Bir halt ettim mesaj attım

İnsan yaptıklarından değil yapmadıklarından pişmanlık duyarmış.. ne kaybedeceksinki hergün yazsammı diye düşüneceğine iyi yapmışsın ama istemezse seni de artık önüne bak gerçekten lütfen

boşver içinden geldiği gibi davran.en azından içinde kalmaz.olur olur olmaz olmaz .en azından uğraştım dersin.aşkı bitirmeyen umuttur bence,olursa ne ala ,olmazsa da umudun kalmaz uhden kalmaz.boşver içinden geldiği gibi ol ama ağır ilerle sabırlı ol.

Beklemedeyim aşırı mutlu ve sabırlı hissediyorum:) teşekkür ederim

Kaç gün olmuş yazmamış daha da yazmaz yazsa bile can sıkıntısından yazar vakit geçmesi için
Bence durduk yere moral bozuyorsunuz. 2 gün geçti daha sadece.
Ayrıca biliyorum zaten ve şu an konuşmak isteyen benim. Bu yüzden aylar sonra ben mesaj attım, o değil. Konuşmak istemese uzun uzun yazmazdı bence, buluşmak için de teklif ondan geldi, ha günler geçer hiç yazmaz o zaman anlarım. Zaten benim amacım da onu zamanla kazanmak. Ayrıca buluşma işi için de o haber vericek. Ben nolursa olsun görüşene kadar sakince bekleyeceğim, görüşebilirsek tabi.

Başta herkesin dediği gibi sabırlı hareket et. Birkaç olumsuz mesajla ani hareket etme sakın. Ben o gunde demiştim, varsayımlar üzerinden hareket etme sakın. Olmayacaksa zaten belli olur bir süre sonra, sakın aceleci davranma. Ani hareketlerle kendinden uzaklaştırmistin kendinden. Aynı hataya düşme lütfen. Haa arayıp sormadı mi kalkıp ta sinirle gene birseyler yazma o noktada bırak. Aklı başına gelirse adım atacak durumda bırak aranızı. Tabii ömrünce onun seni aramasını bekle , onun oyuncağı ol demiyorum, dediğim başka birşey. Belki seni ölçüp tartiyordur, eline koz verme. Görüşmeyi kendi istemiş, kestirip atacak bir noktada değilsiniz. Sakin, sabırlı, pozitif

Teşekkür ederim aynen öyle sakin ve pozitifim :) Dinliyicem sizi

Eskiye göre çok olgun davranıyorsunuz bence bu çok güzel bir şey. Belki aile içinde problemleri vardır veya yoğun günler geçiriyordur. Hem buluşmayı teklif etmiş demek ki isteksiz değil. Beklentiye girmeden beklemek en iyisi

Teşekkür ederim. Gerçekten sizlerin çok yardımı oldu düşüncelerimde

Bence yine msj atabilirsin.buluşma gününü beklemek yerine .
Muhabbet ortamı yaratabilirsin.hayatı hakkında biraz fikir sahibisin bi şekilde konu aç.tabii sıkmayacak şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…