zehra siz oLsaydınız,gizLenmesini mi isterdiniz?
boshayallersmile
evet eklediği resim komik ama burada uygulanacak bişi diil
en azından çocuk diiliz hepimiz olgun belirli yaşlarda insanlarz diye düşünüyorm kimsenin derdiyle alay etmeyin
Bu tarz bir olay bizim mahallemizde tam iki kere yaşandı....Hemde 10 sene önce ...Hele bitanesi tam trajikomikti...Alt üst komşuydular...Alttakinin karısı, üsttekinin kocası ile kaçtı....15 gün adamın ağlama ve hıçkırıklarını, sinir nöbetlerini tüm mahallece dinlemiştik...Sonra ne mi oldu?....Geri döndüler...Şaka gibi ama pişman olmuş, eşlerine geri döndüler...2 ay daha aynı apartmanda yaşayıp sonra birer birer taşındılar....Tüm mahalle lanetlemişti...Aynı apartmanda 2 ay boyunca yaşamalarına da herkes yuh dünyanın çivisi çıktı demişti....ben bu olayı yaşadığım için bana hiç olmazmış gibi gelmiyor...
Söyleyip, söylememe olayına gelince....Başımdan geçen olayı anlatıyım yıllar önce...Bende aldatılıyormuşum haberim yoktu....gerçi şüpheleniyordum.. En yakın arkadaşımda benim çıktığım kişinin arkadaşı ile evliydi....Bana..ben seni çok seviyorum ama seni aptal yerine koymalarına izin veremem böyle böyle dedi....Eşimle de kavga ettik; çünkü o gün sen şüphelendiğini söylediğinde seni teskin edip yok öyle bişey deyip, seni sakinleştirdikten sonra ona telefon etti...dikkat et oğlum zor inandırdım dedi...ben dayanamadım ....sana bunu yapmalarına izin veremezdim ister benle konuş, ister konuşma dedi....Ona çok teşekkür ettim ve o gün ilişkimi bitirdim...Kimseye ne hesap sordum..ne yüzleştirdim....Arkadaşıma inanmamam için bir sebep yoktu...zaten bende şüpheleniyordum...Hala ona minnettarım..beni salak yerine konmaktan kurtardı...ama o zaman ben bekardım...nihayetinde çıktığım kişiydi....sildim attım arkama bile bakmadım....ama bu olay büyük arada çocuklar var ve iki evlilik söz konusu....Zehranın karakterine bağlı....sana güvenirmi?....senin iftira atmayacağına inanırmı ?.....Eşinin inkarlarına inanıp....seni suçlarmı? ...bilemiyoruzki....Zehra ile olan samimiyetine bağlı...Sana dua da edebilir...beddua da...
Bencede bu soruyu sor kendine cevbın ne olursa onu uygula sengözlerimebaksanab
Konunun fake olmadığı da gün gibi ortada zaten,kişiler gerçek olmasa arkadaş neden gerçek isimler yerine takma isimler koyma gereği duysun ki:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?