- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
- Konu Sahibi Nazli gelin
evet severek evlendikSeverek mi evlendiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet severek evlendikSeverek mi evlendiniz ?
zaten simdi dusunmuyorum daha once bundan kurtuliyimde ama bunlar olduya simdi bi korku var acaba 2 cide boyle mi olur diye cok aci cektim su 3 aydir hayatimda hic cekmedigim kadar aci cektim Rabbim daha beterinden korusunÇok gencsin 2. Evliliği düşünme şimdiden hiçbirimiz karşımıza neler kimler cıkcak bilmiyoruz sen önce yakası kurtar o karaktersz aileden. Sukret sahip olduğunu anne babaya.
Önünde yıllar var daha tek boşanan sen dğlsn
nevzat tarhan i cok severim ama sasirdim, bu cumleler ona mi ait gercekten? baska bsydir bence..Bak arkadaşım sana birşeyler diyeceğim ama sakın yanlış anlama.
Prof.Dr. Nevzat TARHAN'ın çok güzel bir sözü vardır '' Ne yapıp ne edip ilk evliliğinizi koruyun, ben meslek hayatım boyunca 2. kez evlenipte mutlu olanı görmedim'' Dolayısıyla ilk evliliğini koru ve mücadele et.
Eşine gelince - ağır olacak ama kusura bakma--- Lan asrın malı öküzü ve salağı neden sevdiğin insana zulmediyorsun.Neden sevdiğin insanı anana babana ezdiriyorsun.Sinirlerim tepeme çıkıyor böyle akılsız öküzleri ve malları görünce.
Ya böylelerini , sevdiği ile evlenip salak salak hareket edenlerin Allah ıslah etsin ne diyeyim.Evlenene kadar hem erkek hemde bayan yırtarlar bir taraflarını,karşısındakine hayaller kurdururlar , ümit verirler sonra da yapmadıkları öküzlük salaklık kalmaz.Cidden insanı çileden çıkarıyor böyle mallar.Keseceksin böylelerinin kafalarını
bir de sen yabanci olmana ragmen neler sayiyorsun konu sahibinin esine, ne yapmasini onerirsin evliligini korumasi icin? zira sen kafasini kesmekten bahsetmissin de boylelerinin..Bak arkadaşım sana birşeyler diyeceğim ama sakın yanlış anlama.
Prof.Dr. Nevzat TARHAN'ın çok güzel bir sözü vardır '' Ne yapıp ne edip ilk evliliğinizi koruyun, ben meslek hayatım boyunca 2. kez evlenipte mutlu olanı görmedim'' Dolayısıyla ilk evliliğini koru ve mücadele et.
Eşine gelince - ağır olacak ama kusura bakma--- Lan asrın malı öküzü ve salağı neden sevdiğin insana zulmediyorsun.Neden sevdiğin insanı anana babana ezdiriyorsun.Sinirlerim tepeme çıkıyor böyle akılsız öküzleri ve malları görünce.
Ya böylelerini , sevdiği ile evlenip salak salak hareket edenlerin Allah ıslah etsin ne diyeyim.Evlenene kadar hem erkek hemde bayan yırtarlar bir taraflarını,karşısındakine hayaller kurdururlar , ümit verirler sonra da yapmadıkları öküzlük salaklık kalmaz.Cidden insanı çileden çıkarıyor böyle mallar.Keseceksin böylelerinin kafalarını
bir de sen yabanci olmana ragmen neler sayiyorsun konu sahibinin esine, ne yapmasini onerirsin evliligini korumasi icin? zira sen kafasini kesmekten bahsetmissin de boylelerinin..
onu biliyorum da, hani evliligini kurtar demissin, ne yapmasini onerirsin?Adama olan sinirimden ne dediğimi biliyor muyum ki......Çünkü bende aynı haksızlığa uğradım ve canının acısını biliyorum.O acıyı tarif etmek mümkün değil.Elin kolun bağlıdır.Ne desen nasıl haykırsan da duyulmaz sesin.
iyi guzel diyorsunda adam beni sen evlatliksin cingenemisin nesin ne oldugun belli degil dedi ki bunu bana soyleyen iki rekat namaz kilamayan birisi ama beni asagiladi anasina babasina ezdirdi beni kayinpederim bile bana aptal dedi ben ne diyim bunlara daha nasil kurtariyim ben yuvami bizim yuva oyle hala geldiki hani soylencek soz yok ortada yuva kalmadiBak arkadaşım sana birşeyler diyeceğim ama sakın yanlış anlama.
sen kurtarabildin mi yuvani neler oldu gecirmis olan biri olarak akil istiyorum senden cunku benim kendime aklim yok artikAdama olan sinirimden ne dediğimi biliyor muyum ki......Çünkü bende aynı haksızlığa uğradım ve canının acısını biliyorum.O acıyı tarif etmek mümkün değil.Elin kolun bağlıdır.Ne desen nasıl haykırsan da duyulmaz sesin.
nevzat tarhan in bu cumleyi oyle soyleyebilecegine inamak istemiyorum.. Peygamberimiz(sav), Hz.Hatice nin 3ncu esi idi yanilmiyorsam.. kuru sıkı konusmaya luzum yok.. evliliklerde umut varsa sonuna kadar ugrasmali, bosanma son care olmali.. ama bazi seyler de taa ilk gunden belli ediyor kendisini ve asla toparlanmiyor.. bunu da en iyi tahlil edebilecek kisi sensin..iyi guzel diyorsunda adam beni sen evlatliksin cingenemisin nesin ne oldugun belli degil dedi ki bunu bana soyleyen iki rekat namaz kilamayan birisi ama beni asagiladi anasina babasina ezdirdi beni kayinpederim bile bana aptal dedi ben ne diyim bunlara daha nasil kurtariyim ben yuvami bizim yuva oyle hala geldiki hani soylencek soz yok ortada yuva kalmadi
nevzat tarhan in bu cumleyi oyle soyleyebilecegine inamak istemiyorum.. Peygamberimiz(sav), Hz.Hatice nin 3ncu esi idi yanilmiyorsam.. kuru sıkı konusmaya luzum yok.. evliliklerde umut varsa sonuna kadar ugrasmali, bosanma son care olmali.. ama bazi seyler de taa ilk gunden belli ediyor kendisini ve asla toparlanmiyor.. bunu da en iyi tahlil edebilecek kisi sensin..
cok afedersin ama bizim evliligimizde cinsellikte yoktu anasinin dibinden ayrilipta yanima gelemiyordu ki gece 12 de geliyordu bende normal olarak onu beklemiyordum ve uyuyordummaalesef ben kurtaramadım.Uçuruma sürükledi evliliği.Nevzat Tarhan ile ilgili söylediğim sözde yanlışlık var özür dilerim hepinizden.Doğrusunu sonra söylerim.
Vallahi arkadaşım ne diyeceğimi inanki bilemiyorum.O sıkıntılı anılarım geldi ve bende çaresizdim.Hakaret var , aşağılayıcı davranışlar var.Bence kafanı toparla ve yoluna bak.Bırak o mal herifi.Ne hakla sana hakaret edebilir.Ben evliliklerde hakareti,aldtmayı,şiddeti,aile içinde yaşanılanların dışarıya aktarılmasını,küfürü asla tasvip etmiyorum.bunların varolduğu bir evliliği ise ben evlilik değil sadece resmi cinsellik görüyorum
cok afedersin ama bizim evliligimizde cinsellikte yoktu anasinin dibinden ayrilipta yanima gelemiyordu ki gece 12 de geliyordu bende normal olarak onu beklemiyordum ve uyuyordum