yeşilçayı hiç sevmiyorum ama 3 su bardağı içiyorum hergün...suyu hiç içmem suda içiyorum en az 1.5 litre
hatta ben alkali suyun zayıflattığını duydum tv de meleklede bugün alkali suya başladım
alkali su içenler daha hızlı yağ yakıyormuş..
birde alkali suyu şu şekilde hazırlıyorum
2 litre su yarım portakal ince dilimleyerek 1 limon dilimleri ve 3-4 çubuk tarçın koydum içine bu şekilde içtim bugün..
eger portakal tarçın vs yoksa sadece suve limonla veya 2 ltre suya ve 1 çay kaşığı karbonat koyarakda elde edebiliyorsunuz dr den duydum..bol bolkilo vermeler arkadaşlarım
bu arada kimse yazmıyoryaa hep ben takip ediyorum bildiklerimi paylaşmaya ama kimseden çıtyok arkadaşlar nerdesinizzzzz :)))
alkalı suyu ılk kez duydum :) canım sen baya hırslısın ınsallah verırsın yesıl cayı bnde sevmıyorum dıyetısyen bana zencefıl cayını onermıstı kabızlık sorununa ıyı gelyor gıbı bn memnundumm spor yapabılıyosan ıyı olurrr kastan kaybetmemek ıcınn bn evde bısıklet surucm haftada 3 4 gun 45 dk seklınde mekık falan yapmıycm cunku yaglar erımedn yapıncaa sert bır sekılde topaklasıyor gogus altım eskıden cekıyodumm yaglar erımedn yptıgım ıcınn dırek kasa cevırdı ama hos bır sekılde degılll cıkıntı seklındee kaldıkarboksıyı bılıyomusunn onu yptırıyodum bır ara tabı yemek ymege devam ettıgım ıcın ıse yaramadı ama sunu fark ettım etım cıvıklastıı kılo vermeye baslayabılırsın artık dıyodu ordakı kız :)
canım ben ip atlıyordum 1 hafta 600-700 kez ip atladım hergün en az 600 kez atlamak gerekiyormuş zayıflamak için ama başlayacak olanlar önce 50 ile başlayıp hergün 50 artırark atlayın ilk gün atladım 150 ikinci gün ayağa kalkamadım alışmadığımız için sonra alıştım 3 günü
.. bir kaç gündür boşladım evet başlıyacam tekrar yarın veya çarşamba günüü hep aklımda yaa..
birde ip atlamak isterseniz sabah:300 akşam :300 atlamanızı öneririm çünkü hem sabah hemde akşam motebolizma çalışıyormuş ..özellikle akşam atlayınca duran metobolizma gece çalışır duruma geliyormuş :))
evet yaa benim çok kabızlık sorunum varrr ve ööyle bir sorunkiii söylemesi ayıp makat çatlağı bile oldum ve 1.5 yıl anamdan emdiğim süt burnumdan geldii beni mahfettii kabızlık hayatım işkence haline geldi yaşamak bile istemedim ...2 haftadır zeytinyağı kullanıyorum o kadar çok rahatladımki sanki yeniden doğdum belkide benim en büyük sorunum buydu bundan dolayı kilo veremedim...sürekli aldım..
birde çok hızlı yemek yiyorum ben yaaaa((((((((
super yaa ıp anlaman cok ıyı ne yazıkkı bızım evde ıp atlamak ıcın musayıt yr yokk .... kabızlık zor cnm bnımde cok buyuk sıkıntımm bu konuu zeytınyagı ıse yarramıss ıyı barı :) :) bnde bır baslasaydım bakalımm bu sefer bozmadnn bu ısı goturucm mı
inşallah bir an önce karar ver ama...kardelen adın ne yaş kaç ????????
canım bunuda dene bn denıycm aksamdan 250 ml ılık soyun ıcıne 2 dılım dogranmıs lımon ,yarım salatalık , 12 tane nane ypragı 1 tatlı kasıgı elma sırkesı koy sabahaa kdr beklett sabah uyandıktn 15 dk sonra kahvaltıdan once ıcc 15 dk daha bkle kahvaltını oyle yp yagları yakıyomuss dıyetısyen soylemıstı cok seyy bılırımm ama uygulamadım ınsallah artık uyguluycm :)
leylacım m.o bende hazal 28 yaş:)) kaç kilosun sakıncası yoksa:))
bnde memnun oldum cnm 172 boy 94 kılo
Kizlar oncelikle cok sevindim topigin bu denli harketlenmesine boyle azimli arkadaslara ihtyac vardi cok cok iyi oldu..Bugun benim de ilk gunumdu..gun boyu iyiydim ama aksam kacamak yaptim tatli yedim(Yarin daha iyivolck insallah..Bu arada ben de alkali su icyorum 1.5 lt alkali 1.5 lt normal su..Karbonatli suyla hazrliyorum canlar ayyyy cok mutlu oldum
tamam canım hatırladım k.bakma unutmuşum..ee bu diyete başlıyacakmısın...
evt yarın baslıyorum bnım eskı dıyetımle hemen hemen aynı onu yptıgımda ılk hafta 3kılo .3 gr vermıstım yarın senın dıyete baslıyımm bkalımm
peki eski diyet listen i bizimle paylaşırmısın burada :))) belki sonrada onu uygularım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?