Bir halt ettim mesaj attım

Sana bakınca kendimi gördüm inan. Ben şu an sevdiğim kişiyle evliyim bana olan sevgisinden şu an eminim. Fakat içinde hep bi şüphe var neden hep ben yazdım diye. O beni gerçekten O zaman sevmiş olsa 7 8 ay yazmadan bekler miydi diyorum. O yüzden sana tavsiyem, senin peşinden gelmeyen bir erkeğe yazma bidaha.

Benim durumum biraz daha farklı aslında. Sevgili olmamıştık henüz bitmesi için benimde hatalarım oldu zaten o değil ben bitirdim. Hani böyle çok büyük bir sevgi olmadı ki yazsın. Bu arada eski bir konu bu gelişmeler oldu yazdım onları da

Hm anladim. Ama şunu da belirteyim bitmesi için özellikle adım atan zaten bendim. Bazen De durduk yere bitrdm

Hm anladim. Ama şunu da belirteyim bitmesi için özellikle adım atan zaten bendim. Bazen De durduk yere bitrdm
Yani belki dedikleriniz doğrudur genelde öyle oluyor ama bazen belli olmuyor. Bende hala seviyordum ve bir adım atayım ne kaybederim dedim.

Çok çok iyi yapmışsınız aklında kalacağına yaz.Cocuk bir boşluğa düşer bu kız beni dusunuyor diyebilir.yaznak da özgüven meselesi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…