14.02.2014 de 3gün önce 60.100 kg dediniz şimdide 58.9 im dediniz nasıl oluyor banada söyleyinnn :))))
Arkadaslar diyetle birlikte spor yapan var mi??Baska topiklerde zumba yi onermisler..youtube da persian zumba diye bisy var 50 dk suryo dans ederek kilo verdryo
Arkadaslar diyetle birlikte spor yapan var mi??Baska topiklerde zumba yi onermisler..youtube da persian zumba diye bisy var 50 dk suryo dans ederek kilo verdryo
Dun burasi yikilyodu..Herkes bir muhabbet bir muhabbet..Yazalim edelim bir suru sozler verldi simdi kimse yok..Neyse donerler insallah..Pofidikpamuuukkk gayret etmek lazim arkadsim benm de en buyuk derdim aksamlar ama napalm degstrmek gerek beslenme seklini ben de ona gayret edyrum bu ara alkali su iciyorum sana da tavsye edyorum..
kimse yazmıyor sanırım :))))
istanbulda yaşayan varmı arkadaşalr:))) ne alaka diyeceksiniz ama merak ettim ben istda yaşıyorumdaa fatih de.
bak ben sözümde duruyorum hayatım siz yazın bana bende yazarım sizeee :)))
bu arada 5 günde bu diyete uyarak 1 800 gr vermiş oldum :))) yılmak yok yola devaam uyacamm hergün ben bunlardan hariç birde sütlü nsescafe içtim birde ülkerin yulaflı kepekli form bisküvileri varyaa ondan yedim((( ama yarın devam etcem tekrar birebir gerçekten baya kilo veriliyor :))
yok öylee yarın yarın derseniz olmaz hadin bu akşamdan başlayın bakalım:)) ben sizi bir dürteyim:)))
vallla hiç bahane etmeyin ben hergün yazıyorum asıl siz yazmıyorsunuz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?