Merhaba,
Benim konularim genelde es kişisi ve ailesi tabii ki :)
Şimdi ramazanda olmamız dolayısıyla, 2 yıldır evime ayak basmayan kv ile kp imi iftara cagirmami istiyor eşim. 2 yıldır onların bize karşı tutumundan dolayı ben de istemiyorum. Eski yaşadıklarımdan da dolayı. Hani diyeceksiniz ki çağır bir gün kurtul ama öyle değil gerçekten, kp zaten vıcık vıcık olmaya yer ariyor. Diğer oğullarıyla da görüşmüyorlar ben hazır araya mesafe girmişken ( Bu mesafenin nedeni kendileridir; zamanında ev satma durumumuz oldu 1.5 yıl kadar önce çok dardaydık yardım etmeyi bırakın küstüler bize para istemeyelim diye öyle bir düşünce içine girdiler, bize sık sık gelen insanlar bir anda gelmemeye başladılar, daha önceki konularımda bahsetmiştim eşimin dayısının kumar borcu vardı bizden istediler vermedik, ona 50 bin kadar borç verince eşim içerledi bu sefer vs vs bunun gibi bir-çok problem oldu sağda solda eşimi kötüleyip benim icin de kötü konuşunca bitmişti artık bu insanlar bende)
Bunun gibi bir-çok problem olunca gelmemeleri çok iyiydi benim icin, 8 yıldır kedi köpek gibi olmuştuk eşimle onların yüzünden ama tutturdu şimdi annem babam sonuçta tabiiki evime çağıracağım diye, sanki ben kovdum onları evden. Eve cagirmak icin iftari bahane ediyor.Taşındık diye kendileri gelmiyor 2 yıl olacak, Diğer evimizdeyken gelmemeye başlamışlardı zaten. Bir de sağda solda kötü konuşunca hiç arayıp davet etmek onlar icin zahmete bile girmek istemiyorum. Sonuçta annem babam diyor da zordayken el olmuşlardı Hani? Dayisinin kumar borcu icin hepbirlikte seferber olup 50 bin kredi çekti borcunu ödüyor, eşimi arayıp imalarda bulunuyor geçinemiyorum taşınacağım istanbul dan diye. Hiç içimden gelmiyor, beynimi yiyor eşim de. Siz olsanız ne yapardınız?