sonra bisy yeme tatliyi hayatndan cikar bak nasil kilo veryosun..Moralni bozma canim..
canım her akşam inan 06:30 da yemek yeriz bidaha hiç yemeyiz sadece çay kahve ama hala veremedim.sanırım bir yerde okudum sitres yapanlar aç kalsalar bile kilo veremiyorlarmış ALLAHIM öyle bir bünyem varkii inanın hiçbişeye ceavp vermiyor 3 aydır ekmek yemiyorum hala kilo alıyorum varmı böyle bişey yaa(((
Kizlaaaarrr pazartesi 82.2 ile basladim veeee bu sabah 79.9 olmusumm harika di mi??Onumzdeki ptesi bakalim ne cikcak tartida???
Canim senin diyete ek olarak alkali su (limonlu ya da karbonatli su) iciyorum.Bir de yemeklerde cok az yag kullaniyorum 1 ymk kasigi kadar ve aksamlari ekmek pilav makarna yemiyorum. Bugun de gram gram vermisim.Ptesi ne olcak acaba???
merhabaaa canımm Şuan kaç kilosun kaç kilo verebildinnn ??? :)ben bu hafta 2.listeyi yapıyorum bugün sabah tartıldım 74.400 gr. devam kızlar durmak yok zerder arkadaşım sende sabret gidecek kilolar devam et durmak yok..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?