Kızlar bi kızmadan dinleyin,
Dayanamadım eskiden flört ettiğim ve nerdeyse 5-6 aydır konuşmadığım çocuğa mesaj attım. Ama gerçekten dayanamıyorum. Normalde ben de böyle şeylere kızan biriyim, eski ilişkilerimde hayatta atmaz gurur yapardım. Ama bu sefer olmuyor. Vallahi hayatıma bakıyorum bir sürü kursdur odur budur, bi yerlere gidiyorum. Ama yok çocuk aklımdan çıkmıyor. Ağlıyorum sürekli hayatıma da bakamıyorum.
geçen sene kısa bir süre flört etmiştik, çok güzel giderken (ben çok sabırsız ve ani hareket eden biriyim) bir şeye sinirlenip bitirdim. Sonra aradan bir süre geçti doğum gününü kutladım barıştık. Hatta isteklii duruyordu, görüşelim bir an önce tüm sorunları çözelim dedi. Neyse yine güzel giderken ben bir sorun çıkardım( bu arada hep ben sorun çıkarmıyorum, onunda hataları var, bir de haklıydım) neyse öyle ya da böyle bazı sorunlar oldu. Ve bana ben şu sıra hayatoma bakıcam, bir ilişki istemiyorum dedi. (Kpss çalışıyordu) bir de sen üzerime geliyorsun arkadaşız falan filan dedi tamam dedim. Bir daha da hiç konuşmadık. neyse ilk başlarda bende unutur gibi oldum ama napayım uzun süredir de aklımdan çıkmıyor. En son yazayım gitsin ne olacak dedim.
olan oldu artık da sizce şöyle düşünür mü?
“Of bu kıza da söyledim kaç ay geçti hala bana mesaj atıyor” gibi şeyler, ya da rahatsız olur mu sizce
Allah aşkına bir de siz kötü yorum yapmayın lütfen yazdım işte dayanamadım yazdım sjslsşdl
O gün konuştuk bir daha konuşmadık henüz :)Bekarlığım aklıma geldi meğer o zamanlarimız ne kadar güzelmiş bekarlığını özleyen bi tek ben miyim acaba
Bu arada konu sahibi son durum nedir sohbet ne durumda merak ettim
Beklemedeyim aşırı mutlu ve sabırlı hissediyorum:) teşekkür ederimboşver içinden geldiği gibi davran.en azından içinde kalmaz.olur olur olmaz olmaz .en azından uğraştım dersin.aşkı bitirmeyen umuttur bence,olursa ne ala ,olmazsa da umudun kalmaz uhden kalmaz.boşver içinden geldiği gibi ol ama ağır ilerle sabırlı ol.
Karşı taraf mesaj atmadı mı hiçO gün konuştuk bir daha konuşmadık henüz :)
HayırKarşı taraf mesaj atmadı mı hiç
O zaman geçen sana yazdığında ayıp olmasın diye yazmış konuşmak isteyen adam msj atar arayıp sorar
Maalesef hanımefendi haklısınızO zaman geçen sana yazdığında ayıp olmasın diye yazmış konuşmak isteyen adam msj atar arayıp sorar
Bide şu var bazı erkeklere ilk sen yazdığın zaman bi tarafı kalkıyo kendini bi şey sanıp havalara giriyoMaalesef hanımefendi haklısınız
O zaman geçen sana yazdığında ayıp olmasın diye yazmış konuşmak isteyen adam msj atar arayıp sorar
Aslında hemen öyle düşünmek istemiyorum ama bir kaç gün geçsin bakalımMaalesef hanımefendi haklısınız
Kaç gün olmuş yazmamış daha da yazmaz yazsa bile can sıkıntısından yazar vakit geçmesi içinAslında hemen öyle düşünmek istemiyorum ama bir kaç gün geçsin bakalım
Bence durduk yere moral bozuyorsunuz. 2 gün geçti daha sadece.Kaç gün olmuş yazmamış daha da yazmaz yazsa bile can sıkıntısından yazar vakit geçmesi için
@ yapıp üyenin ismini yazarak,arada boşluk bırakmadan :)Acaba diğer üyeler ne düşünüyor son durumla ilgili? Nasıl etiketliyiceğimi bilmiyorum
Başta herkesin dediği gibi sabırlı hareket et. Birkaç olumsuz mesajla ani hareket etme sakın. Ben o gunde demiştim, varsayımlar üzerinden hareket etme sakın. Olmayacaksa zaten belli olur bir süre sonra, sakın aceleci davranma. Ani hareketlerle kendinden uzaklaştırmistin kendinden. Aynı hataya düşme lütfen. Haa arayıp sormadı mi kalkıp ta sinirle gene birseyler yazma o noktada bırak. Aklı başına gelirse adım atacak durumda bırak aranızı. Tabii ömrünce onun seni aramasını bekle , onun oyuncağı ol demiyorum, dediğim başka birşey. Belki seni ölçüp tartiyordur, eline koz verme. Görüşmeyi kendi istemiş, kestirip atacak bir noktada değilsiniz. Sakin, sabırlı, pozitifBence durduk yere moral bozuyorsunuz. 2 gün geçti daha sadece.
