Bir İhanete Ortak oldum...Sussam olmaz,konuşsam olmaz...

aaaa bak buda cok ıyı fıkırmıss hem ısın ıcınden sıyrılırsın aam bak suratına o kendıne cok guvenen hakıkaten gozlerının yasına bakmayacak hatun ıfadenı yukle oldumu...Haberdar etmeyıde unutma lütfen...

esra hangi yüzle hala zehranın evine gidiyormuş? sizin söylemiş olabileceğinizi düşünmemiş mi? esra nın hemen taşınmış olması gerekirdi evinden..

:lepi::lepi::lepi:

ınandırıcılıgı yok dıyenlere gercekten sasırıyorum nerede yasıyorlar acaba ???? Valla elını salllasan aldatan adama carpıyo e bu aldatanlarda erkeklerle aldatmıyor heralde karılarını ..yıne kadınlarla aldatıolar,e nıyetı kotu olan bı kadınında arkadasının kocasını ayartması cokta ımkansız bır durum degıl yanı..Ama aahhh keske sızın ınandıgınız gıbı bı dunya olsada hepten rahat etsek sırnaşık şey

Vay reziller. Kadın o kadını dost bilmiş onun yanında da derdini paylaşmış. Neyle ödüllendirilmiş. Yazıklar olsun yaa. Bence siz kendinizi Allaha havale edin. O size doğru zamanda doğru şeyi yaptıracaktır. Allah yardımcınız olsun

bi şekilde zehra'nın bunu öğrenmesini sağlamalısın.
ipucu ver önüne çıkar yada onlara tuzak kur.

ama sakın bildiğini belli etme.
sen kötü olursun.

Dün akşam da yazmıştım ama çoğunluk söyleme taraftarı.
Söylediğinizde bize iftira atıyor derlerse ne kanıt göstereceksiniz merak ettim.

Konuyu açtıktan sonra sizin veya bir başkasının inanmayan yazmasın deme lüksü yok maalesef.
Dün tam da bununla ilgili 'site için önerileriniz' bölümünde konu açmıştım. Orada yönetimin cevabını okumanızı öneriyorum.

Ne olursa olsun kadının bunu bilmeye hakkı var

Elbet üzülecek ama en azından aptal yerine geçmiş olmaz

Esra'nın da kocasını ara hatta,o da mutlu olmasın( ahlaksız şey )

ben sizin yerinizde olsam yine 3lu bir buluşma ayarlardim ve o an esra ya dönüp onları gordugum yer hakkında yorumlar yapardım,sonra da Zehra ya dönüp gecen gün onları gördüğümden bahsederdim esra da yanimizdayken..
sadece Zehra ya söylesem eşi bir sekilde inkar edebilir Zehra yi kandirabilir fakat esra ile aynı ortamda söylersem esra nin tepkisinden Zehra herseyi anlar..
bu durum belki zehra yi daha çok üzer ama en azından gercegi daha net görmesini saglar..
kaldı ki ben kötü olurum diye düşünmek bence bencil e bir hareket olurdu..varsın kötü olayım..ama bunu arkadasımdan asla saklamam..
sizde daha fazla uzatmadan bunu Zehra'ya bir sekilde soylemelisiniz..
Allah korusun ya siz Zehra olsaydınız?esra yi sürekli evinize alsaydınız?ve bu durumdan Zehra nin haberi olsaydı?size söylemeseydi?
olayları bu sekilde degerlendirip karar verin..

çok zor bir durum ne desem bilemedimbilmiyorumkismile
ortada evlilik çocuk söz konusu olunca insan ne yapcağını bilemiyor
ama ne olursa olsun esrayla ilişkinizi kesin kesinlikle konuşmayın
ne şahsiyetsiz onursuz insanlar var yaaaa yazıklmaz:

yuh be olayı okurken bile yutkunamadım
sen ne durumdasın kimbilir

her konuya neden fakeymiş gibi bakıp alay ediyorsunuz anlamadım sizi?

Güzel bir soru,tebrik ederim sizi kaydirigubbakcemile5
Bazı konular varki hakikaten eğlenmek için açılmış,bunuda genellikle yeni üyeler yapıyor.Eski bir üye genellikle bu tür konularını geyiğe açıyor ya da yazı da belli ediyor eğlenileceğini.
Şimdi konu sahibimiz yeni bir üye,konusuda sıra dışı ve öyle bir anlatmışki bende bir senaryo okuyorum ya da film izliyorum hissine kapıldım.Yani konu bana görede atmasyon olabilir..ama bu demek değildir ki esprinin dozunu kaçıralım,alay edelim.
Malesef burada doz kaçıyor ve kişilerle alay edilebiliniyor.İnanmıyorsan bile bunu belirtip konudan çıkarsın,anlamsız resimlerle ortamı geyiğe çevirmezsin ki burası yeri değil git geyik bölümünde insanları güldür...Forumu çöplüğe dönüştürmenin anlamı yok.Artı konu silinecek ve mesajlarınız gidecek,boşa zaman harcamak istemeyen beğenmediği konuda kalmaz,kalmamalı.

:sinifsinif:bilmiyorumkismilemafoldumben

COK KöTü, AKLIM DURDU ......

IYI DüSúN TASIN, O ADAM ZEHRAYI HAKETMIYOR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…