Ayrıca biliyorum zaten ve şu an konuşmak isteyen benim. Bu yüzden aylar sonra ben mesaj attım, o değil. Konuşmak istemese uzun uzun yazmazdı bence, buluşmak için de teklif ondan geldi, ha günler geçer hiç yazmaz o zaman anlarım. Zaten benim amacım da onu zamanla kazanmak. Ayrıca buluşma işi için de o haber vericek. Ben nolursa olsun görüşene kadar sakince bekleyeceğim, görüşebilirsek tabi.
Teşekkür ederim aynen öyle sakin ve pozitifim :) Dinliyicem siziBaşta herkesin dediği gibi sabırlı hareket et. Birkaç olumsuz mesajla ani hareket etme sakın. Ben o gunde demiştim, varsayımlar üzerinden hareket etme sakın. Olmayacaksa zaten belli olur bir süre sonra, sakın aceleci davranma. Ani hareketlerle kendinden uzaklaştırmistin kendinden. Aynı hataya düşme lütfen. Haa arayıp sormadı mi kalkıp ta sinirle gene birseyler yazma o noktada bırak. Aklı başına gelirse adım atacak durumda bırak aranızı. Tabii ömrünce onun seni aramasını bekle , onun oyuncağı ol demiyorum, dediğim başka birşey. Belki seni ölçüp tartiyordur, eline koz verme. Görüşmeyi kendi istemiş, kestirip atacak bir noktada değilsiniz. Sakin, sabırlı, pozitif
Teşekkür ederim :)@ yapıp üyenin ismini yazarak,arada boşluk bırakmadan :)
karşı taraf buluşma teklif etmiş, tekrar yazacaktır diye düşünüyorum bekle bakalım
Eskiye göre çok olgun davranıyorsunuz bence bu çok güzel bir şey. Belki aile içinde problemleri vardır veya yoğun günler geçiriyordur. Hem buluşmayı teklif etmiş demek ki isteksiz değil. Beklentiye girmeden beklemek en iyisiBence durduk yere moral bozuyorsunuz. 2 gün geçti daha sadece.
Ayrıca biliyorum zaten ve şu an konuşmak isteyen benim. Bu yüzden aylar sonra ben mesaj attım, o değil. Konuşmak istemese uzun uzun yazmazdı bence, buluşmak için de teklif ondan geldi, ha günler geçer hiç yazmaz o zaman anlarım. Zaten benim amacım da onu zamanla kazanmak. Ayrıca buluşma işi için de o haber vericek. Ben nolursa olsun görüşene kadar sakince bekleyeceğim, görüşebilirsek tabi.
Teşekkür ederim. Gerçekten sizlerin çok yardımı oldu düşüncelerimdeEskiye göre çok olgun davranıyorsunuz bence bu çok güzel bir şey. Belki aile içinde problemleri vardır veya yoğun günler geçiriyordur. Hem buluşmayı teklif etmiş demek ki isteksiz değil. Beklentiye girmeden beklemek en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?